16

АНОНИМЕН

преди 2 години

Супер! Ще станат безработни щом се отнасят безотговорно към хората! Сигурно ще се чувсват по-добре.

15

Анонимен

преди 2 години

Щот у нас пак няма контрол вместо домовете за стари хора да са добри да продъжиш тсм да живееш у нас са като концентрагиозен лагер дето умират или уморяват хора Е безконтролна среда

14

Анонимен

преди 2 години

Класика.Точно така се прави.Оплаквания,проверки,затваране и после тарикантите придобиват държавното за стотинки.Точно по евроатлантически.

13

Анонимен

преди 2 години

По целият свят има подобни престъпления,хора в социални домове ,интернати и тям подобни винаги са подложени на рискове ,за това е нужен държавен контрол.Проблем е ако държавата се прави на, не чула и не видяла,както десетилетия е правила Канада и то с интернати за деца от коренното население.Насила извеждани от семействата за превъзпитание!Бегла Вие фантазията какво е ставало там.Преди година откриха масови гробове на деца със стотици са убитите!От 1996год. интернатите са закрити

12

Анонимен

преди 2 години

Кажете кой дом е де. "Св. Димитър" или "Лилия" ???

11

Анонимен

преди 2 години

Къде са контролните органи, които са лицензирали дома и отговарят и за неговата работа като социален дом? Трябва да има периодични изненадващи проверки, а не да се чака сигнал. Достатъчен ли е персоналът както медизински, така и обслужващ/ Това се отнася за всички домове за стари хора. Във Варна всеки хотел, който няма летовници стана дом за стари хора с по една медицинска сестра и един обслужващ на по 100-на хора. Лекарите прихождат при повикване и съответно заплащане .

10

Анонимен

преди 2 години

Виновни -няма ,нали ?!

9

глупости!

преди 2 години

щом казвате, че ще има затваряне след 2 месеца и половина, има достатъчно време дотогава да играя рушветите .... нищо няма да затворят накрая, глупости!

8

до 1

преди 2 години

Бойко е преди фигуранта, защото е по-дърт, мисли за него или той си е осигурил къщичка в Барселона.

7

В.Узунов

преди 2 години

Абе старият човек е като съдран чувал. Полза никва

6

баба мара

преди 2 години

супермаркетът го затварят ами и апартаменти крадяли освен че те бият

5

До 4

преди 2 години

Видимо не си добре!!!

4

Явор

преди 2 години

Понеже чета гадни и глупави коментари, искам да напиша, че Радев не е виновен, че агресията не си дава почивка. Вие сте безразлични към всичко, но когато трябва да плюете и да хейтвате, не се колебаете. Некадърни политици има, но никой от тях не е виновен, че в тези домове има агресивен и бездушен персонал, както и че има пасивно обществото, на което не му пука за нищо.

3

Явор

преди 2 години

Нека го затворят, но е време и ние вече да започнем да се стряскаме от такива неща.

2

В.Узунов

преди 2 години

Абе дъртаците там си живеят като на курорт. Няма ли от бившите казарми свинарници да ги ползват? На стр човек колко му трябва.

1

Анонимен

преди 2 години

А фигуранта къде ще отиде??????