229

БЕСЕН

преди 2 години

Българския футбол - Политика , Корупция , Чалготека ,... и всичко е Т-О-Ч-Н-О !

228

Даа!

преди 2 години

Футбол и чалга , Перукан и Луна , от една порода са !

227

АЛОООО!

преди 2 години

До Мутри Вън.. ...Нещо си сбъркУел Фигуранта с ''вожда'' на герб !Перукан и Чекмеджан , те са ''най-добрите'' !В стил ''победа'' като герб ...

226

Бг ...

преди 2 години

Мафията си има държава , тВа е !

225

Мутри Вън

преди 2 години

И Перукан и Фигуранта да си ходят стига с тези мутри.

224

питане !

преди 2 години

На какво мнение е Илияна Раева ?

223

БРАВО

преди 2 години

Единствените ДАРИТЕЛИ , БЕРБАТОВ И СТИЛЯН ПЕТРОВ , ЕДИНСТВЕНИ ОТ ВСИЧКИТЕ НИ ФУТБОЛИСТИ ДАРИЛИ МИЛИОНИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА , БЯХА НАКАЗАНИ ОТ ПРОГНИЛАТА ШУРОБАДЖЕНАЩИНА , КОРУМПИРАНА И ПОЛИТИЗИРАНА , СЪС ЧЕТИРИ МАНДАТА БЕЗХАБЕРИЕ , СЛЕДВА И ПЕТО ...

222

Давам акъл

преди 2 години

Всички фенове на ЛЕВСКИ да зигонят бате Наско Г.зо , И с него промяна няма да има в ЛЕВСКИ , жалко за най-многобройните фенове в Бг .Илияна Раева да е ''доволна'' , явно и тя има пръст , защото , Бойко я ДАРИ С МИЛИОНИ ЗА ГИМНАСТИКАТА , И ТЯ МУ СЕ ОТПЛАЩА С НАСКО !

221

Култура ми Янков

преди 2 години

В ''тоя'' БФС вече 4 мандата се говори за всичко друго , за пари , за власт , за кой е наш и кой е ваш ,... НО НЕ И ЗА ---ФУТБОЛ---!А стадионите ---ПРАЗНИ , заради нивото на футболът НИ , в Бг !Така ли се прави промяна ? Промяна се прави като временният кабинет , ВСИЧКИ ВЪН , АМАН ОТ ТОТАЛИТАРНИ НОМЕРА , Бойко Борисов пасти да яде !

220

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

И кво , ...пак ПРАЗНИ СТАДИОНИ !Щяло да има ''рестарт'' във футболът !? Е защо , нали според сегашните /бивши/ избранници ,..''ВСИЧКО Е НАРЕД'' , защо си противоречат !?Народа го е казал : Който БРОИ бюлетините , той побеждава !Явно тук победата си е била баш за младите Бербатовци , НО броенето си е казало думатЪ !

219

Фактите !

преди 2 години

В стил ''Бойко Борисов'' : Аз съм ''най-добрият'' !Не можем да се отървем от тоя СОЦ , също И от стилът на герб , повтарящ номерата на СОЦА !РЕЗУЛТАТ: ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ''ПРОМЯНА'' , НО И НИКОЙ НЕ ИСКА ПРОМЯНА , ПРОМЯНА САМО НА ТЕОРИЯ .... ЖАЛКО , ЖАЛКО , всички във футболният съюз са за затвора , като всички шефове на всички държавни администрации , то не бяха продажби на книжки за шофьори , дипломи за вся и всьо , изпити , човешки органи , деца , жени ... не сме държава ...

218

...

преди 2 години

Ех,Наско,ех Сираков и ти ли Бруте?

217

Преслава

преди 2 години

Да живее пияния майстор на кючека - БМПП

216

Wijdl kd ?BI

преди 2 години

Чл.44(3)Президент се избира с мнозинство от ПРИСЪСТВАЩИТЕ делегати

215

Анонимен

преди 2 години

Снахата много харчи, доведеното дете на Божинов и то... с треньорска заплата не става, пари трябват.

214

Анонимен

преди 2 години

Трябва пълен бойкот на мачове.Футболистите на отбори който подкрепят Михайлов да напускат отбора.Феновете на Левски да покажат защо тяхния отбор носи името Левски.Да се обединят всички агитки и да махнат този унищобител на футбола.Футболиститв на национлния отбор да не играят,ако са достойни Българи.

213

Анонимен

преди 2 години

Футболистите в националния отбора ако са истински мъже и Българи да не играят за националния отбор.Никой вече няма да ходи на мачове.

212

Анонимен

преди 2 години

Аз освен ,че вече няма да водя нашето семсйство на мачове на националния отбор,няма д ходя на мачовете на Левски,няма и да гледам наш футбол по телевизията.Да се оправят.

211

ДДРОнег

преди 2 години

Победа за мафията, Българският футбол ще продължава да дълбае дъното !!!

210

АНОНИМЕН

преди 2 години

"Това" и Шиши, са живото олицетворение на наглостта!