11

Лудко

преди 2 години

Да бе, 4 часа пред компа и щото много се уморяват, още 8-9 на телефона, нали? Обаче на гсма не е проблем ами компа :)))) Докторееее, да си скъсаш дипломата!

10

Анонимен

преди 2 години

В нашето училище вече няколко паралелки бяха в карантина, но продължаваме да сме присъствено. Кашлят половината ученици, но няма страшно. Сега парното като стане огромна сума искам да видя и на колко ще го пускат в класните стаи. Абе чака ни яко разболяване на хлапетийте. Та на тоя фон много не ме плаши диоптъра.

9

Анонимeн

преди 2 години

Хем, ама в статията бише обратното, че не се е увеличило заради онлайн обучението.

8

Анонимен

преди 2 години

хайде хайде оправдания, а че по цял ден смартфоните не излизат от ръцете им.....стига глупости само дамо да угодничете на Кацата и Румбата да продължават геноцида.

7

Сит

преди 2 години

А как се отразява на седалищните мускули и хемороидите? Вкъщи седят на по удобни столовем, а и могат да стават когато им се сване ***? Иначе дай на училище и да увеличим разпространението на ковида, тъй като "умният" български народ е пръв отзад напред в Европа по ваксинация. Хората са казали: Каквото сам си направиш и господ не може да ти го стори.

6

Анонимен

преди 2 години

Момченцето,нещо се е объркало.Всеки кибичи поне 5 часа ,пред телефон или компютъра.Всеки знае,че е вредно. Но ,да се ходи на профилактика,да те опаковат с диагнози и няма край... В частна клиника ми казаха,че имам запушване на канал за сълзене.Та видиш ли операция.Ха,ха,ха.След няколко дена го казали същото за бебе на 7 месеца и таткото тича да копува консумативи от аптеката.Очен сър.

5

Анонимен

преди 2 години

"Късогледството не се е увеличило по време на онлайн обучението, то е заложено генетично. Не може от това, че човек работи дълго време на компютър, да му се появи късогледство.", обясни началникът на отделението по офталмология д-р Алек Топов. - Обратно на заглавието.

4

сси

преди 2 години

Значи родителите могат да оставят 2-6 годишни деца пред таблет да гледат тъъпи детски филмчета с часове .... тинейджъри могат да стоят по 5-6 часа пред компютъра да играят иддиотски игри .... обаче щом става въпрос за УЧЕНЕ изведнАж родителите са притеснени а децата затруднени ......

3

Асан

преди 2 години

Чувам гласове :)))

2

Demonaz

преди 2 години

Нищо да си седят дом доживот. За какво да имат социални контакти и се развиват? Нали спасяваме бъгавите и старците с торба болести. Спирай спорта на децата вреден е! Направо закривай държавата нали така искат докторчетата.

1

Джо

преди 2 години

Пълни глупости!