39

Анонимен

преди 2 години

Прав е колкото и да не ни се иска математиката е вярна наука там няма май туй май онуй има формули които показват и ако са правилно решени резултатът е един няма много отговори а само един верен който и да го решава

38

Вьзмутен

преди 2 години

Искам да се отрази мнението и на - автомонтьор относно ковид

37

преди 2 години

До Анонимен 41Само ти ли не разбра, че ваксинирани хора не са починали! Така се водят тези, които са платили за да получат сертификат, без да ги ваксинират. Това са "най-умните" андрешковци!

36

Анонимен

преди 2 години

А обясни ли защо сега има повече починали сравнено с миналия октомври? Какво се промени, освен че имаме милион и половина ваксинирани?

35

Анонимен

преди 2 години

Витанката най-сетне може да се развихри, че цели два месеца удреше на камък прогнозата му!

34

аксиома

преди 2 години

Колкото по-заразен става даден вирус, толкова повече намалява "яростта" му.Важи и обратното, колкото по-смъртоносен е даден вирус, толкова по-тесен е ареала му на разпространение.

33

do 36 ДртПрч

преди 2 години

Или може би на това, че ви се каза, че делта варианта е по-заразен и много по-лесно да се прихване

32

ДртПрч

преди 2 години

До Анонимен 33: Пич, ако тази вълна е по-смъртоносна от предишните, вероятно това се дължи на по-високия процент ваксинирани в момента, отколкото при предишните вълни.

31

Анонимен

преди 2 години

Следващия път да използва оня закон на Нютон за противодействието. Актуален е.

30

vlady

преди 2 години

Браво на големия пианист Витанов - вече е практически в постоянен делириум.

29

Анонимен

преди 2 години

Пичуе, толкова сте неграмотни и неадекватни, че направо е смайващо. Ваксинациите вече не са тема. Това трябваше да стане юли-август. Сега е борба за ограничаване на жертвите. И колкото и да си заравяте главите с пяъка и да пишете тъпотии, поредната вълна е факт и то по-смъртоносна от предните. А февруари ще е следващата. Щото сме българи- 2-те най-умни в света и не се учим нито от чужди нито от собствени грешки, а ги повтаряме със страшна сила.

28

Благодаря

преди 2 години

Благодаря на Витанов, че отбеляза 75000 починали от сърдечносъдови заболявания за миналата година. Благодаря му, че отбеляза прекрасният лечебен протокол в болниците, който може да очисти и най-здравия:кортикостероид, 2 до 7 вида антибиотик, релаксанти и лежане принудително. От горното сатурацията пада и хоп, на семейството се съобщава нужда от интубация. Оттам св.Петър чака, а болницата гушва 10 бона на интубация.

27

Анонимен

преди 2 години

До 28 Аз ще реша задачата, ето - има ваксини, които не са ваксини + няма да се ваксинираме = почеши коня, няма да се ваксинираме.

26

Дедо

преди 2 години

И при други хора съм виждал професионално изкривяване . Лоша работа . А и лечение няма .

25

Анонимен

преди 2 години

Оставете Витанв, кажете къде е Миндовата? Той поне е направо за геноцид.

24

Мен

преди 2 години

кой от всичките тиквундери тука може да режи задача по математика от учебника за 3-клас?

23

Покрай вируса

преди 2 години

мисълта му, на този, стана дифузна с плавни избухвания

22

Витанов успешно

преди 2 години

запълва липсата на краля-слънце в медиите. Явно се ръководи от крилатата Му фраза: Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме.

21

Анонимен

преди 2 години

Ние ви пожелаваме дано да горите в ада проклети убийци никой неви вярва вече нито на броките нито пък на вашите номера и лъжи проклети убийци проклет да си долен *** стига сте лъгали народа

20

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Брадавичестият плашипyтapник пак е ръсил професорски мозък в ефир. :-)