87

Живописец

преди 2 години

Отчайващо противна кифла

86

Анонимен

преди 2 години

Мая, Хаджигенчо, Бабикян и Бошков няма ли да подкрепят сега протестиращите? Тези хора също искат справедливост ? Къде са онези напушени буйни младежи от лятото на 2020 година? Няма да ги видим. Сега няма горещи летни нощи, няма кой да им плати и да ги насъска.

85

Тони

преди 2 години

Абе тая мошеничка помните ли какво обясно ние даваше от Народното събрание,защо са се прекръсти ли на -Ние идваме.Защото независимо кой управлявал, ако работели в ущръб на ,,гражданите" щели да излязат пак на площадите.Хвърчащи цени на всичко,инфлация ама ,,Ние идваме" ги няма,Божков не плаща .Нагли мошеници.А тия дето гласуват за тях никой не може да му убеди, че са нормални

84

Бунгур

преди 2 години

Майче,бягай да оглавиш протестите на строителните работници,че иначе изтърваш влака за Парламента.Звънни и на Дончева,Бабикян,Хаджи Генчо и онези брадясали и голобради дупета около теб.

83

Анонимен

преди 2 години

Адвокатката на мутри ми говори за мутри, то и затова няма да мине 4%.

82

Лойко

преди 2 години

И къде сега ще си прави кросчета пчеличката Мая? До сега беше лесно между седялката и трибуната в Парламента,по 100 пъти на ден Х 20 м отиване и връщане,плюс кафенце и цигарка на бос крак в стаята за седянки. Ехххх.....хубав живот.Лошо...отпада от следващия Парламент.Как може такова нещо...Какво ще прави сега?

81

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова ще прави социална политика за богатите и бизнеса..........Държавата ще плаща тока на богатите и бизнеса...............Има пазарни цени на тока............. Бизнесът ги включва в разходите и цената. Използват най-евтиният труд в Европа, плащат най-ниските данъци в света.................Токът или трябва да бъде с регулирани цени от държавата, или да има борса и бизнесът да плаща пазарна цена..............Държавата не трябва да плаща тока на бизнеса и богатите.

80

Анонимен

преди 2 години

Мутресата Мая говори за мутри.

79

Анонимен

преди 2 години

Нали управлява вашия фалшив герой!Що не се справи!Пак Боко виновен!Бе ви ли омръзна бре!

78

Аййййй.....2021г.

преди 2 години

Лъже другарката. В Испания управляват социалистите.А токът е близо 200е. Те мутри ли са ?

77

хаха

преди 2 години

партия 500К говори за мутри

76

Киро Кюмюря

преди 2 години

и в 87 район да се кандидатира- все е на пързалката!

75

Асан

преди 2 години

Сестра Галева е адвокат на мутрите братя Галеви.... Вън от парламента :)))

74

АФЕРИСТКА

преди 2 години

ТАЯ ПОВЛЕКАНА ЗАЩО НЕ Е НА ПРОТЕСТИТЕ- ХОРАТА НЯМАТ ЗАПЛАТИ ОТ 2/3 МЕСЕЦА? И ОЩЕ КОЛКО ПОЛУЧИ ОТ МУТРИТЕ ЗА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ, ТАЯ Е КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР ЗА УЙДУРМИ, ЛЪЖИ, НОМЕРА- ДА СИ СПОМНИМ АФЕРАТА КОСТИНБРОД.

73

Анонимен

преди 2 години

Популизма в България има един и същ сценарии. Едни и същи хора седят там на заплата и то яка заплата вече 20г. Идват избори и почват мутрите онова , това , корупция алабама. Влизат в парламента за пореден път продължават да вземат яките заплати, вземат и от същите теа мутри да им правят чадъри и така до след 4г. А вие овцете им вярвайте и ги пъхайте едни и същи:))) явно толова ви е акъла

72

И за туй не става

преди 2 години

До Тина Не става за сергия на пазара. Там на втория ден ще я оскубят сестрите интегрирани или вбесен клиент ще й наглупи доматите на главата. :))))))))))))))

71

С мутра ляга...

преди 2 години

С мутра става..... тая повлекана...

70

Василена

преди 2 години

По добре късно да ти доиде акъла.отколкото никога.

69

Анонимен

преди 2 години

Тази дума мутри им напълни гушите на мутрите!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Вън от политиката празнодумци!