141

Анонимен

преди 2 години

партиите на ДПС са ИМА такива БУДАЛИИ, ГРОБ, ПРЕДИ СЕ ШЕГУВАХМЕ С ИМЕТО И А СЕГА ТО СЕ ОКАЗА ИСТИНА ЗА НАРОДА, И ДЪПЙЕ СЙЕ, КОЙТО ИСКА ДА СЕ ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ ПРОСТО ДА ГЛАСУВА ЗА ДРУГИТЕ ПАРТИИ И ДА НЕ ПРАЩА МАЯ И ОТРОВНОТО ТРИО ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА.

140

Анонимен

преди 2 години

А кой Слави Трифонов ли ?!

139

Анонимен

преди 2 години

Много хора ще гласуват за ПП, другите ги видяхме колко могат, и то е едно голямо нищо. Герб 12 години показаха, че нищо добре ня правят за държавата ,а само за себе си. Там останаха, само най-продажните. Радвам се че всички покрай мен ще гласуват за ПП , дори и тези които преди гласуваха за герб.

138

Асан

преди 2 години

Киро ше ви изчегърта сега :)))

137

mazen

преди 2 години

Тая е на сладка служба в НС с протекциите на ДПС.Нали се сещате и Т.Н. какви са.

136

Аха, добрем

преди 2 години

Не става нищо от протестърите. Едните предлагат плагиат, другите лъжец, в листите им репортери и певци. Не виждам да са някаква алтернатива. А най-лошото е, че са 5 партии и никога няма да се разберат да свършат нещо градивно. Отсега почнаха - вие не ставате, другите ще кажат, а вие сте па много убави и така, докато на народът му писне. А аз мисля, че вече е време да му писне. Защото и парите свършиха.

135

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Коя партия те назначи от квотата си на щат в администрацията на парламента преди доста години, дължиш отговор на този въпрос... Айде стига ДПС е определяло премиерите на България, та и собствените му избиратели и всички хора да страдат. .

134

бай Ставри

преди 2 години

Пак турят каруцата пред коня. Хайде първо влезте в парламента, вижте се кои сте, па тогава се изказвайте кой чие дупе ще душка. Ей, това новото поколение нема време да си дигне гащите. Все бързате, все всичко ви е ясно. Алоу, това не ви е компютърна игра. Живия живот шамари и то яко. Ако досега за два опита не сте го разбрали помислете си дали въобще ставате за тая работа.

133

Анонимен

преди 2 години

лЕЙДИ рАЗГРАД, ЗА ТЕБ МАЙ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ Е МУСТАФА КАРАДАЪЪ

132

село

преди 2 години

Браво, Иве! За Джон Триволта сме на едно мнение!

131

Батька

преди 2 години

А кой е подходящият на Иво...? Шефът ти Слафчо - диванния революционер, заради когото трошим пари за нови избори ли Ха Ха Ха.

130

Асан

преди 2 години

Обединени гламасари :)))

129

да знаете

преди 2 години

Кака Танче, май беше права.........!

128

...

преди 2 години

Мафията е разпростряла пипалата си във всички сфери на държавата.В ход са всякакви ченгесарски прийоми: компромати,подкупи,бюрократични спънки,заплахи,лъжи ...Целта е "разделяй и владей".Затова ОБЕДИНЕНИЕТО трябва да започне веднага.Всички заедно да преборим октопода,а после всеки по пътя си,но за благото на народа...

127

Shark

преди 2 години

А кой е подходящ? Вие ли, дето два пъти се скрихте като плъхове, или Боце кюлчето. Ай скрий се и не плещи глупости

126

Ами,да....

преди 2 години

ПРАВИЛНО МИТЕВА....ПРАВИЛНО СИ ПРЕЦЕНИЛА!.

125

Бонго

преди 2 години

Таз като беше председател на НС колко пъти извика лицето КП и да го попитата кой му е на сърцето? Ти лукова глава ли си /булонка/ или председател на НС при това юрист. Кифла чалгаджийска

124

Анонимен

преди 2 години

Тази от 20г се е окопала в парламента, на държавна службица, с какви очи изобщо съди хората?

123

тя

преди 2 години

Тая па ! Аз мисля ,че е падходящ ! И ти не си подходяща за председател на Н С !

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Тези двете момчета се измъкнаха от този служебен кабинет и явно има защо. - ... - Да се светнеш! Тези "момчета" ги сурна по терлици Радев, заради гафовете с гражданството на единия и кражбите на другия, ама да не се вдига шум защото президентът ги назначи в нарушение! Изпробваше т ъ п н я т а на материала и това мина! Аре, гласувайте!