259

тя

преди 3 месеца

Уморени сте вие на които Путин не "цепи басма" !

258

Талибан Ер-джолан

преди 3 месеца

Всички са уморени от потник и неговите поткински работи, само аз го обичам чок ногу , кълна се в брадата на пророката.!.

257

Анонимен

преди 3 месеца

До БОЛГАРИЯЗатова ли драпате да идвате тук бе ватник.?Затова ли никой не се е засилил към ПРосия?

256

Анонимен

преди 3 месеца

До накраткоЗатова ли дават на Герб отново смазваща преднина.Айде скрий се !

255

Тт

преди 3 месеца

Оставете Путин,аз съм уморен вече 32 години от грабители наречени политици,унищожили хубавата държава и обрекли на гладна смърт народа,без страх от възмездието.

254

Kolarov

преди 3 месеца

На кой му дреме малките тинейджъри които не знаят как да си обършат дупарата какво искат и неискат.облъчени от инст.и фейс....

253

БОЛГАРИЯ

преди 3 месеца

БОЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАВИЖДА НА РОССИЯ ЧЕ ИМА ТАКЪВ ТАЛАНТЛИВ ПРЕЗИДЕНТ ТОЙ Е НАЙ-УМНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЯЛОТО КЪЛБО,НЕ ПЛАЧЕТЕ СКЪПИ БЪЛГАРИ ЕС И ББОРИСОВ ЩЕ ВИ ЗАВЕДАТ ДО КРИТИЧНО ПОЛОХЕНИЕ

252

Анонимен

преди 3 месеца

Аз с бай Тошко,станах на 40, па не ми омръзна.Карта на море14 дена 14 лв, пълен пансион.Наем 25 лв.Парно 8 лв Обувки 12 лв,домати 12ст ,хляб26 Ст, всичко екологично.Работа за всеки, жилище за всеки.Защо да ми омръзва.

251

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 месеца

СРЕЩУ ПУТИН /Владимир Владимирович се ползва добре отработена ТЕлевизионна диверсия..Владимир е важен ..МЕтода е известен като АНТИ ЧАУШЕСКУ..вижте EPOKA CHAUSHESKU ANTI ROMANIA SINCE 1981 to 1989 AUGUST...лично препоръчвам на Путин почивка далече от камери ..

250

накратко

преди 3 месеца

В България и младите,и старите са уморени от Борисов.Не искат пореден негов мандат.

249

Анонимен

преди 3 месеца

В момента Русия продава много втечнен газ в Китай, Япония, Южна Корея, че и нефт, въглища, цветни метали, дървесина, нефтохимия; А цените хвърчат на горе. Тъй че не го мислете Путин; Лошото остана зад гърба му. Пред него са само звездите.

248

Българин

преди 3 месеца

Преди Путин Русия бе почти смазана.Сега благодарение именно на Путин е отново силна.Поклон пред паметта на загиналите наши БРАТЯ РУСНАЦИ за освобождението на Бъгария от 500 годишното робство.България ПОМНИ!!!

247

Анонимен

преди 3 месеца

ДЪРЖАВА С НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ- ЗА ГОДИНА ДВЕ ОТ РОДЕН НА СЕЛО-СТАВАШ МИЛИАРДЕР В ДОЛАРИ И СМЕНЯШ 4/5 СЪПРУГИ СЪС СМАЙВАЩА ВЪНШНОСТ ПРИЛИЧАЩИ НА ЖРИЦИ.

246

пияница мистик

преди 3 месеца

Защо изобщо се пишат такива статии и се правят такива изследвания. На всички е повече от ясно, че Джуджака докато не умре ще си е едноличен собственик и диктатор на територията

245

Анонимен

преди 3 месеца

До Щат, не щат, Путин не е като Борисов, защото Путин не е комунист. Много е интересен умът на българина... всичко мери според чорбаджията си...

244

Щат, не щат,

преди 3 месеца

Ще си го търпят - още N на брой мандата!Путин - кат наш Борисов! Яко захапва кокала и не иска да се маха!

243

Анонимен

преди 3 месеца

Газовите проекти на Путин дават в момента сладки плодове. Русия изнася 100 млрд куб метра втечнен газ в Азия, най -вече в Китай, а в Евртопа над 200 млрд.От повишението на цените на газта, нефта, въглищата,,цветните метали, целулозата и т.н., тази зима в бюджета ще влязат допълнително 100 млрд долара. Нещата вървят добре и Путин заявяви, че в следващите три години ще отдели 500 млрд долара за повишаване на заплатите, пенсиите, минималната заплата, помощите за семейства с деца и за най-бедните

242

Руссии

преди 3 месеца

Владимире тука при нас всичките са бизнесмени, лекари и парашутисти,не сме притеснени и сме много спокоини,развиваме се паралелно с триядрената енергия и 5 G мрежата,имаме много столетници и хората са усмихнати и засмени.

241

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците искат Путин, но ние не искаме Борисов или Радев (или някое тяхно протеже).

240

Щирлиц

преди 3 месеца

За Бойко не си мечтаят,вервайте ми.