31

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че България въобще не е активна в защитата на българите и българското там. Малкото останали сънародници се крият и мълчат. Пращаме по някоя протестна нота и толкова. Ония дори нямат посолство в София, какво братство, какви пет лева. Защо мълчахме докато договаряха името с Гърция, не знаехме ли, че ще рефлектира върху нас? Защо не вземат българи оттам да се занимават с въпроса, а ползваме чантаджии оттук дето хабер си нямат?

30

Бог вижда

преди 2 години

Това е варварство , Независимо от различията в моралните норми по света - навсякъде и винаги това е било варварство . Бог да ги съди .

29

Анонимен

преди 2 години

Сърбите и комунистите отдавна създадоха македонската нация. Мача е свършил и бг-тата го загубиха. Бибата в устенцата и тихо, дебилченца малки.

28

Анонимен

преди 2 години

Нито от Сърбия, нито от Русия някой им дърпа конците на северно мънкедонците. Те са вече еманципирани изча*дия, колкото по-рано го осъзнаем и преглътнем, толкова по-добре.

27

Анонимен

преди 2 години

Македония трябва да бъде мачкана и натискана. Сърбите ги превъзпитаха и им изтриха мозъците с много бой и насилие. Иска се време и ние ще ги превъзпитаме. Макетата разбират само от бой и мачкане. Те не разбират от добро отношение.

26

Некъф

преди 2 години

После искат милост. Никаква милост за тия сръбски мекерета. Никакво влизане в ЕС за тях!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Господ да им прости, те не знаят какво правят!Част от тези български войници са момчета родени в същата тази РСМ и записали се доброволци в българската армия,защото са знаели че са българи и освобождават своите, бащи,сестри,братя от сръбския терор и за обединение с България! В България 2,5 млн сме българи бежанци от Македония ,повече от населението на РСМ в момента!

24

РСМ никога няма да

преди 2 години

приеме исканията на БГ.Те дори не искат да ги обсъждат-просто отричат,заклеймяват и убеждават народа си,че някой ще ни принуди да свалим ветото;а напоследък все повече се засилват и внушенията,че европейците не искат да ги приемат и използват за това БГ.Такива неща бълват абсолютно всички техни медии.Разбирате ли,че дори не се обсъжда възможността да има нещо вярно и правилно в исканията ни.Абсолютно всички коментатори,политици,журналисти в един глас ни ругаят постоянно,диво и целенасочено.

23

A

преди 2 години

Вие, когато поругавате гробовете на българи, погребани в Б-я, само защото сте мръсни, зли и отмъстителни- може, нали?

22

Анонимен

преди 2 години

Българските политици се оплакват, че ги натискат от ЕС да приемат Македония. Какво означава да ви натискат?! Нали това ви е работата - да отстоявате българския интерес и да не се поддавате на натиск. Обикновените хора всеки ден ни натискат на работа, кой ли не, но оцеляваме. Предупреждавам всички български политици. Който от вас, пусне Македония в ЕС, ще бъде завинаги низвергнат. Ще получи завинаги омразата на българите. Мислете му, ей. Приемете ли Македония, ще има супер големи протести в София

21

Анонимен

преди 2 години

радев, блокирай!

20

Анонимен

преди 2 години

Много да внимават какво говорят и какво правят ДБ и Лозан Панов по въпроса за Македония за да не останат без гласоподаватели! Въпроса е дали ще се позволи на Комитета и комунистите да създадат изкуствена нация т.н "македонци " в РСМ чрез терор, инквизиция и унищожаване на изконното българско население за да го превърнат в друг измислен етнос!Всички български политици Много да внимават!

19

Анонимен

преди 2 години

В Гърция в селото на капитан Петко войвода гърците унищожиха старото гробище на селото. Всички български имена, костите на дедите ни, бяха унищожени. В Сърбия също се случва същото. За съжаление не случихме на съседи. Всички са античовеци.

18

Анонимен

преди 2 години

Честито на каракачанов и джамбазки, уредиха личните си бюджети за още 4-5 години. .. защото нали не робувате на илюзията, че визираните индивиди, упоребяват въпросната нацонална кауза за нещо друго, освен за лично облагодетелстване?

17

Анонимен

преди 2 години

Община Свищов продаде терена на френските гробища за 1.2 млн лева. На тяхно място бе изграден хипермаркет БИЛЛА. Костите са върнати на френскато посолство.

16

Баязид Светкавицата

преди 2 години

И тези искат европа...........чупапи

15

Анонимен

преди 2 години

Веднага посланикът на тази измислена държава трябва да бъде изгонен от България и дипломатическите отношения с Македония трябва да се прекъснат. Затваряне на границата. И вечно вето, разбира се. А ако това се беше случило при бай Тошо, вече българската армия щеше да марширува по улиците на Скопие! Но сега нямаме армия.

14

Гост

преди 2 години

Бог да прости всички загинали за Македония българи ! Напразно погинал живот заради едни непоправими

13

българин

преди 2 години

Снимайте и документирайте всичко и пращайте в ЕК !! Да видят и знаят за какво става.въпрос , а не да обвиняват нас , че.ги спъваме по пътя за Европа !

12

Анонимен

преди 2 години

Правят си каквото искат, защото виждат , че чорапа е мека китка