76

гого

преди 2 години

Виште ся как стоят нещата - на кметицата и дреме на дъртата ситка за училищата и детските градини - важно е да вървят подкупите от застрояване на градинките и новите сини зони - там са истинските кинти - другото са празни приказки

75

Анонимен

преди 2 години

Защо сме на първо място по смъртност на 1 милион? Всички страни, които са пред нас и около нас, отдавна са преминали пика си и сега има единици смъртни случаи. Аре някой да обясни. Толкова ли сме по-болни и по-зле.

74

Анонимен

преди 2 години

"училищата в София няма да бъдат затваряни", казва кметицата, защо така е решила, тя си знае. Обаче, има едно обаче, кой ще носи отговорността и негативите за несправяне с корона кризата, защото и такъв момент идва с пълна сила. А има и закони за опазване на общественото здраве! Не само в София, а и във Варна е дошъл момента учениците да преминат на ДО! Сега не е време за присъствено, особено пък без абсолютно никакво спазване на мерки.

73

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е и тази останка от тъмното герберско минало да бъде изчегъртана. Не може бивши хора да управляват София.

72

Анонимен

преди 2 години

Значи ценните хора на държавата, като Данчето и общинските съветници заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.

71

Анонимен

преди 2 години

Освен парно, няма да има и ток в центъра на София утре. Stay positive

70

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова да затваря училищата немедленно, в гимназиите-нито маски се носят, нито тестове, вируса се разпространява на воля, а децата в една стая по 7 часа, като наказани. Какво още чакат, още бройки ли им трябват, срамота бе!! Има ДО, не е да няма!

69

Анонимен

преди 2 години

Тъмночервена зона, няма топла вода, няма парно-ето това е управлението на милинката ни кметица!

68

До 68

преди 2 години

Не е чак толкова просто, защото ваксинираните също се заразяват, също са заразоносители и могат да заразят околните и т.н.

67

Анонимен

преди 2 години

Много е просто- който учител откаже да се ваксинира, бива уволнен. Същото и с децата на неваксинираните родители- вън от ДГ и училище.

66

Анонимен

преди 2 години

Джипси Куин крадлата ,е апсолютна статиска и кукла на конци и нищо не зависи от нея

65

До 56 "Ганчо&qu

преди 2 години

***,ти до сега ако не си разбрал,значи никога няма да разбереш. Питаш "Защо затваряме училищата"- ами точно заради такива като тебе:невярващи, че има вирус, маска носиш ли,тестове в училището правиха ли ви, не нали, и защо ли?Ами защото *** не искал, а иска да ръси вируси наоколо и се мисли за безсмъртен. Казваш:"Трета година провалено обучение"-ами нали има дистанционно бе ***, който иска-учи!!, на теб друг ти е проблема-някой да ти гледа и превъзпитава отрочето,за да се шматкаш на воля!!

64

Анонимен

преди 2 години

Не ги затваряйте ако може и родителските срещи да са в класовете че повече родители да забършат повече *** .Не всички класове в софия в които има карантинирани деца са онлайн ходят си на у-ще

63

Дико Сашев

преди 2 години

Преди когато имаше грип, веднага учениците се пускаха в дървена ваканция. На всички е ясно, че в училищата и университетите не се спазват никакви мерки и това са най-големите разпространители на заразата. Отново не се взимат мерки и ще повтарят грешките от миналата година.

62

Paradox

преди 2 години

Малеее 61 каква грижа за хората. Преди 2019 година знаеше ли защо има висока смъртност в България. Май НЕ. Хората СМИРЕНО ( безмозъчно ) се подчинили на простотията. Ццццццц

61

Анонимен

преди 2 години

Хората в цивилизацията се ваксинираха и забравиха за к19.Без драми,без конспирации,без философствания.Смирено се довериха на медицината и предприеха единствения логичен и рутинен ход.Спасиха се. Тук тепърва затваряме,даваме стотици жертви на ден,страдаме....Защо ?! Заради глупостта на комплексираното ни общество,което сякаш има нужда да руши,да упорства,да е въпреки,вместо да направи интелигентния преход от инстинктивното към рационалното.Отново сме от губещата страна,където винаги сме били !

60

Paradox

преди 2 години

Абe 58-ми, ти чете ли защо CDC спира PCR тестовете от 01.01.2022? Вземи прочети, теста НЕ различава грип от Ковид. За какво човека да си тества децата? Защото имат сополи? Мойто е 4 клас. Имат един съученик който не идва на училище. Каква е тая драма? Човека ви го написа-засидя, заваля, нормално е да има настинки. Не всичко е ковид!!!

59

Анонимен

преди 2 години

А и да не оцъстват 3 дена а вече 7 дена странно нали

58

Анонимен

преди 2 години

До 57 ти тества ли ги. Че казваш че не е ковид. Защото при нас никои не си тества децата а днес липсват 10 деца от 23. И учители липсват странно от какво са болни

57

Отвътре

преди 2 години

Запознат съм с материята . Отвътре. Имам две деца. И двете е училищна възраст. Чета глупости от *** или бездетни индивиди и ми е смешно . Да, има болни деца . Да ,има отсъстващи . Но това не се дължи на Ковид , а на времето. Заваля , застудя. Тръгват настинки . Кашлица ,хрема ...Стандартно КАКТО ВИНАГИ ДОСЕГА! Децата отсъстват три дена - връщат се . Няма драма . Но някой явно иска да има . Спрете да генерирате платени съобщения. Спрете да отнемате детството на децата ни .