64

Анонимен

преди 2 години

Завалиите...

63

бай Ставри

преди 2 години

Някоя аграрна новина няма ли? Нещо есенници, овошки, оран...

62

Анонимен

преди 2 години

*** пак си мисли, че го цакат с топла бира. Балона ей сега ще се спука.. каза той, като с надежда погледна небето след като 30 години чака цени, като по време на соца. Пичове, в цял свят цените на недвижимите имоти са космически, не е само бай ви тарикат с джипката дет си мислите, че ви цака. Навсякъде е така. Дали ви харесва или не няма значение. Феноменът не е локален и скоро не се вижда промяна. Или се нагаждате към пазара или изчезвате от пазара. Средно положение няма.

61

Анонимен

преди 2 години

просто ги е яд, че спазарилите с тях по рано на зелено ще платят с до 50 процента по малко, а са му дали капаро само 20 процента. Сега е намерил някой да му плати тройно и на него му излиза по на далавера да върне дори и двойно капарото и да го продаде пак. А пък като го извърти, че по може даже и капарото да не връща. Себестойността беше 200-300 евро на квадрат. Сега да е двойно, пак са с 200 процента надценка.

60

Анонимен

преди 2 години

В края на краищата София не е България и България не е София. Има много места из страната където все още човек може да си купи къща със голям двор за 10-15 хил. лв. Дори и къщата да не е годна за живеене, самия парцел е ценен защото старата къща може да се събори и на нейно място да се построи чисто нова със близка квадратура без да има нужда се вадят каквито и да било документи. Който има акъл знае за какво става въпрос и каква далавера е това и как се правят пари по този начин.

59

гошо

преди 2 години

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

58

Анонимен

преди 2 години

Никой търговец не продава на загуба. Дори да ти прави отстъпка и промоция пак печели.

57

Анонимен

преди 2 години

то за мутрите 30% печалба си е жива загуба... Нашият шеф ревеше ,ч е е зле, а знаехме,ч е печалбата му е минимум 50%, ня някои проекти даже почти 100%!

56

познавач

преди 2 години

Строителство, земя + малко побутване по администрации в София излиза в момента от 600 до 1000 евро на квадрат. Преди беше от 400 до към 700 евра.

55

Да продават

преди 2 години

По-евтино. И без това апартаментите са ипотекирани. Контрата ще остане у купувачите. Вече има десетки случаи, в които строителят продава на половин цена от цената на ЧСИ. Когато става дума за евтино, българинът се реди на опашка.

54

Не разбирам много

преди 2 години

При тези цени, с тази нацценка, може ли материалите да са ти с 30% по-скъпи и да продаваш на загуба? 2+2=5

53

!

преди 2 години

Сз съм в шумен ужас от изкуствено напомпените цени на жилищата в София и произволите на банките.

52

Анонимен

преди 2 години

Как става тая работа хем населението да намаля, хем броя на новите жилища се увеличава, и празните жилища стават все повече обаче пък цените като цяло вървят нагоре и изпреварват инфлацията. Това е някакъв икономически феномен или просто манипулация.

51

Аау ужас

преди 2 години

Горките "предприемачи" ! Те продавали на загуба ?! Верваме ви.

50

Анонимен

преди 2 години

Цените са изкуствени. Търсене няма особено в провинцията. Някой манипулира пазарите. Строителните материали дори и двойно да са поскъпнали пак не струват нищо спрямо крайната цена на жилищата. Разходите за труд и транспорт са най ниските в ЕС. Някой някъде по веригата иска да прибира едни пари и бута цените нагоре.

49

Ха-ха

преди 2 години

Асвалта не се яде! На ви сега да ядете на Мая миризливата.

48

Революция

преди 2 години

Напротив, сега фирмите продават на огромна печалба жилищата, които са построили с материали купени на старите цени. Поредната статия платена от частните фирми капиталисти. Дано всички да фалират!

47

Кот такоа

преди 2 години

До e нали искахтеТи в комунизма ли живееш, бре ***?!? не виждаш ли че това е световна тенденця за покачваща се инфлация и цени на стоките, заради масовото печатане на кинти и ни Радев, ни някой друг би се справил с това. Или си мислиш, че бащицата Б.Б ще спре покачването на цените, като при бай ти Тошо и всички ще са заживели щастливо. Вземи се събуди малко от герберския ти сън, щото са ти изпили мозъка ;)

46

Анонимен

преди 2 години

за бога братя Опувайте. на тройна цена да може бизнеса да крета че няма да имате работа инак. Дайте да им съберем и някоя капачка на тея милите. да могат да си сложат зимните гуми на количките за по половин мелеон. и да плащат разкрасителните процедурки на силиконките си че може ли на ръчки да карат.

45

пецата

преди 2 години

стрпител ПРОДАВА на загуба, звучи като стенд ъп комеди джоук , строителя по скоро ще замрази строителството ще хване куфарите и ще отиде да си почива някъде в аруба от колкото да седи и да продава на загуба