36

Анонимен

преди 2 години

Абе срещу Баце не бяха платени въпреки,че Божков си призна,пък сега били платени...маакя ви комунистическа ммръсна.

35

опетков

преди 2 години

До Анонимен34 Защо пРезидента ходи на мач без охрана? Защото така са му казали пиарите му. "Вижте какъв народен човек съм". Предизборна агитация и пропаганда. Защо досега си ходеше и с охрана и със бронирани автомобили? Защо не караше колело до "работата си"? Смешни сте. Освен това, каквото и да демонстрира бившия ***, ще си остане руска марионетка до второ нареждане.

34

Анонимен

преди 2 години

Преизбираме президент Радев още на първи тур!

33

Анонимен

преди 2 години

Много помия още ще има...Те толкова си могат...Много ме притеснява, че на протеста не виждам Алибегов и Стъки...

32

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

с просто око вече се забелязва, че РАДЕВИСТИТЕ намаляват стремително, в желанието си да изчегъртват другите ИЗЧЕГЪРТАХА СЕБЕ СИ, а като прибавим и че КОРАБЪТ и на Яйлата и на ХУНТАТА ПОТЪВА, започва да ми бъде приятно, макар да знам, че тези ще хапят до последно

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен26И при Курц няма факти, но в нормални държави, а не мафиотски, го отстраниха ! Той вместо да си скъса менискус или да тругне да обикаля по австрийските села и да се прегръща с обикновените хора, да пуска нелепи шеги и да раздава обещания, които никога няма да изпълни...Курц си подаде оставката!Искаш доказателства, ами ето отвори се Пандора..И ти какво направи? Попита ли Пеевски как е влязъл гол, а е излязъл мултимилиардер от парламента...Ами питайте бе?Доказателства след 14.11.

30

опетков

преди 2 години

И политически да са, хората имат право да протестират против некадърното ви управление. Или само вашите протести бяха легитимни? Обикновеният българин не вижда никаква разлика между предишните и вас. Ако има промяна, тя е в драстичното влошаване на живота му. Къде са "открадваните всяка година 10 млрд? Ако вече не се краде, значи поне 5 от тях трябва да са влезли в хазната.

29

Гуфу

преди 2 години

Как губи като отново са първа политическа сила и ще имат най-много депутати? Не помня за тези години да са протестирали браншове като сега миньори и строители.

28

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че Герб никога повече няма да е монопол. Хората с чиста съвест, колкото и да ги оплюват, но нищо наяве и некорумпираните си ходят на футболни мачове, без охрани, без ВИП...И докато се забавляваха семейство Радеви, Бойко се показа и отново започна да бръщолеви глупости...Но кой ли вече го слуша... Човек когато губи, а той много губи се показва в действителност какъв е...Целият този рев, показва едно- това е правилната посока !

27

Отговор

преди 2 години

До 30 Тази "опорка-лъжа" вече се изтърка! Дори и Яначко млъкна!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "ФАКТИТЕ ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ МИЛИАРДИ?" Няма такива. Вече 5 месеца имат ПЪЛНАТА власт да вадят факти и НИЩО.

25

Анонимен

преди 2 години

До Жестоко! Гешев е с невалидна юридическа диплома ! Ние сме единствената държава с Главен Прокурор - без диплома хахаха Той каза, че много знае и няма да отиде в затвора. Затова като се събуди - Бойко ще спи с южно изложение...

24

Анонимен

преди 2 години

"Има" но не казва кои. :)))) Пак ДС истории: една жена каза, имаме информация и т.н. Аман от некадърни радевистчета.

23

Анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет само се оправдава. След като са по-добри от всички предишни не трябваше да се получава лавина от протести. Държавата е на пауза. Не се управлява държава само с изчегъртване, трябва и градеж.

22

Анонимен

преди 2 години

хахахаах, КЪДЕ СА ФАКТИТЕ? за близо 6 ШЕСТ месеца само партинки и фейкове, а имало 20 сиггнала, 15 от които са за суми под 10 хиляди лева, някакви борчета били изкоренени, другаде детската площадка и тези 15 са върнати КЪДЕ СА СИГНАЛИТЕ, ФАКТИТЕ ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ МИЛИАРДИ?

21

Анонимен

преди 2 години

До НякойНякои имаме по-достоверна информация, от тази, която вие получавате от медиите на Пеевски и платените медии на Борисов. Но много скоро ще го чуете официално..

20

Анонимен

преди 2 години

Хвърлете повече трольовци, само един дотук НЕ е достатъчен! Рондьо гори хартийки за ***, защо не използва нашите пари за хора, които са си свършили работата, парите са осигурени от предишното истинско правителство, а рондьовците ги лапат лакомо и безотговорно? Оставка НЕ на комитовицата, а на рОндьото!

19

Жестоко!

преди 2 години

Жесток страх тресе Фелдфебела ! Впрегнал е куцо и сакато да пише срещу Борисов , което показва как преЦедента изпада в истерия ! Така е , защото вижда как суверена вече не пасе трева. Надяваме се и Гешев да се събуди най-сетне !

18

Анонимен

преди 2 години

Към всички, които говорят за Виденовата зима, веднага ви казвам как няма да се стигне до там ! Просто е! Борисов и активистите от Герб, Пеевски, ДПС - ВРЪЩАТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ....ПРЕДИ ТОВА ГЕШЕВ СИ Е ЗАМИНАЛ....След което започват разследвания, обяснения и съд и присъда...Тогава може да се каже, че излизаме от дивият червен капитализъм наложен от горе изброените и започваме да влизаме в Европа....Работещо правителство не е имало от 30 години и служебните въпреки"мините" се справят.

17

Някой

преди 2 години

До 13 Откъде пък разбра, че ЕС не стоял зад Борисов! Еленка Офшорката ли ти го каза, Иво КГБ-то ли, или Рада/с онзи прякор/? В най-голямата европейска партия/ЕНП/ няма лидер с такъв авторитет, като Борисов!