351

СТЪКМИСТИКА

преди 2 години

Данните на Румъния: над 70 процента от потвърдените инфекции са при неваксинирани хора, както и 93 процента от смъртните случаи - при 34% ваксинирани. При нас при 23% се дават 15% на новозаразени, които са с ваксина. Няма логика да има такава голяма разлика. НО И ПРИ ДВАТА СЛУЧАЯ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПРЕДМЕТНЕ И ДА ПОМИСЛИ ВЪРХУИ ЕФЕКТИВНОСТТА ОТ ВАКСИНАТА.

350

Факт

преди 2 години

Признак на малoyмие е да се дават някакви проценти за всички български граждани при тази епидемия. Факт!

349

Валерия

преди 2 години

Поредният IQ тест, на които се проваляме като нация!!! Наближаваме точка, от която връщане няма!!! Пословичният български инат че энае всичко и може всичко!!! А и эверската система, която не прощава!!! Ковид 19 отключи нови боласти а също така и эабравени от години дори и да не се раэболееш пак ще има эа какво да ходиш по болници почти вече 2 години!!! Войната ковид няма да свърши никога - тя е планирана эа планитарно унищожаване "иэпуснаха" вируса - а и с това иэвършиха престъплението на века!!

348

???

преди 2 години

Според статистиката за 14 дни имаме 22 починали на възраст под 40 години, всичките неваксинирани. При тези 100% неваксинирани при починалите, колко процента са неваксинираните сред всички.

347

Анонимен

преди 2 години

До До 385 Говориш за себе си.

346

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксините работеха, нямаше да почват трета доза, след като са произведени за 2 дози.

345

Ковидиоти

преди 2 години

Уикенда умишлено свалиха много броя за да го вдигнат сега много! Бруталното е,че при 15% ваксинирани 15% са в болници ваксинирани,което означава,че при 100% ваксинирани 100% ще сме в болницата всички! Тези ваксини не те пазят изобщо,по добре повече заразени за да се стигне час по скоро стадния имунитет! В Израел стигнаха до 23 000 на ден и след това спад,защото достигат естествения стаден имунитет,а не заради 3-те дози!

344

Анонимен

преди 2 години

До До 374 В Библията пише за мъртъвци като тебе.

343

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен378 Като споменаваш Англия, там починалите от делтата са 3 пъти повече ваксинирани. Има го официална информация.

342

Машалла

преди 2 години

България отвя Унгария с голяма разлика и вече е на пето място в света по умрели на милион. Разликата с Черна Гора е само една суха съчка. Дерзайте, другари! Утре сме четвърти в света и се бориме за влизане в челната тройка.

341

Анонимен

преди 2 години

20% ваксинирани от всички български граждани, от които половината са в чужбина. Хайде сега умножи поне по две процента на ваксинираните, след което изключи и децата, които на практика не се ваксинират.

340

zoro

преди 2 години

Президент на Филипините предложи антиваксъри да ги ваксинират докато спят,ще влизат в домовете през ноща...Пише го официално.Е,в бедните квартали,сигурно..Ужас. Каква е тази истерия? Боцкат ти нещо,докато спиш,официално?

339

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ часовете по математика си пропуснал15% от 6 800000 е едно15% от 3471 е друго10% от 157 е трето

338

Анонимен

преди 2 години

Добре де , ваксините не били пазили, ами как в Англия без мерки с отворени пъбове и ваксинирани 80% са починали вчера 28 човека, при това , че са 10 пъти колкото България.В България са починали над 150

337

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 374 Каквото повикало, такова се обадило. Не съм те бил аз през устата да говориш за гробища. Ти си го избрал. И когато някой ти отвърне в твоя тон почваш да квичиш. Не ти харесва, а?

336

до 368

преди 2 години

Никой не отрича тези 85%.При по-малко от 20% ваксинирани, да имаш 15% ваксинирани заразени е очеизвадно, че нещо не е така, както се говори.Сега ще кажеш е да ама те не са тежко болни - да ама новоприетите ваксинирани в болница са около 10% всеки ден.Сега ще кажеш, че защитени от смърт - не са, всеки ден смъртността сред тях е 5-10%.Сега ще кажеш, че са със купени сертификати - ами не са, обикновено са хора над 60, на които последната грижа е да дадат 300 лева за сертификат.Не питай от къде знам

335

Анонимен

преди 2 години

До До 372 Казвам ти истината. И в Библията го пише за такива като теб.

334

Анонимен

преди 2 години

До До 354 Знаеш го понеже си умрел, но още не си разбрал.

333

Zeitgeist

преди 2 години

В друга статия са дадени всички умрели от ковид. Болшинството са над 55г. И те ли са антиваксъри, идиоте? Процента ваксинирани при възрастните хора е много голям, а само те умират от ковид. Мислете с тези глави!

332

Анонимен

преди 2 години

Никой не отговаря на елементарни въпроси за ползите от ваксините, в които се кълнете и за чиято пропаганда ви плащат. Липсата на отговор е отговор. Не знаете нищо, само пръскате злоба и обиждате хората. Смешковци. Кажете на поръчителите си да ви дадат скрипт с информация, за да сте по-убедителни.