10

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги назначат за директори на Черноморска банка. Не са герберски калинки. Ще лежат.

9

Анонимен

преди 2 години

Екобъдещето на Източна Европа е такова...........Без БеляНЕ, без руски газ...............Скоро и в други бг домове.............Екоталибаните са срещу модерните начини на осветление. Токът е лукс само за богатите..............Богатите са в Западна Европа................Бедните източноевропейци ще плащат екотакси на богатите западноевропейци.

8

хммм

преди 2 години

По-*** имат съвсем различна ценностна система и за тях живота, дори на собствените им деца, има съвсем различна стойност/цена.Язък за дечицата.

7

Ъхъ...

преди 2 години

Всички статии по тази тема са с различно съдържание! Един път майката била обгоряла, друг път я нямало... Възрастта на децата е различна в различните статии... Айде уточнете се!

6

ама верно ли?

преди 2 години

Те са били сами в жилището имНАЛИ МАЙКАТА БИЛА С ТЯХ И ВИКАНАЛА БАЩАТА КОЙТО БИЛ ЗА МЛЯКО????АЙДЕ УТОЧНЕТЕ!!

5

Анонимен

преди 2 години

Става дума за абсолютна некомпетентност при изнасяне на информацията. Става дума за презастраховане от страна на прокуратурата. Имали въпроси, но нямали отговори. Какви обвинения правите, когато нямате отговори? Дори и по американските филми, разследващите ходят, душат, разпитват едни и същи хора многократно. Привикват ги, но не ги задържат, защото нямат доказателства. Само в Бг, за да са спокойни медиите и обществото се задържат хора без доказателства, пък после съда бил виновен.

4

Снимката

преди 2 години

Какво общо има снимката на съдебно чукче със случая, който още не е влязъл в съда?

3

Малко е странно

преди 2 години

Повечето родители биха влезли в огъня, за децата си, дори да има риск да загинат. А казаха, че бащата уж се е опитал да влезе, но се е отказал. Това е странното тук. Разбира се ако информацията на мисирките е коректна, защото те обичат да послъгват.

2

Анонимен

преди 2 години

Двойния аршин в действие на оня с моторната шейна кога??? На него и обвинение не му повдигнаха, че си утрепа детето.

1

Явно

преди 2 години

Не е бил бойлерът, с изключен ток.