209

Анонимен

преди 2 години

Жалко, скоро няма да има футбол в Бг.

208

Анонимен

преди 2 години

защо пак гласуваха за наглия дъртак.

207

Анонимен

преди 2 години

Тоя яко драпа за поста, сигурно му текат милиони от там. А БГ футбола си е супер дъно. Не мога да разбера, за какво им дават такива големи заплати, като реално нямаме никакви успехи в този спорт.

206

Анонимен

преди 2 години

Скоро отбори от предмети като камъни и кашони ще смазват националния ни отбор с 15 на 0 за кашоните! И пак ще има извинения от рода: вражеския отбор не се изморява защото не мърдат, но въпреки всичко късмета е бил с тях и затова са вкарали 15 гола на нашите звезди които гордо са се борили, но пак са паднали!

205

Анонимен

преди 2 години

От десетки години българското порно наречено ритнитопка е като конкурсите ни за красота: печели *** с най дашния спонсор и най дълбоко гърло! Затова и когато се наложи отборите ни да играят срещу селския отбор на Горно Нанадолнище от Уганда им пръскат манерките! Направо да се забрани ритнитопката със закон и да се спасим от предстоящите резили като "голяма победа" като загуба от националите на Науру които са палми защото там няма население!

204

Барселона

преди 2 години

Кокала лесно се не дава...и е голям, колко хора храни доволно предоволно.Срока за шеф на БФС трябва да бъде за два мандата,после става закрепостяване...

203

Анонимен

преди 2 години

БФС е огледален образ на цялата ни държава и българска политика.Всички недоволстват от БФС и Боби Михайлов , но като им дадат малко парици пак гласуват завалиите за него и за старото.Ей това е и на парламентарните избори. ГЕРб оглозтаха държавата,оядоха се до насиране и народа *** при малко парици / с любезното съдействие на цялата държавна администрация,която е издържана на гърба на данакоплатците/ отива и гласува за ГЕРб и прос.така Борисов.Ами *** народ заслужава си съдбата.

202

до 219

преди 2 години

руския *** да мълчи...защото точно Тиквата и Боби Михайлов, Доган и Местан, Сидеров и Каракачанов--всички са продукт на ДС и комунистите....

201

Браво Боби!

преди 2 години

Да не забравиш да почерпиш, не забравяй че парите идват от уефа и фифа, няма да се стискаш!

200

всеки народ си

преди 2 години

заслужава съдбата....и най - лошото на нашия народ е премиряването с всичко.....Примиряваме се с комунистите, после с корупцията, след това с Тиквата....Примиряваме се с това да ни обиждат и крадат, да наглеят и да правят геноцид над народа. Точно затова и подлага Меркел крепеше и до днес Тиквата. Народът ни е ....както казваха гърците на демострациите си....ние не сме българи.......И сега на изборите...пак ще кажат не ме интересува... не те интересува съдбата ти,на твоите деца и родители...

199

Анонимен

преди 2 години

Сирака какво каза? "Няма да предам 40-годишно приятелство!". Друго очаквахте ли бе? Сега пак цъкате с език, и се надъхвате, но на кого? Всичко в тази държава, колкото и да не си го признаваме, се опира до "приятелство", "роднина", "познат". Така е във футбола, така е и в политиката, и въобще във всичко, в тази т. нар. "държава".

198

Анонимен

преди 2 години

Айде сега големите "мъжкари" от агитките, които сте големи "мма" "бокс" и други, освен в грабежи, разпространение, побой и т.н, вземете докажете какви мъже сте и изметете собствениците на отбори, до един, барабар с Перукан! Така и така футбол е нямало скоро, очевидно няма и да има още дълго време, ако така продължава. Но забравих, че това са и ваши шефове ?

197

анонимен

преди 2 години

Заслужават си го, като гласуват за него. Наглееше и ще продължава да наглее и краде. То никой не се стряска, че мошеници, които са и грубияни, крайно безцеремонни, имат властови позиции и не ги губят. Сикаджията Бойко нали си се преизбираше така с купуване на гласове и с това, че зависимата администрация всеки път си гласуваше за ГЕРБ и ще продължава да си гласува. Футболните шефове са така зависими от Боби Михайлов и му се подмазват.

196

Гиб Мелсън

преди 2 години

Мафия. Перуката пак ще се надува. Футбола загина окончателно

195

Алекс

преди 2 години

Бербатов предаде националния отбор на България и не става за шеф на БФС.

194

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Значи народа пак няма да ги гледа, затъваето продължава още много години

193

Българин

преди 2 години

По-скоро е показателно че половината отбори са там не да развиват футбол, а да правят схеми покрай него. Другата половина искаха да развиват футбол, но ще трябва да почакат още 4 години. Че преди най-добрите национали си завършваха кариерите в отбори, които на сегашните са връх в кариерата. Всички които подкрепиха Михайлов явно прецениха, че трохите,които взимат сега са им достатъчно и не искат да мечтаят как може от тяхната школа да изскочи следващият Меси.

192

Анонимен

преди 2 години

Нееееееееееееее

191

Ха-ха

преди 2 години

Боби Перуката трябва да довърши делото си-все още не сме паднали от Фарьорските острови!

190

Мафията вън

преди 2 години

С мафията на Перукан няма футбол