86

Потен

преди 2 години

Радев президент!

85

Анонимен

преди 2 години

Рундю се изтича в канала. Някой да пусне водата.

84

Анонимен

преди 2 години

Р Радев -президент !

83

Диана

преди 2 години

Голяма новина! Та Нинова още в началото на "протестите си" заяви, че поне Бойко щял да си отиде! А че Радев няма да го бъде е естествено, но БСП+Задкулисието не се "предават" - нямало да го бъде Радев, АМА и Бойко нямало да го бъде - нищо, че той сам реши да се посвети на партията си /или може би и това е под нареждане на Задкулисието, при вида на толкова уверената Нинова!/...Простотия до шия!...Срам и Позор за всички ни с такива "политици" и "полит." коментари! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

82

Анонимен

преди 2 години

Голяма е вероятността Герб да управляват в коалиция ... Слави и Мая заминават в канала, SpongeBob държи фронта, но това е херметически затворена секта. Още - повече това ще е последния шанс на Герб.

81

Калина

преди 2 години

корабът на радеф заседна и няма кой да го извади, чака урагана или Путин да го извади

80

Анонимен

преди 2 години

Друго си е 27 стари ченгета от ДС да са в инициат. комитет, сигурно и ясно става кой измисля юмручето и кой е сценаристът. ИТН подкрепа също разединителя, значи това са и техните сценаристи. Гответе сеза черен комунизъм, репресии, политически затвори с милиардера Ръшков

79

Тоз пък!

преди 2 години

До Анонимен Изгладеният мозък на Радев още не иска да проумее, че има насреща си професор от Софийския университет, а не тартор на футболна агитка!

78

Чума червена

преди 2 години

До Инженерка: През 2016 г. хората в България не знаеха почти нищо за Радев. Сега положението е съвсем друго, защото този човек си показа истинското лице а то не е никак приятно. Освен, че е политически неграмотен се оказа, че е и политически некоректен. Той е символ на това, което не трябва да прави никой президент. Радев е срам и позор за институцията Президентство, заедно с безличната Йотова.

77

Инженерка:

преди 2 години

СТИГА МАНИПУЛАЦИИ- РАДЕВ ИМА ЗАКОННОТО ПРАВО НА ВТОРИ МАНДАТ , ИМА ПОДКРЕПА И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ. ОТ ПРЕТЕНДЕНТИТЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ЗАДАЧИ У НАС И ПРЕД СВЕТА, КАКТО РУМЕН РАДЕВ

76

Идеалист

преди 2 години

Анонименпреди 2 часаПравилно, ако Радев спечели в близките години ще ни управлява ДС и Кремъл.Дали този е наивник, или *** на Козяк 16?

75

А

преди 2 години

защо някой мисли, че изборите ще доведат до създаване на ново правителство..

74

Българин

преди 2 години

Ще го търсите БойкоСлед нова година!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Младитекс социолози са точно като младите радевци.В главите им е пълен бъркоч-много приказки нищо казано.Обаче заглавието гръмко

72

Радеф за смях...

преди 2 години

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

71

Анонимен

преди 2 години

До фактГерджиков е много бледа личност, въпреки научните си постижения по Аристотел. Лош избор на ГЕРБ. Нямат си кадри и това е. А една част от привържениците му са от средите на разпадналото се безславно СДС. А то влачи след себе си и други разпади!

70

факт

преди 2 години

В инициативния комитет на Радев има 27 агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Председател е Ана Заркова - дъщеря на генерала от ДС Леонид Кацамунски. Така, че президентските избори са: Радев и неговата шайка от ДС срещу народа в лицето на Анастас Герджиков.

69

Анонимен

преди 2 години

Правилно, ако Радев спечели в близките години ще ни управлява ДС и Кремъл.

68

Анонимен

преди 2 години

ПО-ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ КОИТО СА ПРАВИЛИ ДАЛАВЕРИ И ИЗБЯГАХА В ЧУЖБИНА ЩЕ БЪДАТ ВЪРНАТИ ОТ ТАМ И СЪДЕНИ. СТАВА ДУМА ЗА НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ КАТО ЗАПАДНА ЕВРОПА И САЩ. АКО НЯКОЙ Е ИЗБЯГАЛ В КНДР ИЛИ РУСИЯ МОЖЕ ДА СИ ГО ЗАДЪРЖАТ.

67

Анонимен

преди 2 години

Дано зеленият чорап не ми развали празника на новата година