44

ДДРОнег

преди 2 години

До УРА а после УУУ....И това е възможно, но дано не се случи !!!

43

CXSA

преди 2 години

Наивно от страна на Бербатов.Съдът ще вземе решение в полза на Михайлов.Това е БГ , а не GB.

42

УРА а после УУУ....

преди 2 години

Ууу, Славков е алкохолик и кррадец.... Не се отказвай Боби. Ти си бъдещето на Българския футбол... Ако Славков имаше морал веднага ще ше да се откаже от поста си в полза на Боби... Напред Боби Михайлов, ти си нашата надежда за по-добър български футбол... УПС, объркал съм се то не било 2006г. а 2021г. и вече не посрещаме Боби Михайлов а го изпращаме.Ама със всичките тия коментари дето са КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА .Само имената са разменени и вече има някакво ново - Бербатов и НЕГО ТАКА ЩЕ ИЗПРАЩАМЕ

41

334

преди 2 години

Не се отказвай, Бербо! Боби Михайлов е другото име на Бойко Борисов. Това е статуквото. Това е мафията, завладяла всички сфери от живота ни. Ако не днес, утре ще бъдеш начело на футбола ни. След изборите.

40

НОМЕР2

преди 2 години

А какво е учил, какво образование има Бербатов? Къде се натиска и той? Кукла на конци! Гербесарска кукла!

39

Анонимен

преди 2 години

По принцип Михайлов ако имаше морал нямаше да се върне.След поредица от расистки прояви на феновете, върхът беше срещу Англия,той си подаде оставка.След две годинижпък се оплака ,че поради политически натиск си бил подал оставка!!!Само,че БФС беше глобяван от УЕФА ,а не от Бойко .

38

Анонимен

преди 2 години

Да ,ама само че Костадинов съобщава това преди да е започнало на гласуването когато в залата е имало 483 делегати. В избора са участвали 480.За Михайлов -241,Бербатов-230,Порточанов-8,не действителна бюлетина-1,3 са излезли от залата и не са гласували,те не влизат в сметките.Същото е и при парламентарно гласуване.Вотът е действителен.Бербо да подаде жалба за 20те отбора от ЮЗ зона които не са допуснати на конгреса и които биха гласували за него.

37

Анонимен

преди 2 години

Берби, защо се занимаваш с бкп ганюги? Я си ела в английското селце, заживей си като бял човек. Тия в България ги остави да си хапят задниците.

36

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Симитли е виновен.

35

Анонимен

преди 2 години

Голям кърлеж се оказа тоя Боби Михайлов. Много вреди на футбола в България, дано се махне скоро.

34

бай Таци

преди 2 години

Баце Митко, хич не знам защо ти беше да се ровиш у туй гoвнянo нещо БФС, ама ти стискам палци!

33

Иван

преди 2 години

Давай Берба само така, съд до дупка и затвор за тия измамници и хрантутници!

32

Observer

преди 2 години

Евала на Митко и на неговият екип. Сега не успя но няма да се откаже, бъдете сигурни. Това е човек който сам е постигнал всичко което има и името и парите. А дали това не се харесва на някои хора е абсолютно без значение. Отказа се от националния отбор не защото е предател а защото не е *** на ***. Има достойнство и чест, за разлика от много други. Не беше съгласен с тогавашното, сегашно ръководство и се оттегли. Браво. Това е манталитет на свободен човек не на нагаждач.

31

Анонимен

преди 2 години

Нелчето отново не може едно заглавие да напише без грешка!

30

Анонимен

преди 2 години

бебчо старите кучета казват най лошо хапят:)))

29

Анонимен

преди 2 години

Прав бил някъв бат Венци ... говориш за един дебел селяккк? Боже господи ,колко простота има по нашите земи. 8 класниците управляват България вече 30г. Но вече 2 метрова дупка ги вика.... скоро никой няма са ги помни тея клоуни. Ще ги има в историята ,като най слабите управленци в историята на велика България.

28

Пипи

преди 2 години

Давай фиба, съд до дупка, конгрес след конгрес. А като предаде националния отбор се наду като пуяк. Прав е бат Венци, ако някой се похвали, че си го черпил кафе ще му даде 1000 лв.

27

Анонимен

преди 2 години

Перуката се спиртоса докато целуваше г.за на Бойко Кюлчето. Затова се задържа толкова дълго на поста

26

Анонимен

преди 2 години

То па един национален:)) Не ме разсмивайте. Банда панелнии бекове. Падате от футболни джуджета ... това ли ви е футбола клоуни Всеки футболист със самочувствие, ще откаже такава схема на игра.

25

Анонимен

преди 2 години

Появиха се малките перукиии да плюят Берба. Женчовции съвсем скоро царя ще се смени и щя църкатее, като плъховее:)) Църр църр парите спират скоро бавняци