56

Отговор

преди 2 години

До 65 Пак нещо не си разбрал! Точно протестиращите гласуваха за "чалгата", а Бойко своето на изборите си го взе . И то след трети мандат управление Най-ощетени се оказаха "патриотите" и БСП.

55

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че интелигентните и мислещи хора си направиха своите изводи. Това е демокрацията ! Партиите също видяха, че безнаказаност няма да се позволи! Които е злоупотребявал с власт и народни пари, сега стои на скамейката за наказани и се опитва по всякакъв начин да се върне, но неуспешно ! Протестите от миналата година доведоха до голяма промяна. самият факт, че хората гласуваха не за чалгата или за нещо друго, а това беше наказателен вот! Бойко психически рухна, защото си получи заслуженото.

54

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Заради тези чекмеджета Бойко си замина !!! И повече никога няма да види власт ! А вие докога ще дрънкате за канадското гражданство и всячески, защото не можете с честни избори да стигнете до властта, ще се опитвате да убиете с плщнки на ниско ниво Радев и Промяната???

53

Анонимен

преди 2 години

Когато хората започнат да се връщат от чужбина, а не обратното, това е правилното правителство! Моят дядо живя над 30-40 години в Германия. Пенсионира се и се върна, но след като видя, че каквото е оставил и заради каквото е заминал е даже по-лошо, реши да заживее в Гърция и да си харчи там немската пенсия. След като човек на тази възраст и много видял и живял, каза, че тук е по-лошо от преди...Аз му вярвам.

52

Анонимен

преди 2 години

Бойко вчера ни разправя поредните си *** хуморески...Тока при него бил 70 лева. Значи аз живея и съм роден и винаги съм си в София...Сметката ми лятото не пада под 140 лева за ток. Харча си едно и също и зимата скача двойно. Оплаквах се, пусках жалби и при тях всичко си е наред...Колко случая има дори изобщо не се живее в жилище и сметките космически. Искам да плащам колкото съм си изхарчил. Подозирам, че някой монополист ме краде яко и няма закон да ме защити. Затова ще гласувам против Герб!

51

Анонимен

преди 2 години

До ГерберХаоса се създава единствено и само от Герб ! България не съм я виждал добре от 30 години насам...Идеята не беше да се отворят границите, за да заминат хората и с висше и средно и никакво образование.... Защото тези хора заминаха през последните 12 години, а не сега..

50

Реалист

преди 2 години

До 41. Може да се протестира и за права, но може и за пари, тъпчо. Както може и за защита на водните костенурки, например. А това с компромата за чекмеджетата докога ще го дрънкате?

49

Гледна точка

преди 2 години

До 45, 46 и други подобни. Уф, не ви ли омръзнаха тези банални ялови коментари?

48

Гражданин

преди 2 години

До 42. Да, да, ще ми преизберете оная работа на първи тур. Па и да го изберете, голям праз, тъкмо ще има кого да псува народът, защото хаосът върви към катастрофа.

47

Гербер

преди 2 години

До 49. Глу.пак, ние не гласуваме за ГЕРБ, защото искаме да управляват, а защото им симпатизираме ( както вие на други). И защото смятаме, че България беше най-добре при тяхното управление. А сега харесва ли ти този тотален хаос в държавата?

46

Сатир

преди 2 години

Госпожо, коя част?

45

Гражданин

преди 2 години

И какво пречи да има политически протести? Забранени ли са вече? Тези, миналата година какви бяха?

44

байчо

преди 2 години

Да си кажем откровено - по-големи некадърници от тези "министри" не сме виждали от времето на Виденов и Орешарски! Не че мислещите хора са очаквали нещо различно...Но, но иде зима...

43

Анонимен

преди 2 години

Бойко следващите, които трябва да излязат на протест сигурно ще са тези с незаконните постройки. Ще искат узаконяване....Аз пък забравих, че в България това са ромите и политиците....

42

Надблюдател

преди 2 години

Почне ли някой да цикли на "откраднатото" от ГЕРБ, и веднага се разнася тролска смрад! Всеки път призоваваме ...доказателства??? И те пак опират до източеното язовирче на Кирето/за което и той млъкна/, и снимките на една /не/обикновена ***!

41

Анонимен

преди 2 години

До Дядо Йоцо гледа Мисля, че просто вече не обръща внимание на едно и също повтарящо се по форумите. Хората, които са против кражбите и нозабогателите на наш груб, си имат достатъчно работа, малки и средни бизнеси, интелектуална работа, за да стоят по форумите и да спорят. Гласувайте си за когото си искате. Толкова ви вълнува гражданството на Кирил Петков. А мен лично ме вълнува кандидатурата на Карадайъ за Президент на моята страна и искам отговор: Карадайъ, КОЯ ОТ ДВЕТЕ РОДИНИ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ?

40

Анонимен

преди 2 години

ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ Е ВСЕ ЕДНО ДА СИ ЗАКУПИШ ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ !Биков в сутрешните новини сам си призна, че няма как да са вече единствени....А другите партии няма да се съгласят на договорки и коалиция с тях...Така, че Бойко в момента единствената мисъл която го мъчи е как и къде да скрие заедно с най-тесен кръг хора откраднатото. Очаквам скоро, че ще натопят по-ниско стоящи да го отнесат...А за феновете му ще ви обещава всичко заради всеки глас, казва се обещания за "балъци" от тарикати.

39

Васко

преди 2 години

Без Мая ,Хаджигенов и Бабикян протест не става! А Йоло Денев е кадем!

38

Анонимен

преди 2 години

Докато не бъдат арестувани Тиквата, Шиши и Каскетчето ще е така!

37

Анонимен

преди 2 години

Гроб не е партия, а ОПГ!