31

Анонимен

преди 2 години

Бсп е антибългарска партия -- само повтарят искаме стабилност, искаме това, искаме онова, какво можете изобщо да свършите? В европарламента гласувате против българските интереси, а тука се спотайвате. За въведения пазар на електроенергия --ами той е създаден от герб и бсп, те са помагали за това. Кой е гласувал в народното събрание за него ? -- герб, бсп и дпс.

30

Анонимен

преди 2 години

Решението на проблема на бизнеса е непазарно формиране на цената на електроенергията, както беше преди престъплението на ГЕРБ в електроенергетиката и въвеждане на търговия в електроенергетиката от ГЕРБ. Регулирана цена, доказване на разходи, енергиен микс от всички производители.............Снабдяване с електроенергия, не търговия.

29

Анонимен

преди 2 години

Премахнете пазара на електроенергия..................Електроенергията не може да се търгува и да се спекулира с нея..............Електроенергията трябва да се снабдява и да се прави микс с разумни цени, печалби и надбавки.............Паразитните прекупвачи и спекуланти трябва да се премахнат от търговията............Да се върне старият начин на формиране на цената на електроенергията за бизнеса..........

28

Анонимен

преди 2 години

Другарят капиталист Васко Велев предложи да има "прогнозна пазарна цена" - като "дървено желязо" и "честен капиталист"..............Държавата да им плащала горницата над "прогнозната пазарна цена".........."Прогнозната пазарна цена" била 100 лева, а държавата да им плащала на българския бизнес, за да плаща той на друг български бизнес спекулант.......... Така се прави бизнес в БГ.............Без държавата българският бизнес не може и да се изходи в кенеффа.

27

Анонимен

преди 2 години

Българският бизнес е социалнослаб.............. Българският бизнес получава най-евтиният труд в Европа................Затова българският бизнес трябва да плаща във фонд - "Ползване на евтин труд в България". Фондът за евтин труд да се пълни от българския бизнес и да се дават пари от фонда на работници и пенсионери..............

26

Ем

преди 2 години

Другари, нашият обръч от енергийни фирми ще вдигне цената до небесата, а дайте Вий с държавния бюджет да покриете мега-високите цени и да имаме 1000% печалба!

25

Тато из Правец

преди 2 години

Абе нека БУДА да отвори чекмеджето и ще преодолеем кризата !!!!

24

Миро

преди 2 години

Бесепарса работа,рибата още в морето тия сложиха тигана.Лаладжии,дай им само да дрънкат,за работа не ги търси

23

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Нашите братя от БСП са велики! Венсеремос заедно с БСП !!!!

22

Анонимен

преди 2 години

На думи това с ДДС и енергийните помощи за малкия и среден бизнес звучат добре.

21

Анонимен

преди 2 години

От ново любимият бизнес на герба ДПС и БСП ,отно милиони за милионерите )гадове

20

Асан

преди 2 години

Може и да не влезеш у парламента Киро и Асан печелят 100% :)))

19

123

преди 2 години

Да си правят фонда със собствени средства! Малкото останали работещи отказваме да храним останалите!!!

18

123

преди 2 години

"БСП предлага енергиен фонд в помощ на бизнеса и социално слаби семейства" Google translate: дайте да вземем пари от работещите българи за да храним фирми на "наши хора" и роми, за да има кой да гласува за нас.Ееее, хич не сте ГРОБ!

17

Радослав

преди 2 години

Стига помощи и развъждане на "социално слаби"! Социално слаби, а с коли за по 50 бона пред къщите от жилфонд! Я първо ги проверете дали имуществото им отговаря на дохода, дали са плащали данъци и ако нямат им намерете РАБОТА, ама не да им предлагате, а ги накарайте да работят! До кога ще хрантутим 2 милиона мързеливи рома? Скоро няма да има данъкоплатци в тази държава!

16

Тралала

преди 2 години

За бизнеса, за Техноимпекс

15

Анонимен

преди 2 години

И откъде пари за въпросния фонд?!

14

та така

преди 2 години

на бсп предложения и обещания им дай , те нещо полезно не знаят да направят . за това старите хора казват : това което комунист може да ти обещае , никой не може да ти го даде .

13

Анонимен

преди 2 години

Никакъв енергиен фонд в помощ на социално слаби семейства! Всички сме равни в света и пред закона!

12

MaйMyнaтa

преди 2 години

Големи са от БСП и ще иэмислят некое перпето-енерджи, да се грееме и светим като крушки