35

Анонимен

преди 2 години

До от опит Явно в казарма не си ходил. Там щяха да ти оправят дисбаланса.

34

Яница

преди 2 години

Ще се опитам да прераэкажа эа събитията преди преврата ноември 1989 г!!! Младите не энаят но старите помнят как бяха нещата!!! Уви банани и тоалетна хартия нямаше, но нямаше престъпници, побойници, необраэовани и неграмотни по улиците!!! Също така клошари които тършуват по контейнерите эа парче хляб!!! Апропо децата, тогава бяха дисциплинирани, любоэнателни, послушни и абмициоэни !!! Учителският колектив - високо подготвен професионално!!! Сега наркомани, ***, идиотчета и всякаква СМЕТ!!!

33

До Светът полудява

преди 2 години

Аз съм набор 96 и помня, че и по мое време имаше такива случаи. Биехме се буквално до кръв и посиняване, някои редовно си носеха ножове и боксове. Не мисля, че новите поколения са по-агресивни. Даже напротив, по- кротки ми се виждат. Не мисля, че игрите и филмите са виновни за насилието. Навремето не е имало игри и филми, но пък постоянно са се водели войни. Насилието си е присъщо на човека, идеята е да се канализира в нещо градивно - изкуство или спорт.

32

Бай Х

преди 2 години

кво става с тия деца ..... произвеждат психопати в тия училища

31

Анонимен

преди 2 години

ако имаше тоалетни за дж е н дъри и момченцето случайно е имало някакви съмнения за пола си, нямаше да се случи това:))))))

30

Светът полудява

преди 2 години

Проблемът не е във видеоигрите или у филмите с насилие. По-скоро идва от instagram, facebook и другите безсмислени глупости, където колкото си по-злобен, толкова повече те ценят. Там всичко е "Аз" и "представянето на моето Аз", а в повечето пъти тези големи "звезди" са абсолютно посредствени. Та, единствения плод от заниманието е, че нормалните деца стават злобни и ценят всеки човек единствено по външния му вид. Също така се мислят за нещо специално (а не са) и следователно егото е огромно.

29

ааа

преди 2 години

"7-годишният Зоран посещава погрешка женската тоалетна в училище".Не че оправдавам действието на "каратистката",но 7 годишно ромче е малко съмнително да попадне "погрешка" в женска тоалетна и това е повече от 20 дена откак почна училище и някак си грешката не ми изглежда като "грешка"

28

Анонимен

преди 2 години

При Радев е така.

27

Светът полудява

преди 2 години

Аз съм набор 99 и нещата по мое време май бяха други. В моя ум не се побира представата 14 годишна да бие дете на 7г. и даже да го прати в болница. Не знам какво става днес, но децата вече са нещо тотално различно. Предполагам, че всичко е свързано с културата на постоянните подигравки из интернета - нещо, от което моята генерация едвам успя да се спаси, но тези след нас са тотално отровени. Като гледам какви надмени и зли кифли излизат от училищата след часовете, май всичко e Causa Perdutа.

26

Анонимен

преди 2 години

Филмите и компютърните игри с насилие дотам водят.В бъдеще сигурно и канибали ще станеме.Оскотяването на хората се дължи на цялата бълвоч,която се излива от екраните,без никаква цензура и етични норми

25

Анонимен

преди 2 години

Промяната е факт!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Той тате затва ни даваше по един нож и викаш - мОмчетаа! Га стани зора, вади ръгаййй ДАЙ МУ! ДА НЕ ВИ ПУКА! Брата така закла еидн и псоле тате го изкара зад граница. МАлко кофти *** ... ко да са прай...

23

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 15 - Aeee aj si gelj rabotta

22

Анонимен

преди 2 години

Само едно не разбирам, престнете да говорите за гълтне на езици. Това са острели бабешки изкази, нмяа такова нещо в медицината и в никакъв случай не се бърка в устата на човека. Техниката е елементарна и всеки който е ходил на първа помощ в БЧК преди да изкара книжка, трябва да знае какво се прави, за да се освободят дихателните пътища.

21

от опит

преди 2 години

Като знам какви бяха веце'тата в моето "модерно" училище в голям град.... Страх да те е да влезеш, години по-късно си дадох сметка че съм развил някакъв нервен дисбаланс и ми е почти невъзможно да се изпихая в обществена тоалетна- всеки шум ме стряска, последните години се поотпуснах, но продължава да ми е трудно.

20

Дъртака

преди 2 години

На побойничката мога да й измисля няколко интересни, инвазивни наказания, хе хе хе.

19

До анонимен 15

преди 2 години

Прочети статията за Ранната престъпна душа на криминолога Чезаре Ламброзо, и ще ти стане ясно защо без адекватния контрола на родителите към децата си, впоследствие вътрешно у тях се появяват такива наченки, които се задълбочават в по-късен етап, а ако не се контролират - ясно е!

18

Анонимен

преди 2 години

В училищата трябва а има камери навсякъде, освен в кабинката на таолетната и всички да носят гривни з апроследяване.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 - Да, като тебе ... няма да е зле, да прочетем, че си станал част от статистиката ;)

16

Анонимен

преди 2 години

До 123 - То никой не трябва ...