47

Анонимен

преди 2 години

Заради развъдниците инкубатори на всякакви зарази ще затворят отново фирми, магазини и т.н.

46

Калашников

преди 2 години

Оставят ли директорите да решават, никой не смее да иска дистанционно, поне докато някой не ритне камбаната. Поне в провинцията. По 4-5 класа вече има в училище карантинирани и пак присъствено. Има и болни учители и ваксинирани, и неваксинирани. Чакат някой да се тръшне, за да е мотивирано предложението. Ама иначе си седят затворени в дирекциите и носа си не подават, баламите да ***.

45

Учителката

преди 2 години

Зам.директори и директори да не ми приказват срещу маските, защото карат по един два часа седмично по норматив в клас! Дреме им на оная! Аз всеки ден имам по 6 часа. Душа се с маската, а насреща ми гледат сеира 26 кре.тена всички до един без маски. Заповед, не заповед, казват, нищо не можете да ни направите и се подхилват да ни гледат сеира. Нарочно кихат и кашлят с пълна сила, прозорците затворени, мерки НУЛА.

44

Който

преди 2 години

одобрява и прокламира този фашистки прийом, да се изнася от България...Начело със здравния инспектор и всичките му поддръжници......Видно е че нивото на хората пада прогресивно и никой не вижда какво се случва по света.....По-голямата част от хората се оставят да бъдат манипулирани, изнудвани и насъсквани едни срещу други......А истината е, че ударът по населението е ИКОНОМИЧЕСКИ и от ден, на ден това е все по-явно...

43

Анонимен

преди 2 години

В училище наблюдават учителите и директорът ако директорът е слаб и боязлив не обявява катантина а продъжава занятията явно не е чувал за Ковид но важното е да се хареса на министъра за директор

42

ПроСоТо

преди 2 години

До До 43 Просото...Това "ДО" /както си се изразил/,по принцип не е лошо като идея..Като всяка монета обаче,и то си има двете страни..А ЛОШАТА му страна е,че така децата СЕ ОТЧУЖДАВАТ едни от други и понеже не търпят изолация,започват да налитат на "Социалните платформи",в които вече стават жертви..Според мен,най-удачния вариант е САМО учениците СЪС СИМПТОМИ да преминават на "ДО" ,и то САМО за десетина дни..Нищо не пречи да се организира контрол на входа навсяко училище..Като най-лесния е измерв

41

Анонимен

преди 2 години

Обявявайте нулева година по-добре. Пълен провал е това в момента. Вместо решения да вземат доказали се медицински специалисти, тръгнали да питат буля Пена и Гица, дали искали маски и тестове за училищата. Пълен цирк, безотговорност и пародия, наистина няма такава държава!

40

ПроСоТо

преди 2 години

а на госин Кукунчев мога да препоръчам:..-Да открие един "СПЕЦлагер",в който да изпраща учениците,заловени да не носят "маската"!.Защото САМО да ги глобяваш,си е празна работа.../как ще ГЛОБИШ МАЛОЛЕТЕН?!?!/..И да кандидатства за Нобелова награда!

39

До 43 Просото

преди 2 години

Тогава, незабавно преминаване на ДО, на учениците над 12 г. Министър Денков да издава централна заповед за големите градове!

38

ПроСоТо

преди 2 години

е вече са не трае!!!!...ПРОСТОТИЯТА с така наречените "маски" е едно,но да МАЛТРЕТИРАШ децата със задължение да ги носят,вече си е престъпление!...Първо:-Така наречената "маска" НЯМА КАК ДА ПРЕДПАЗИ КОГОТО И ДА БИЛО от заразяване,защото въздухът,който горкия маскиран вдишва,всъщност НЕ преминава през "маската",а през НЕИЗБЕЖНИТЕ ЛУФТОВЕ м/у нея и лицето!..Второ:-Тя ЗАТРУДНЯВА дишането!!!!..Нека специалистите да потвърдят:-Дишането през "маска" е като "дишането" на астматика !-ЗАТРУДНЕНО И ОГРАНИ

37

До 38

преди 2 години

Жоржето, марш в Тамбукту. Бг е в Европа, ако не знаеш, ама такива като тебе от Горно Нанадолнище, само мрънкат и с претенции, дошли в града, че и пренасят *** със себе си.

36

Зайо

преди 2 години

Санкциите нищо няма да решат, само ще задълбочат проблемите. Или дистанционно обучение или нулева учебна година.

35

Анонимен

преди 2 години

В Софийски, от група 25 души, само 1 човек е ваксиниран + преподавателя. Никакви мерки не се спазват, маските на повечето подпират брадичките, за да не паднат. После що имало много заразени.

34

Анонимен

преди 2 години

Да.

33

Жоржета

преди 2 години

Никъде няма в Европа подобно чудо, ученици да са присъствено, а без маски и тестове! А азсъм обиколила цял свят и никъде не видях такова чудо, дори и в Тамбукту и Бряг на коковата кост.

32

Истината

преди 2 години

Смисълът на тези глоби е Кунчев и Кацаров да доведат до фалит по-бедните семейства, карайки ги да плащат тлъсти суми. Съответно без срам си вземат държавната заплата и излизат да ни говорят, че е нужно да глобяват и фалират останалите. Това било от грижа за нас. Има ли някой, който да вярва на думите им?

31

Анонимен

преди 2 години

Преминаване веднага на ДО. Децата не са лабораторни мишки!!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Никъде няма в Европа подобно чудо, ученици да са присъствено, а без маски и тестове!

29

malart

преди 2 години

"деца и преподаватели не се чуват и разбират достатъчно добре." Oт личен опит - нищо не се разбира. Да не говорим по чужди езици. Отделно е уморително поради малкото кислород

28

Хммм

преди 2 години

Може ли преди това да задължим учителите най-накрая да започнат да си вършат работата, за която им се плаща? Защото преди маски и модерни болести имат друго задължение и то е да ОБУЧАВАТ!