331

Ваксър

преди 2 години

Вижте, ваксините не пазят, но вие трябва да си ги слагате, защото е модерно.

330

Анонимен

преди 2 години

15% ваксинирани - 15% заразени. Пазят, мноого пазят.

329

Анонимен

преди 2 години

До Striker В Сингапур новите са 3700. Честито. А това, че имаш мало умни колеги си е твой проблем. Мен не ме интересува какво те питат ***.

328

до 356

преди 2 години

Не ми лепвай етикет антиваксър, защото имам всички нужни ваксини(плюс съм медицинско лице и винаги съм бил за ваксините).Ако се докаже, че тая ваксина работи след 30 мин ще съм в центъра за ваксинации.Предполагам не си наясно, че няма как да наваксаш да поставяш ваксини за вирус, който се отличава с бързи мутации, както всички коронавируси.Докато се набоцкат всички вече ваксината не е ефективна - това го виждаш.Когато циркът свърши няма да е заради ваксините,а заради естествения ход на процесите

327

Анонимен

преди 2 години

Хайде, скъпи ковид ваксъри, защо да се ваксинират хората с рнк ваксини? Какви са ползите от експериманталните ваксини за здравето и превенцията от заболяване с ковид? Защо преболедували трябва да се ваксинират? Какви са ползите за тях? С факти, научни, моля. Да ви видим какъв информиран избор сте направили...

326

Анонимен

преди 2 години

Радев какво каза, че предишните са виновни, че от два месеца сме първи в света по смъртност от вируса

325

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен357 "Нерадостна е съдбата на лъжците като теб." Докажи това свое твърдение.

324

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да лъжа. Това са фактите. Отговори на въпроса ми за ползите и не манипулирай и извъртай. Познавам само един починал в болница от ковид от началото на ковид кризата (умориха го), но познавам вече 5 починали след ваксина от последните месеци. Всички около мен изкараха ковид - близки, колеги, приятели. Само 2 не са, но те са се изолирали от март 2020.

323

???

преди 2 години

Дали преброяването ще отговори на един важен въпрос - колко са живеещите в България? С това преброяване по интернет, май няма да отговори. Вероятно българските граждани са 6,5-6,8 милиона. Но колко от тях са в чужбина? Може да са 4 милиона, но може и да са 3 или даже само 2,5 милиона. Обратното, колко са в България? Може да са 2,5 милиона, но може и да са 4,3 милиона. От колко хора да изчисляваме процента на ваксинираните. Ваксинирани 1,365 милиона от 2,5 или от 4,,3, а може и от 6,8 милиона.

322

А

преди 2 години

Ваксинираните 25% живи ли са ?

321

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 355 "До момента никой не е доказал каква е ползата от ваксините. Версиите са - 1. няма да се разболееш, 2. няма да заразяваш, 3. ще изкараш леко и без болница, 4. няма да умреш. Към днешна дата и четирите са оборени" Нерадостна е съдбата на лъжците като теб. Най-вече защото и да лъжеш другите, не можеш да излъжеш себе си защо го правиш.

320

Анонимен

преди 2 години

До до 351/354 "Това какво ти говори?" Като се има предвид, че те е страх да изложиш факторите около резултатите, ми говори, че си поредния антиваксър, който се прави на наивен. По-интересния въпрос е, ЗАЩО?

319

Анонимен

преди 2 години

До момента никой не е доказал каква е ползата от ваксините. Версиите са - 1. няма да се разболееш, 2. няма да заразяваш, 3. ще изкараш леко и без болница, 4. няма да умреш. Към днешна дата и четирите са оборени и ваксините не действат по тези точки. Сега слоганът е за социалната отговорност и дълга към обществото да си сложиш експериментален препарат. Пак питам, умни ковид ваксъри, защо от здравна гледна точка да си сложа ваксина и как тя ще допринесе за запазване на живота и здравето ми?

318

до 351

преди 2 години

Следя статистиката от както пуснаха числа за ваксинирсните за да си направя сам сметка.Е от 2 седмици числото на новите заразени, които са ваксинирани не е падало под 10%.Това какво ти говори?Такъв е и процента средно на приетите в болница ваксинирани.И сляп да си ще видиш, че ваксината явно не работи по начина, по който ни се представя.

317

Илюзия е

преди 2 години

че ваксините предпазват от заразяване или смърт.Реалността опровергава.

316

До 349

преди 2 години

Как се смалява нещо, което го няма?!

315

Анонимен

преди 2 години

Фактите за тази епидемия винаги трябва да се разглеждат по възрастови групи, а не за всички граждани на България, вкл. и три милиона в чужбина. Примерно за хората на възраст 60-69 години, ваксинираните до вчера са 287086 човека. За 14 дни починалите на тази възраст са 268, от които 13 са ваксинирани, което е 4,85%. Въпросът е колко хора на тази възраст живеят в България, за да сметнем и процента на ваксинираните. Може да са 500 хиляди, но може да са и 700 хиляди, но не са над 900 хиляди

314

Анонимен

преди 2 години

измират смелите антиваксъри, а на оцелелите им се смалява мозъка и стават още по-смели.

313

Анонимен

преди 2 години

85% неваксинирани, 15% ваксинирани и следователно от 100% разболели се от ковид грипа - 85% неваксинирани, 15% - ваксинирани, т.е. цялата популация, която не е преболедувала, се е заразила, независимо с или без ваксина. Та каква казвате е ползата от ваксините, че не ви разбрах?!

312

до 330

преди 2 години

Зомбирания май си ти."..да предпазят себе си и тези около тях" - колко пъти ти се каза, че ваксинираните се заразяват и заразяват останалите толкова, колкото и неваксинираните.Личи си, че не си изключвал телевизора от март месец миналата година.