47

анонимен

преди 2 години

Браво Майче, разбрахме къде са мутрите! Обаче вие, комунистите си ги инсталирахте, навсякъде! Вече 32 години след светлото комунистическо минало, децата и внуците на червената олигархия точат държавата и народа!

46

Анонимен

преди 2 години

Тази никаквица предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Едва ли може да има по-голяма и противна мутра от маяма- общата!

45

До Мая общата .....

преди 2 години

Два пъти изпуснахте питомното , сега ще гоните дивото.....

44

Анонимен

преди 2 години

Пак се почна старата песен - предните са виновни, ние сме по-добри. Освен раздаване на парите, което всеки може, да каже какви реформи са необходими. Не да ми казва, че трябвало промяна. Това е ясно!

43

.

преди 2 години

Браво!

42

Анонимен

преди 2 години

тая поне за 1 нещо става...

41

Анонимен

преди 2 години

Не мутрите, а сегашните управници носят вината.. Два парламента депутатите особено Мая се занимаваха кой е по велик десидент, никой не обърна внимание на икономиката, а спекулантите това и чакаха видяха възможност и се възползваха, а политиците от протестърите барабар с президента им помогнаха дали от некъдърност или от незнание

40

Анонимен

преди 2 години

Маяма която прокара поправката в закона станала известна като "Ванко 1" Благодарение на която честния пловдивски бизнесмен бе освободен от затвора!! Жената предложила Делян Пеевски за шеф на ДАНС.. Сега е виден борец против мутрите...!! Уникален катарзиз е преживяла тази жена.

39

457

преди 2 години

Айде не и по казвайте гнусната физиономия на тая па. чав. ра.

38

Анонимен

преди 2 години

Тая видимо не е добре

37

Васко

преди 2 години

МАЯ ГОЛЯМАТА УСТА! ДРУГО НЯМА! ДЕВИЗ- ОБЕЩАЙ А ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕШ!

36

Асан

преди 2 години

Ко ври вън :)))

35

Состин

преди 2 години

Миндилова дали помни че предложи Пеевски за шеф на данс, или я е джаснала вече менопаузата, нищо че се прай на свежо pi4e

34

мутри=борци

преди 2 години

борците срещу капитализма са комунистическите мутри /лев инс, цкб и още 50 стина/ вярно повечето ги ликвидирахме, но идват внуци и правнуци, няма отърване. борбъта продължава да живей велико търново

33

Анонимен

преди 2 години

Да ама по времето на Бойко тока беше ефтин. Това означава ли, че по негово вррме е нямало мутри в енергетиката? Сега са се появили?

32

МАЯ,

преди 2 години

1.Таэи очна линия стил1969г не е приемлива за държавник.2.НЕПРЕКЪСНАТИЯТ стремеж да ни ОБЛЪЧВАТЕ с ВАШАТА отрицателна енергия, да поддържате НИВО на постоянен КОНФЛИКТ, ОТБЛЪСКВА.Както и думата "мутри".Отвратително.

31

Анонимен

преди 2 години

Манолова беше много близка с Пеевски, когато го предложи за шеф на ДАНС. Него дали го смята за мутра, не разбрах ? И да не забравяме, че заедно с Татяна Дончева внесе поправката ВАНКО 1 т.е. сутеньорите, убийците и всички останали престъпници да си намалят наполовина присъдата когато се признаят за виновни. Да изчезва от политиката тази.

30

Анонимен

преди 2 години

Много секси тая Манолова, само за такоание....

29

По-голям

преди 2 години

Наглец от тази в родната политика НЯМА!!!Обслужване от всякакъв характер на най-личните мутри! Къде са ти майките с уврежданията, ***? Цъфнаха и вързаха - употреби хорската мъка! Умееш да яхваш - КАКВОТО И ДА Е. Ама вече од Ърте и скандалджийският ти характер взима връх. Всеки гледа да те заобиколи. Даже хаджигенчовия каза, че ще гласува за Лозан Панов.

28

Анонимен

преди 2 години

Не Борисов, а хората, които оценяват доброто му управление продължават да го подкрепят въпреки Мая, Радев, Хаджигенов , ИТН