33

Баче Кике

преди 2 години

Спокойно с новата година ще има и ново аз, при вида на цените на всяка стока и услуга ще се принудим да сме с преса за лятото

32

Анонимен

преди 2 години

Ба й *** ю, ако не е дебел, не е як, така че, ай да си гледате работата :)

31

Анонимен

преди 2 години

До До 28 36 Нищо не написахте по въпроса за високата смъртност в България. При средна за света 2 %, в България е 5 %. И това беше, преди да измислят "великите" ваксини. Някой да направи анализ от тези, дето ги величаете? Да погледнем реалността, преди да т.р.олите какво би станало, ако аз давах съвети на хората. Между другото, в други страни се намериха лекари, които лекуваха пациентите си.

30

До 28

преди 2 години

Нямало как да са повече, защото не си станал санитар :) Стани санитар, лекар, професор, доцент, покажи им на хората как се прави. Акъл на вересия и сухи краставици всеки може да предложи.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 И стресът. Даже стресът е ключов фактор за имунната система. Не случайно тече черна сводка от сутрин до вечер + прогнози яко ще се мре, чувалите, камионите за трупове, че и не стигат.

28

Анонимен

преди 2 години

А, не бе! Те за кво ковидиoтите са преобладаващо дебeлаци и дъртaци?!

27

Анонимен

преди 2 години

До До 25 29 Говорим си с прилепите :)

26

Анонимен

преди 2 години

Липсата на спорт и лошото хранене са най-големия враг.

25

българин

преди 2 години

До: номер 29 (До 25) Аз продължавам да питам къде ви се привиждат тия "антиваксъри" в България, щото поне в България не видях такива. Може би сред компактните общности от етнически малцинства има такива, но аз съм българин, не общувам с тях, не знам. Пък и те едва ли могат да пишат в интернет.Такива които твърдят, че Бил Гейтс щял да ни чипира, че ще ни свържат към 5G мрежи, тук в България не виждам, може би ги има в САЩ?

24

Анонимен

преди 2 години

До до 17 21 Повече няма как да бъдат убити. Те са на максимума. Но можеха да бъдат поне, колкото другаде - 2 %. Има над какво да се замислят доцентите, лекарите, професорите, че даже и санитарите. Но са твърде безотговорни.

23

Анонимен

преди 2 години

Да бе, ти маай пръжки с лук, яж сланинка с ракийка, шкембе чорба с половин самун хляб на закуска, па после ако щеш с двайсет ваксини се набоди като получиш мозъчен инсулт може да си умреш и без КОВИД-19!Между другото, мозъчен инсулт може да получиш и ако си слаб и кльощав! Рисков фактор е пушенето на цигари и злоупотреба с алкохол/алкохолизъм. А затлъстяването на първо място отключва диабет.Оттам всичко се скапва - пак без КОВИД-19!

22

Анонимен

преди 2 години

Ваня костова беше хоспитализирана заради ковид. Въобще не се е ваксинирала. 1 месец след изписването почина внезапно, вероятно от тромб. Тромбозата е честа по време на боледуването и особено до 3 месеца след преболедуването. Стига лъгахте!

21

Анонимен

преди 2 години

Дебелите да му я мислят.Но починаха и дота хора здрави и които се занимават активно с фитнес.

20

Demonaz

преди 2 години

Затворете спорните зали те са вредни според ковид-пропагандата. Мутафа беше казал,че фитнес залите са най-опасни защото се дишало силно. Явно наистина трябва се намали населението,че много диша.

19

Анонимен

преди 2 години

а как се оразяват ваксините на силно затлъстелите? Певицата Ваня Костова, известната детска лекарка д-р Адил Кадъм и други се споминаха след ваксинация с бъркоча на чичо Бил. Те един windows не могат да оправят, но искат да си инжектираме някакви техни експерименталки, за които не носят отговорност.

18

до 17

преди 2 години

А ти като не си доцент, професор, лекар или дори санитар, представяш ли си колко хора щеше да умориш?

17

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че дeбeлaците са предразположени към всякакъв вид заболявания, това не е никаква новина.

16

Анонимен

преди 2 години

Такава зима се задава със сметките за ток и топло, че у нас няма да останат затлъстяли.

15

Iwo wlaha

преди 2 години

Живота води до смъртта.

14

Анонимен

преди 2 години

До до 12 14 Не, не съм. Тези, дето ги описвате, умориха доста хора, понеже ги разбират нещата. Или поне така казват.