Такава "наденица" цял живот да ядеш! Не си за тази работа, хвани се за физически труд и успех!
Това на снимката са некви сбабичосани кенвирши дет килото им е по 3 лв. Е... и за наденица бая ще се изръсите. Тая която е от кайма ще ви излезне около 20 лв. килото. Другото са подправки яж, ама ще ревеш.
Най-накрая една интересна статия в този сайт. Браво на Илияна, жалко, че не ям свинско иначе веднага турях тенджурата у фурната.
В интерес на истината вкъщи купуваме наденица от отбрана ферма от чисто телешко месо и малко сланина за сочност. Цената й не е за простолюдието, обаче. Но е страхотна на вкус. А иначе простолюдието се е изказало долу в коментарите.
Рецептата Dnes: Запечена наденица със зеленчуци