19

Не знам

преди 2 години

защо въобще се дава трибуна на "шкембе вАеводата"? Кви 40%? Ква "ясна позиция"? Отдавна никой не ви брои за сливи! Това което да направиш за партийката си, е да се метнете на еди файтон всичките членове и... към бунището... на историята.

18

брей ,бре !?

преди 2 години

То пък герб с КараЧанаков ''управляваха'' !Резултат: България най-бедна и най корумпирана държава , НА ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ .На това ли му се вика ''УПРАВЛЕНИЕ'' ? ИТН искаха да управляват НА ЧИСТО , но Ристо , Мая, Дончева и Нинова се уплашиха от предложеният за Премиер , който каза , след като го питаха няколко пъти , какво ще прави :"Няма да има прошка , нито за БСП , нито за герб , нито за Мая , Дончева и Ристо , АКО СА ПРЕСТЪПИЛИ ЗАКОНИТЕ''.

17

Анонимен

преди 2 години

Притиснаха ги, да върнат Бойко на "бял кон", но пък кандидат президентското му магаре излезе куцо, та отново в изходна позиция...Ще атакуваме Петков - някакъв с двойно гражданство ще изпреварва утвърдени и потвърдени от Магнитски, който отвори Пандора лидери....Така ли се дава лесно кокала ? А още колко милиарди ще влизат...Малеее, направо Гешев да го вкарва Кирчо в затвора...Пътувал без билет каквото и да е...

16

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е ЯСНО СЛУГИТЕ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ ТРЯБВАШЕ ДА ПОМОГНАТ НА РАДЕВАТА ХУНТА ДА СЪСИПЯТ НАПРАВЕНОТО ЗА ДА ОСЪМНИМ В ЕВРАЗИЯ-НАЛИ НА ТАМ НИ ВОДЯТ... БЕДЕН НАРОД СЕ ЮРКА ЛЕСНО НАЛИ БАЙ ЧАЛГА.

15

Избирател

преди 2 години

Какво правителство иска този агент Иван ? След като две Нс не можаха да изберат, на какво се надява. А пък третия път стомната се счупила и всичките доносници и агенти на ДС излезли на светло ! Разбира се, чи Бойко Борисов, популярен като агент Буда ги е осветлил ! Изобщо нямам никакво съмнение в това !

14

Анонимен

преди 2 години

А бе,!Всичко,което сте захванали, сте го провалили! Управлението с ГЕРБ било грешка,коалицията с НФСБ и Марешки била грешка,ИТН не ставали.. Този щото си много хубав!

13

ИТН не искат власт

преди 2 години

ИТН искаха субсидия, и влошиха живота на стотици хиляди хора за да се сдобият с тази субсидия.

12

ВМРО

преди 2 години

Кога Каракачанов ще отиде в Македония? Би трябвало да го видим там, показвайки подкрепа на Българите в Македония.

11

Анонимен

преди 2 години

Ток е прав...Славчо два пъти се отказа с мотив че не го подкрепили ,с истината че беше алчен за власт ,верно е свали герба и Борисов ,но трябваше да направи коалиционно правителство сега много хора няма да го подкрепят

10

Анонимен

преди 2 години

И КАКВО СЕ ОКАЗА ОМО ИЛИНДЕН СЪБИРА ПОВЕЧЕ СИМПАТИЗАНТИ ОТ ТОЗИ НА СНИМКАТА ПРИ ВСЕ ЧЕ НЯМА НИКАКВА ПОДКРЕПА ОТ ДЪРЖАВАТА,ДОРИ ТЯ ПРЕЧИ...А КАРАКАЧАНОВ ЕДВА СЪБИРА 4-5 ИЗРУСЕНИ РОМКИ ОТ ЧИСТОТАТА И 5-6 АЛКОХОЛИЦИ ОТ КРЪЧМАТА ВЪВ ВОЛУЯК ВЪПРЕКИ МОЩНАТА ФИНАНСОВА И ЛОГИСТИЧНА ПОДКРЕПА ОТ СТРАНА НА ВЛАСТИТЕ...

9

Леля Пена

преди 2 години

Тези лицемери няма ли да престанат?? Поне да бяха постигнали нещо различно от голямото нищо.Само приказки и крадене.

8

Анонимен

преди 2 години

КАКВА НАГЛОСТ...НА МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ ЮЛИ МЕСЕЦ ВМРО НА КАРАКАЧАНОВ ВЗЕ 3 % ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ПРИ 45 % ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ.С ДРУГИ ДУМИ ТОЙ И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ИМАТ 1,4 % ПОДКРЕПА...98,7 % НЕ ГИ ИСКАТ.КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКА КАРАКАЧАНОВ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ПРИ ТАЗИ ПОДКРЕПА ОТ 1,4 %.ЯВНО ЧАКА ДА ПАДНАТ ДО 0,0005 % ...

7

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ вече няма нужда от патерица, има нужда от катафалка

6

Алекс

преди 2 години

Празни приказки от Каракачанов.Когато беше в управлението провали строежа на АЕЦ Белене,сега говори че са необходими ядрени мощности.Затова ВМРО беше наказана от избирателя.Няма да влезе и в следващия парламент.

5

Анонимен

преди 2 години

Карата, както винаги прав. Евала Каракачанов радвам се че ми беше министър 4 години.

4

Анонимен

преди 2 години

ТУК Е ПРАВ. Вчера слъвчо пак почна да поставя неизпълними условия за да подкрепял новото правителство. Първо славка ти кой си? ПАК ИЗПЪЛНЯВАШ ЗАДАЧА ДА САБОТИРАШ И ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ. Хубавото е, че ще може и без теб с 15 депутата дето ще имаш. Второ голямо и пълно подчинение на господарите си демонстрираш. За какво са тия пусти пари бе чиче, за какво?

3

Бунгар

преди 2 години

Каракачанов,не философствай,ами връщай всичко откраднато от Македонските дружества в България. Македонските домове и клубове за милиони бяха присвоени от него и подобни ченгета,доносници пишман патриоти правещи се на велики историци,а в крайна сметка най обикновени крадци и манипулатори.Всички знаем генезиса на партиите след 1989 г.Прокуратурата да не спи.Подклаждането на Македонския въпрос ви е хранилката на вас.

2

Samo minavam

преди 2 години

Потомствено ченге, от най долна проба, доносник. Назначен, за лидер на МВРО.

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя откри топлата вода. А относно избирателите - ами те на априлските избори пак не излязоха да гласуват, пък вие не бяхте в коалиция.