395

Говорят и е така

преди 2 години

Танасьй Воевода изтри Плевела от бустана с тиквите, пипоните и кратуните. Той освен това се опълчи на Бойко че не е негов кандидат, Успя да извземе от майка си обратно онези неморално дадени й 9000лв по измислен договор, което вдигна българското студентсво в екстаз . той умело пусна по нанадолнището (казват неговия интимен гологлавпладжитораст) и от пързалката не една и две а цели 80 страници се посипаха по пистата, красавецът бе натирен далече от мерака бидейки крадец да стане министър на МВР

394

Гореща новина

преди 2 години

В завода сме около 100 човека познавам 8 които открито казват че са за Герб и Борисов и само един който се чуди дали е за БСП или ПП ...

393

Анонимен

преди 2 години

Преди избори са думите. След изборите - делата. Нито едно животно не прави една и съща грешка втори път. Българинът е от ония животни, които постоянно грешат.

392

Анонимен

преди 2 години

Тия агенции трябва да спрат да ги слушат, само си измислят цифрички, резултатите ще бъдат ОТНОВО много изненадващи и коренно различни от прогнозираните. На хората им писна и ще има наказателен вот както на президентските така и на парламентарните избори.

391

Анонимен

преди 2 години

Отде ги вадят тези проценти? Аз се срещам с много хора всеки ден, никой около мен не го харесва. Той няма да надвиши процента на БСП!

390

Спомням си

преди 2 години

Срина се поредната мантра, че видите ли Румен Радев има подкрепата на над 70 % от хората ! Поредната голяма и манипулативна медийна лъжа ! А и подкрепата продължава да пада ! Явно на хората започва да им светва ! Единственото спасение на фигуранта е - да продължи да пуска лъжи и манипулации за опонентите си с цел да обърка хората.

389

Shark

преди 2 години

До гръцки митничари. А на какво да се радват, с 22-23% нищо не могат да направят. Пак ще връщат мандати и ще стават за смях.

388

КОМЕНТАР

преди 2 години

ЛЪЖАТ ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ ИСКАТ ДА СЪСИПАТ И ТОВА КОЕТО ИМАТ ! ХВЪРЧИЛОТО ХЕПТЕН СЕ ОЛЯ ИСКА ВТОРИ МАНДАТ И ДЕСИТО В ООН РЕЗИЛ!!!

387

Анонимен

преди 2 години

13% са заявилите в проучването, че биха гласували за друг кандидат, като може да се предполага, че около две трети от тях биха подкрепили кандидат на ДПС.-----------========----Социолозите ги е срам да оповестят, че Луна е една от фаворитите, и набутват всички останали кандидати в "други". Какво ли ще каже Лозан Панов, когато се окаже, че има по-малко гласове от Луна?

386

селтак

преди 2 години

Много вождове ,малко индианец !!

385

Крушевска крава

преди 2 години

Единственото сигурно нещо е че след като бсп пак загуби нинова няма да даде оставка

384

Дано

преди 2 години

Дано ни се спести още пет години сеене на злоба и разделение, дори в новогодишните нощи. Иначе е ясно, че ще бъде пак един безличен мандат и загубени пет години време. Всичко си е за нас. Те са там за заплатите.

383

Анонимен

преди 2 години

Цените хвърчат заради мошенника бойко, той има интерес от това увеличение за да обвини противниците си, но по-интересното е, че ако дойде на власт по чудо някакво, той не може да ги свали, ахъ-ъ. Тролчетата му не могат да кажат нищо по въпроса, неподготвени.

382

Калина

преди 2 години

До Анонимен-- а ченгетата на ДС са чистички нали - гласувайте пак за червено-*** мутри и техния фаворит и послушко на конци радев

381

danko

преди 2 години

Радев за 5 години- 42, Герджиков - за 5 дни- 28

380

Протестиращ

преди 2 години

"Промяната" на Радев върви с пълна сила ! Цените летят в небето заедно с него ! ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ !

379

РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

С ТЕБ СМЕ >>>> ПОБЕДА

378

Анонимен

преди 2 години

Има време до 14 ноември. Така е.Радев ще е първи. За 2ят няма значение.

377

Анонимен

преди 2 години

Пребоядисалите се най много пачки натрупаха ! Заедно с мутрите са начело в класацията на корумпирани политици . След тях са "чужденците" дето са били извън страната.

376

Ако бяха днес....

преди 2 години

Да ама не са, а са на 14 Ноември !