72

До етиоп

преди 7 месеца

Добре ли сте?!

71

Етиоп

преди 7 месеца

До Анонимен69 "България НЕ Е създадена от Русия"Му ха ха ха ха

70

До 70

преди 7 месеца

***, ти пък какво си направил по този въпрос?! Не обиждай българите и българките, не всички са такива.

69

Анонимен

преди 7 месеца

не са виновни нито макетата нито южните ни съседи с етиопски произход, че ни унищожават и крадат историята, азбуките, паметниците и че ни поругават войниците. кой от вас е ходил на тези гробища да сложи едно цвете? кой от вас е ходил на почивка в турция и гръция? като нямаме държава и гласуваме за *** като костов, царчето, бсп, порко, подмяната, кучиндолската мумия ще е така. дъщерите ви ще се продават срещу възможност да избягам а синовете ви ще стоят тука ще поркат и ще се друсонтят и ще

68

Анонимен

преди 7 месеца

<Русия стреля срещу създадената от нея България Само за това, че последната се стреми единствено към обединението на своята нация" - пише вестник "Балкански куриер" след бомбардировката на Варна.>България НЕ Е създадена от Русия, България е много преди съществуването на Руската ***!

67

Анонимен

преди 7 месеца

Тия отрекли се от Вардарска България Поругават Българското, но не и на сръбските терористи и руските пияници, защо ли?

66

От Свищов

преди 7 месеца

До Майстор джадай.Точно така, французите си поддържаха безупречно гробищата. В един момент пожелаха да си ги вземат във Франция. Изкараха костите и ги прибраха. Теренът остана свободен и се продаде. Нищо общо със случващото се в момента в Македония от тези безродници!

65

Майстор джадай

преди 7 месеца

До Анонимен Община Свищов продаде терена на френските гробища за 1.2 млн лева. На тяхно място бе изграден хипермаркет БИЛЛА. Костите са върнати на френскато посолство.Не съм запознат със случия но най-вероятнво е имало преговори и с Франция. Така се прави в нормалните държави.

64

Pepe

преди 7 месеца

Все едно да се изплюя на гроба на дедите ми, бог да ги прости. Просто не мога да проумея що за объркани хора са тези!

63

Анонимен

преди 7 месеца

Армията им е все пак зле въоръжена, все пак българите могат да предприемат мерки срещу тези неблагодарни българофобски ***, руско-сръбска ***

62

Анонимен

преди 7 месеца

Българските танкове трябва да преминат границата към Скопие

61

Анонимен

преди 7 месеца

Това НЕ СА хора, това са oтпaдъци!

60

Анонимен

преди 7 месеца

На 1/14 Октомври 1915 година, на руско-гръцкия празник Покров Богородичен, незнайно защо празнуван и до днес в България, руският военноморски флот под благословията на цар Николай втори бомбандира Българската Черноморска столица Варна и нанася щети на града, има и при бомбардировките загиват невинни, мирни, цивилни българи!

59

Анонимен

преди 7 месеца

Бе тия не са хора.

58

Maке84

преди 7 месеца

И не само Български а и други гробове се копаят търсят ценности за съжаление трудно ги хващат защото паметници /гробове се посещават рядко и късно се съобщава за станалото!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Пак българофобски прояви на скотонаселението в Лъжедържавицата с име НАДЕНИЦА, никакви ЕС, НАТО и ООН за тая балканска тоалетна северна македония !

56

Анонимен

преди 7 месеца

Още ли трябва да бъдат подкрепяни тези продажни безродници? Докога българите ще търпим тази гавра от страна на тези северномакедонски говненцца? Кога ще им отвърнем подобаващо?

55

Анонимен

преди 7 месеца

Днес, на 01/14 Октомври - 106 години от бомбардировките над Варна от страна на руския цар и пияниците руснаци!

54

защо?

преди 7 месеца

не зная защо не предлагаме да се приме албания без македония. те признаха наше малцинство и нямаме проблем с тях. така като ги приемат в ЕС ще стане, че македонци няма да има, защото едните ще са с бг гражданство, а другите с албанско!

53

Анонимен

преди 7 месеца

Изчякайте малко и ще се разбере истината.Да не се окаже после ,че не са гробища ,а са паметници или нещо друго.Аз отдавна не вярвам на нашите медии.Тиражират само платени статии.Така наречени манипулативни статии.В тази статия има сведения на един човек от Македония.А пише ,че хорта от Кавадарци са подали сигнал.Ще проверя в Македонските медии.Там поне са малко по-свободни да пишат истината.