382

Истината

преди 7 месеца

ГЕПИ са история !

381

анонимен

преди 7 месеца

Имам,един въпрос към другаря Радев,по прякор Фуражката.Та г-н Фуражката,когда публично ще поемете отговорност за нарушаването на бг Конституция,стожер на която сте призвани да бъдете?Кога обясните на целокупния български народ как стигна до назначаване на лице с двойно гражданство за служебен министър на икономиката?Вие ли не проверихте документите му,той ли ви излъгал или и двамата сте били наясно,че вършите закононарушение?Чакаме отговора ви.Дано да не останем само с чакането.

380

Нина

преди 7 месеца

Радевци нали не са в ред,са очаквали 65% за зеления чорап .Чакайте малко бе,кампанията на Герджиков не е започнала.Я по-кротко със злобата моля,че сте смешни,помията ви се спече и няма никакво движение,станахте безинтиресни

379

Анонимен

преди 7 месеца

Сроловете на ГЕПИ са много активни.иИнтересно дори им плащат с пари от чекмеджето или още харчат от партийната каса.

378

Анонимен

преди 7 месеца

При 14% разлика, Джаба Хатянина - ( Герджиков ) няма никакъв шанс. Крадливите тикви, ще бъдат натъртвани още 5 години.

377

Анонимен

преди 7 месеца

Когато статистиката говори и боговете мълчат!Само жабите крякат.

376

Победа

преди 7 месеца

Генерал Радев ще ги смаже мижитурките !!

375

Уууу

преди 7 месеца

Хан да са ви скачащите цени и лудата инфлация, малко ви е. Изберете си Радев и зимата, двойно по зле. Мазохисти.

374

Хунта вън!

преди 7 месеца

Има шанс да наритаме фигуранта от президентството! Малко усилие е необходимо!

373

Анонимен

преди 7 месеца

Йоло Денев Президент

372

ACDC

преди 7 месеца

До Анонимен 384. Защото Радев не е лидер на никоя партия. Ако кандидатът беше К. Нинова или С. Трифонов, тогава имаше резон за такъв въпрос. Сега пак се изказвате неподготвени.

371

ACDC

преди 7 месеца

До Анонимен 393 - 15 000 студента били бити :) и Ректорът трябвало да ги защитава :) Хора, моля ви, пийте си хапчетата. То бива червени тролове, но прекалявате. Явно няма какво да извадите срещу Ректора.

370

Анонимен

преди 7 месеца

Бе защо тоя храбрец Боко не се яви срещу РАДЕВ????? Голяяяяям страх го тресе храбреца!!!!!!!!!!!!!!

369

Анонимен

преди 7 месеца

Герджиков щял да ни защитава! Е защо не защити 15 000 твмой студенти когато ги биеха пред университета? Лъжец с брато и по-скоро плаши пу...так.

368

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя там професора дето се скри когато боевите биеха студентите му тепърва ще губи гласове заради това, че е супер страхлив човек.

367

Анонимен

преди 7 месеца

Спокойно лъжливи и крадливи герберасти. Щом и мощното СДС с единия файтон избиратели застава зад вас , Президента на народа Радев с одобрение от 65% - 70% е обречен. Почвайте да черпите от сега . Може и да не купувате пак ***.Сигурно е .......

366

Калеко Шебеко

преди 7 месеца

Размазване , Радев е като Гъливер в страната на лилипутите

365

Герберски СмЪрдел

преди 7 месеца

Е как става това, до вчера герберунгелския *** тука ни втълпяваше , че никой не иска вече Радев , а днес води с 15-16 % пред даскала

364

Пак по опорката?

преди 7 месеца

До Петър: Не се престаравай. Времето на бат'ти Бойко отмина. Пробва се той с апаратни игри, и Гешев и Герджиков е нагласил с конкурси само с един участник (типично по гербаджийски) но това няма да му помогне. Бай Ставри от Централния го очаква.

363

Беновска пипа

преди 7 месеца

Защо никъде не пишат процентите на Карадайъ? Защото Герб + ДБ + ДПС имат повече от Радев. На втори тур Герджиков става президент без проблеми.