16

Асан

преди 2 години

Урсула е по дърта от Путин и нея не в искаме :)))

15

анонимен

преди 2 години

До Кратка справка Oказва се,че и в България има много заблудени относно "прекрасния" Путин или както на се казва руски оболванених русской пропагандой.Всичко и всеки,който дори в малка степен позволява критичност по отношение на цар-батюшка се подлага на репресии,гонения,а някой плащат за това с живота си.Само няколко имена-Ходорковски,Литвинов,Скрипал,Навални,Немцов и стотици други.Култът към личността на Путин надмина тези към Сталин,Ленин и Брежнев.

14

Анонимен

преди 2 години

А бе маладцъй пратете му един откос и няма повече да ви управлява тоя агент на КГБ

13

Живко

преди 2 години

Защо българската държавна сигурност иска аз да нямам реално и хубаво бъдеще ?Иска и да не мога да си намеря приятелка ! Защо ?

12

Анонимен

преди 2 години

Младите забравиха как майките и бащите им пукаха от студ и глад преди Путин, че сега им омръзнало. Хахах. Еми добре - да го свалят и да видят къде зимуват раците. Напомня ми за ония дето скачаха за демокрация по митингите и сега реват че с 200 лева пенсия не можели само лекарствата да си платят.

11

Анонимен

преди 2 години

До 2 Кога Русия стана 225 милиона? Май си й дал почти 70 милиона бонус, русофилски такъв един, поцелуйковски! Иначе Путин е правилният човек за мужиците и тьотките. Да седи доживот, пък после е ясно - ще го оплюят и ще са в скута на следващия кремълски господар.

10

Анонимен

преди 2 години

на чужд гроб плачете, смешници.Платените ви материали не вълнуват никого.изтрийте и този коментар, за да покажете, колко струвате....

9

Анонимен

преди 2 години

Тъй тъй. При *** който гъкне срещу Вова или ще получи нещо в чая или ще му намажат входната врата или за по-сигурно направо по бельото.

8

Нане

преди 2 години

Молете се на Бога, ама горещо му се молете! Че бай ***, ако врътне кранчето на газа, цяла юропа улетя в ряката! А па за нас просто не ми се мисли... Студ и глад у софето цяла зима... Ще търсите грети тунберга ви попръцква да не замръзнете...))

7

хаха

преди 2 години

абе кака от кой пръст ги изсмука тези данни. къде е правено, в какви градове села или....ясно е че е пи системата Нагласьов.

6

Помнещ

преди 2 години

То и ние се стопихме от разпасаният пояс на др Борисов от 12годишното му " управление" ама и тук " младите" си го искат,щото друг не помнят!! Ами,когато се променят нещата Там и Тук също! Можем ли да обвиняваме младите,че няма как да помнят миналото? Не разбира се!Е?-:((((

5

Анонимен

преди 2 години

И ние не искаме пореден мандат на клепоухите, ама никой не ни пита!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Тия изследвания да не ги е правил червен кольо?! Аман от измислени статистики!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Тя неговата вече е ясна. Ще си изкара мандата и живота в лукс. Да му мислят руснаците на чиито гръб се стоварват неговите грешки

2

Анонимен

преди 2 години

Кой са тези млади уморени? При население 225 млн всичките млади или само 1000 който се използват за пропаганда. Аман от пропаганда срещу Русия. Гледайте нашето блато. И аз съм уморен от кражбите на Боко Тиквата.

1

Анонимен

преди 2 години

То ако се слушат младите трябва да се закрие държавата.