35

¶¶¶

преди 2 години

Аз не мога да разбера защо се оставяме ислямисти да ни хвърлят бомби? Ние няма ме ли си бомби в Европа? В един траверсен клуб с РПГто като ги запукаш и какви са тези криеници и маскировка? Нека братя Християни да пратим неверниците и грешници в ада. Вземете по един запалителни коктейл и хвърляйте по педопарада.

34

Анонимен

преди 2 години

Бай алах за Олаф, Олга и Питерсон и и синът му Питерсонсон.

33

Анонимен

преди 2 години

Това е психологически проблем при половинчатостта на обряда с обрязването.

32

Случаен гражданин

преди 2 години

Неадекватните отговори на терористичните атаки стимулират извършителите такива атаки да продължават до безкрай. НЯМА КАК такива атаки да спрат... Не и с тези джендъризирани управляващи с меки китки и обратна резба . Още ще има . Много . Все по-кървави и по-кървави .... Много дълго време . И жертвите ОСНОВНО ще са от нас - обикновенните хора.

31

Анонимен

преди 2 години

"Жертвите му са четири жени и мъж, на възраст от 50 до 70 години, допълни Северуд." - Каква смелост имат тия ислямити? Могат да убиват само жени и старци. И тоя още не приел исляма и вече намразил жените.

30

realfk-o,

преди 2 години

смени "мюсюлмани" с "ислллллямофашисти", а после се запитай дали, след като съзнателно си превърженик на тази ссскотска идеология, си "невинен". Прочие, убеден ли си, че са "хиляди"... не бяха ли 'милиони";-) (ееех, мечти, мечтиии...)?

29

Молла Омаре,

преди 2 години

Европа и преди 1683 "бавно, но сигурно" се ислямизираше. Изскочил обаче отнякъде един Ян Собиески, "оправил" "правоверните" под стените на Виена, и "сигурното" станало леко несигурно...Тааа... недей се изляга на таз кълка;-)...

28

Анонимен

преди 2 години

спрете с тази религия най-после! да си видят вожда мухамад - оженил се за 6 годишно дете и правил секс като тя станала на 9; имал 12 жени и 26 робини; над 90 други роби; водил е над 50 завоевателни войни; смукал е езиците на малките момченца. собвтената му жена айша (6 годишната) пише в спомените си, че дори не се къпел като отивал от едната при другата жена и робата му била сплъстена от семена течност. идеалният пример за човек и подражание, ама друг път.

27

Анонимен

преди 2 години

няма невинни мюсюлмани. има такива, които са родени в мюсюлмански страни и не са вярващи, за тях съм съгласен и те следва да бъдат спасени и евакуирани. истинският мюсюлманин живее само за едно - да избие всички останали и да властва над света. с меч, поробване и насилие. явно не си четете собствения коран.

26

LOL

преди 2 години

Who the *** е "нападателят в Норвегия"? Що си мислите, че всички следим малоумния ви поток от тъпотии?

25

realfc

преди 2 години

Християните убиват хиляди невинни мюслюмани всяка година. Цял свят мълчи, а когато обратното се повтори биват наричани "терористи".

24

30-ти,

преди 2 години

дреме им в Китай, и още как! Пращат уйгурите-реззаци в "почивни станции" за "превъзпитание", щото си имат едно на ум от подобна "миролюбиво" сссган какво може да се очаква ако не я настъпиш овреме по врата...

23

някой

преди 2 години

До: номер 27 Почти уцели в десетката! Хитлер е бил съюзник на великия мюфтия на Йерусалим, Ал Хусейни! Общото между тях - омразата към евреите. Даже лично е въоръжил босненската мюсюлманска Вафен СС дивизия "Ханджар".

22

Анонимен

преди 2 години

родените в мюсюлмански страни масово напускат исляма, а европейците се помохамеданчват. объркан свят. а китай си правят икономическата революция и грам не им дреме

21

Анонимен

преди 2 години

Един крайнодесен избива сума ти народ, щото бил крайнодесен и мразел ислямистите.Сега друг, радикален ислямист пак убива хора, обаче щото бил радикален ислямист и сигурно мрази крайнодесните.Що не вземат да си направят един турнир и да се избият един друг и кой оцелее?Леви, десни, жертвите на всички тях са едни и същи - невинни хора!!!

20

"Спасението

преди 2 години

на рода Адамов" било в ислямоффффашизма, според едно исссслямофаше по-доле. Взривовете в афганистански джамии показват за какво "спасение" иде реч. Що не се самоликвидирате, пардон - само"спасите" до крак преди да сте ни "спасили" нас," кривоверните"???

19

Анонимен

преди 2 години

Ислямът е като Хитлер, който се мисли за силен заради миролюбието на Запада и Изтока.

18

Анонимен

преди 2 години

Ислямът е гонен от Европа много пъти с огън и меч.................................Ислямът е гонен от Испания, от Балканите................От Близкия Изток...........

17

ЦИНИК

преди 2 години

И язе жа си купам лък или харбалет . От секи тряаа дъ има оружие !

16

Nestagi

преди 2 години

Ислямистите да си ходят във ислямските държави, що щат при миролюбивите народи ?????!!! Да си се трепят помежду и да си прилагат остарелите разбирания.....!