31

Анонимен

преди 2 години

"Нармално мислещите хора обаче не могат да бъдат излъгани." - Mnooo confirmation bias батка, спри са

30

До стан 19

преди 2 години

А Бербатов,ако му седне на стола ще получава 650 лева .Бруто.

29

Анонимен

преди 2 години

Лош Бербатов много лош,направи така че Преславчо да пие вода за първи път от 94 година..

28

хичо

преди 2 години

Една от най-престижните личности е гнусната перука...

27

Анонимен

преди 2 години

Точно това исках да кажа като Някой. Михайлов си е точно мутра на днешната хунта. Те днешните реват, че Борисов бил кофти и искат да му припишат техните престъпления. Нармално мислещите хора обаче не могат да бъдат излъгани.Не знам тоя народ не се ли научи, че винаги когато комунистите се докопат да властта става страшно. Гешев тъкмо ги беше притиснал и те му скроиха революциите и въстанията.

26

Контролът

преди 2 години

Независимия "Скандален доклад" е от 2005 г. но чак сега се публикува . Да не би някой да си го е държал на флашката като компромат за да го покаже в подходящия момент ако "престъпника" Михаилов не иска доброволно да сдава поста на следващия Удобен ... И по същата тема какъв "скандален доклад" е подготвен за Бербатов който верочтно ще замени Боби Михайлов ? Със сигурност има , но ние от народа ще разберем чак когато му дойде времето .

25

Някой

преди 2 години

Смешни са тези, които се опитват да пришият Михайлов към Борисов! Михайлов напусна БФС, и когато превратаджиите на Радев докопаха властта, се върна обратно и заяви , че уволнението му било ..."политическо"! Така че, покрай Радев всички бандити смятат,че законите не ги ловят! Питайте и Кирчо и Кокорчо!

24

Анонимен

преди 2 години

От УЕФА още от 2005 го знаят че е корумпиран, но продължават да го траят щото някой трябва да им върти черното тото иначе няма далавера

23

Анонимен

преди 2 години

Нямаше и три дни откакто Бербатов заяви, че ще осветли черното тото във футбола ни, и Михайлов веднага оттегли оставката си.

22

.

преди 2 години

Не е лошо да се покрие някъде, че много се излага.

21

Анонимен

преди 2 години

Михайлов е адски подмолен и подкупен.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - To не можеше, да не се прегърнеш с борисов, освен ако не искаш, да ти затрият това, дето 10-15 години си работил за него ...

19

Асан

преди 2 години

Ше го бесят ли сега Перуката :)))

18

Разбирача

преди 2 години

Нещо преглъщаше на сухо.Езикът пресъхнал.Пиеше му се.

17

Анонимен

преди 2 години

Днес гледах по тв как Михаилов се прегръщал с Борисов преди 2 години . Без мафия нямаше как да се задържи на върха ,при положение нивото на българският национален отбор.В друга д-ва отдавна да бяха го свалили ! Уви

16

Реалист

преди 2 години

Не съм фен на Михайлов, но да се връщат още във времето ,когато е бил шеф Славков, е малко несериозно! Опитал да вземе прескъп автобус? Ами то всеки би искал, щом друг дава парите! И аз пожелавам успех на Бербатов, защото тая шайка в БФС я разбрахме колко струва! Само далаверите ги интересува, а за футбола май, хич не ги е еня!

15

Анонимен

преди 2 години

Защо докладът е конфиденциален и не беше показан веднага? Загубихме 16 години заради това!

14

Анонимен

преди 2 години

От 14 - Не? Какво скандално има в това, питам? Какво очаквате? Има начин, не се плащат данъци и това е! Вие, да не би, като има вратичка, да енс евъзползвате! Айде ... плебейска напаст в напастта ви, марш от тука!

13

Анонимен

преди 2 години

Шокиращо разкритие! Кой би предположил, че Перукан е корумпиран! :DВреме е Димитър, Стилиян и Мартин да поемат управлението, резила срещу Литва го показа ясно. С всяка една минута с Михайлов като президент губим месеци за развитието на футбола.

12

стан

преди 2 години

Знаете ли, че Боби получава по 15 бона на месец от УЕФА отделно получава по 10 или 15 хил заплата - това е 30 бона на месец. Президента на България получава двойно по малко. Да не говорим за всичкото това черно тото и всички тези схемички.