21

бла,бла

преди 2 години

Сори, Иве, ама кой е подходящ? Славиту ли?! Или още по-добре, тия, които ги предложи. Онзи, гологлавият плагиат-социопат...

20

След дъжд - качулка

преди 2 години

Болонка Митева - Имало вероятност за коалиция на протестните партии. Нито си ТИ дето ги решава тези работи , ното пък си била на някакви протести , че да се пишете при протестните партии.... И къде СПАХТЕ през последните ДВЕ народни събрания когато бяхте ПЪРВА и ВТОРА политическа сила и ИТН имаха мнозинство че не се обединихте ?

19

Жорж

преди 2 години

Групата на поставените лъжец и крадец захапаха Ивето ... :-) Ама барабар с нея, сценаристите не Ви се вързаха да станат бушони които до сега да сте изхвърлили на бунището като патриотите, Барека, Яне .... и много здрависали се с динозаврите...

18

Лили Иванов

преди 2 години

Фандъчката на Славчу.

17

Анонимен

преди 2 години

Тая принцеса, упс: булонка - откога взе да раздава оценки за хората самостоятелно?! Или не е самостоятелно, а огласява вижданията инфлуенсинг на господарите си?! Джаф-джаф.....

16

Алекс

преди 2 години

Всички разбрахме,че ИТН не искат или не могат да управляват.В следващия парламент ИТН няма да е фактор за съставяне на правителство,така че не се хаби да коментираш бъдещия премиер.

15

Майора

преди 2 години

Абе Иве за какво ще се споразумявате за правителство , след като два пъти имахте тази възможност и я пропиляхте!И каква промяна ще носите , щом искате коалиция с партия , създала мутри и олигарси и фалирала три пъти страната и вашата партия на чалгата и другите защитаващи ги , вследствие на което натоварихте хазната с 500 млн лв! Благодаря!

14

Анонимен

преди 2 години

До ЕххххНедей така за жената, харесвам е.....хахаха :)) Тя поне говори с заобикалки, не е като скъсаните джинси и Тошко Африкански.......хахахахаха :)))

13

Котарак

преди 2 години

Тая все по малко я харесвам. Даже никак! *** е.

12

Анонимен

преди 2 години

Тая пък коя беше???

11

Нане

преди 2 години

Уууххх Ивенцеее...)))

10

слИва Митева

преди 2 години

Секретарката на Бисеров се взе на сериозно. А Канадеца е поредното зайче,което ДС извади от ръкава...

9

Состин

преди 2 години

Демек няма значение какво казва народа, важното е ние да се дикопаме до кокала по някакъв начин. Само дето неможете да се разберете с другите чакали и си показахте гнусотиите сите.

8

Анонимен

преди 2 години

Изобщо няма база за сравнение между тази ***,която има крайно неприятен говорен дефект и образования и чаровен мъж Кирил...

7

Анонимен

преди 2 години

О, а вашите хора са по-обединяващи? николай Василев или оня другия, дето имаше 24 -ово правителство и даже не обсъдихме в Парламента аргументите за оттеглянето му?

6

Ехххх

преди 2 години

Ивка Ментева. Голяма уста Малък мозък. 2 парламента им гледаме келeшлъка как се дърлят с госпожа 500К върху гърба на народа и докарват беда върху беда на държавата с разприте си. Пак ли се готвите за същoтo ***?????

5

Анонимен

преди 2 години

Митева се опитва да смекчи позицията на народа (единствената която е харесват от чалгарите), ама може да е късно за това :))) Кирчо е изпята песен, въпроса е, кой ще е следващия ПРОЕКТ.......хахахахаха :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ви вас кого предложихте за премиер - някакъв търгаш на Шнорхели. Айде в ъгъла тихичко да ревеш.

3

Бай Ф

преди 2 години

О, обединителко. Ае нем нужда. Видяхме ви какви сте обединители, имайте срам и замълчете.

2

Анонимен

преди 2 години

Вие, искаме теб за премиер! Ох, забравих, че ти не можеш без наставления от фейсбук! Предлагам тогава да има официална страница на НС във фейсбук! Ура, дрОгари!