236

тя

преди 2 години

Уморени сте вие на които Путин не "цепи басма" !

235

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Всички са уморени от потник и неговите поткински работи, само аз го обичам чок ногу , кълна се в брадата на пророката.!.

234

Анонимен

преди 2 години

До БОЛГАРИЯЗатова ли драпате да идвате тук бе ***.?Затова ли никой не се е засилил към ПРосия?

233

Анонимен

преди 2 години

До накраткоЗатова ли дават на Герб отново смазваща преднина.Айде скрий се !

232

Тт

преди 2 години

Оставете Путин,аз съм уморен вече 32 години от грабители наречени политици,унищожили хубавата държава и обрекли на гладна смърт народа,без страх от възмездието.

231

Kolarov

преди 2 години

На кой му дреме малките тинейджъри които не знаят как да си обършат дупарата какво искат и неискат.облъчени от инст.и фейс....

230

БОЛГАРИЯ

преди 2 години

БОЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАВИЖДА НА РОССИЯ ЧЕ ИМА ТАКЪВ ТАЛАНТЛИВ ПРЕЗИДЕНТ ТОЙ Е НАЙ-УМНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЯЛОТО КЪЛБО,НЕ ПЛАЧЕТЕ СКЪПИ БЪЛГАРИ ЕС И ББОРИСОВ ЩЕ ВИ ЗАВЕДАТ ДО КРИТИЧНО ПОЛОХЕНИЕ

229

Анонимен

преди 2 години

Аз с бай Тошко,станах на 40, па не ми омръзна.Карта на море14 дена 14 лв, пълен пансион.Наем 25 лв.Парно 8 лв Обувки 12 лв,домати 12ст ,хляб26 Ст, всичко екологично.Работа за всеки, жилище за всеки.Защо да ми омръзва.

228

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

СРЕЩУ ПУТИН /Владимир Владимирович се ползва добре отработена ТЕлевизионна диверсия..Владимир е важен ..МЕтода е известен като АНТИ ЧАУШЕСКУ..вижте EPOKA CHAUSHESKU ANTI ROMANIA SINCE 1981 to 1989 AUGUST...лично препоръчвам на Путин почивка далече от камери ..

227

Анонимен

преди 2 години

В момента Русия продава много втечнен газ в Китай, Япония, Южна Корея, че и нефт, въглища, цветни метали, дървесина, нефтохимия; А цените хвърчат на горе. Тъй че не го мислете Путин; Лошото остана зад гърба му. Пред него са само звездите.

226

Анонимен

преди 2 години

ДЪРЖАВА С НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ- ЗА ГОДИНА ДВЕ ОТ РОДЕН НА СЕЛО-СТАВАШ МИЛИАРДЕР В ДОЛАРИ И СМЕНЯШ 4/5 СЪПРУГИ СЪС СМАЙВАЩА ВЪНШНОСТ ПРИЛИЧАЩИ НА ЖРИЦИ.

225

пияница мистик

преди 2 години

Защо изобщо се пишат такива статии и се правят такива изследвания. На всички е повече от ясно, че Джуджака докато не умре ще си е едноличен собственик и диктатор на територията

224

Щат, не щат,

преди 2 години

Ще си го търпят - още N на брой мандата!Путин - кат наш Борисов! Яко захапва кокала и не иска да се маха!

223

Анонимен

преди 2 години

Газовите проекти на Путин дават в момента сладки плодове. Русия изнася 100 млрд куб метра втечнен газ в Азия, най -вече в Китай, а в Евртопа над 200 млрд.От повишението на цените на газта, нефта, въглищата,,цветните метали, целулозата и т.н., тази зима в бюджета ще влязат допълнително 100 млрд долара. Нещата вървят добре и Путин заявяви, че в следващите три години ще отдели 500 млрд долара за повишаване на заплатите, пенсиите, минималната заплата, помощите за семейства с деца и за най-бедните

222

Руссии

преди 2 години

Владимире тука при нас всичките са бизнесмени, лекари и парашутисти,не сме притеснени и сме много спокоини,развиваме се паралелно с триядрената енергия и 5 G мрежата,имаме много столетници и хората са усмихнати и засмени.

221

Щирлиц

преди 2 години

За Бойко не си мечтаят,вервайте ми.

220

Анонимен

преди 2 години

Големият руски поет Фьодор Тютчев - "Историята на Русия до Петър Първи е една панихида! След него - углавно престъпление!"

219

.

преди 2 години

А те знаят ли, че са изморени?? С тая про-западна пропаганда няма да прокопсате!

218

Орт1

преди 2 години

Днес путин се подигра с американската журналистка! Беше велико!

217

Анонимен

преди 2 години

Парадокс е, че ние се уморихме за 6 месеца от политици, които щяха да са Промяна,Ново начало или Последен изход.Те пък се умориха от Онзи,който 12 г.не пожела да им подари Властта.Интересно че много от тях са герои на времената, когато фалирали банкери,Меджидиевки и даже един шеф на ВиК-Търново се изнесоха по таз тежка чужбина. Разбира се с "активите"! За последно - КТБ,по времето на любимеца на Мая-Орешарски! А ББ не успя!Само снимки с кюлчета..