58

добро утро

преди 2 години

#73 На летището някой иска ли ти документ,че си ял салам?

57

добро утро

преди 2 години

Опс до 73

56

До 68

преди 2 години

Листовките са качени свободно в интернет и при желание всеки може да направи справка. Сигурен съм, че колбасите, с които мезят голяма част от българите, съдържат повече химикали ;)

55

Demonaz

преди 2 години

Нали в Словения бяха всички тествани и дори ваксинирани? Сега пък много неваксинирани... Сверявайте си опорките като ви спускат ,че се смеят хората.

54

Анонимен

преди 2 години

Тъпаните от ДБ са за малоумния сертификат, за това ще гласувам за ИТН в предишния парламент искаха със закон да не става задължителен

53

Анонимен

преди 2 години

Има ли поне един ваксиниран, който е прочел листовките, преди да се боцне? Моето мнение е ясно - няма, но все пак не мога да съм сигурен, че имам право, затова моля ако някой се е ваксинирал и преди това е прочел листовките да сподели... Благодаря... :)

52

Анонимен

преди 2 години

"Или простолюдието не може да прави причинно-следствени връзки." - А ти можеш ли да четеш? В листовките на Пфайзер (страница 19) и Модерна (страница 15) пише, че БЕЗОПАСНОСТТА и ЕФИКАСНОСТТА на ваксините не са потвърдени. За Астрата не съм чел. Прочете ли ги, преди да се набодеш или викаш причинно-следствените връзки, които ти обясняват по телевизията са по-важни от това, какво твърди производителят за собствените си ваксини?

51

Анонимен

преди 2 години

Първи по смъртност от ковид и последни по ваксинация. Нещо неясно има ли по въпроса. Или простолюдието не може да прави причинно-следствени връзки. Като гледам португалци, датчани , норвежци, испанци са на изчезване, щото се ваксинираха на 90%...

50

Анонимен

преди 2 години

"Не се ваксинирайте моля, дайте възможност на ковида да изчисти плявата. Подпис ' мангъра" - Естествено, че няма да се ваксинираме. Ти да си сложиш и 3-тата игла. Все пак СО2 трябва да се намаля, а ти си отговорен и съвестен гражданин... :)

49

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте моля, дайте възможност на ковида да изчисти плявата. Подпис ' мангъра

48

Анонимен

преди 2 години

До 41 като няма с какво да мислиш, сега си се ваксинирал утре ще те накарат да се кастрираш и щеси го сложиш на дръвника щото някой очаква от теб да се намали въглеродния отпечатък който оставяш. Първо се мисли после се боцка. Са се чувствай дискриминиран.

47

Анонимен

преди 2 години

До you - А ти щом си толкова разумен прочете ли листовките, преди да се боцнеш или викаш разумните такива работи не четат. И в тази на Модерна, и в тази на Пфайзер пише, че БЕЗОПАСНОСТТА И ЕФИКАСНОСТТА на ваксината не е потвърдена. Я да чуем разумният ваксиниран чете ли какво му инжектират в тялото или е разумен, само защото някой по телевизията му е казал, че е такъв...

46

you

преди 2 години

Всеки разумен човек трябва да се ваксинира.

45

you

преди 2 години

До до 26 от славянинПростолюдието да не влиза там

44

you

преди 2 години

До АнонименВръщаме се на бял кон ***.Видяхме ви как управлявате,не ставате за нищо,така няма нужда от вас.Бягайте с 200

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Че ваксата я измислиха за п.с.ралите се от страх от ковида с 2 % смъртност.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Че ограниченията са целта, а не - средството. Ние, преболедувалите от самото начало сме дискриминирани. Целта е да ни подчинят, заключат, разединят.

41

правило 1

преди 2 години

Короната ще отмине не от ваксини ,а когато реши световният елит(когато си изпълнят плана за геноцида) ,тези който са заинтересовани и командват правителствата ,тоест милиардери в сянка.Както искате ги наричайте.Световни конспирации винаги е имало. Тази е върха на геноцида засега !

40

Въпрос

преди 2 години

А защо не пишат как точно в Словения 20 годишно момиче си отиде от кръвоизливи и съсиреци в мозъка точно след ваксинацията?

39

Анонимен

преди 2 години

Да си грамотно същество също е важно. И видно. "...някои които има разсъдак...". Който трябва ще ме разбере, а ти по-живо, по-здраво с бодра крачка и към светлите бъднини на цивилизацията.