51

Мишо

преди 2 години

Михайлов е бил и ще си остане кукла на конци! Ментор му беше Славков ,после го пое В.Стефанов, та до сега! Кокала не се изпуска!

50

ОТКРИТО

преди 2 години

Защо Бербатов е от столицата на МЮСЮЛМАНСТВОТО?.....Бегла биографична справка показва че комунистически РУСОФОБ номер 1 за абсолютно всички времена е английския германец Карл Маркс а почетното ВТОРО място за комунист РУСОФОБ се държи от Димитър Благоев ....А ЗАЩО Благоевград е ИСЛЯМСКИ нямащ нищо общо с Англия?.........Все пак чак след Майдана английската армия стана номер 1 в света по обучение на "бандеровците" ДОШЛИ от Литва,Латвия,Естония а ТУК БКП-НЕЛЕГАЛНИ

49

Анонимен

преди 2 години

За немислещите прости хора. Които една книга не са прочели но разбират от политика които не са чели и учила като нас нямат нашите знания имат мнение - ами тя държавата това сте вие тя е отражение на вас!От какво сте недеволни.Не се ли харесвате..??БОГАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ! А в днешно време бедно финансово и Духовно население!

48

Анонимен

преди 2 години

Никой не е свалил г-н Борисов . Целта на всичко е на простото българско население което е 90 % такова управлявано от телефони компютри както населението на Земята от измислени създадени вируси с цел нов световен ред и масова ваксинация хора които не мислят а приемат всичко за истина каквото им се казва и показва - матариални хора а не ДуХОВНО ОСЪЗНАТИ! Целата другари е, да дойдат комунистите на власт да крадат и техните деца а вие да се возите на автобуси и да вземате по 500 лв заплата.

47

Анонимен

преди 2 години

Тука има само един въпрос - колко пари на българския данъкоплатец Бойко подари на подобни карикатури като този на снимката, под формата на помощ за българския футбол

46

бг смешки 2

преди 2 години

СВАЛИХА бОЙКО и Брендо го арестуваха ...Перуката не става за нищо доказал го е ! но народа е *** и верва ...това е положението ...

45

Marin

преди 2 години

Свалиха Бойко и перуката се върна в БФС

44

Каракольо

преди 2 години

Крайно време е ултрас движенията на футболните отбори да му потърсят сметка, защото едно е ясно той не иска и няма да даде сладката власт в бфс ей така без цистерна ракия в замяна да речем

43

Анонимен

преди 2 години

измамник

42

брех

преди 2 години

Бате Лоби е неудържим..............!

41

Анонимен

преди 2 години

в деня на избори дон Перукан не е шеф и прокуратурата ще го арестуват, както и шайката около него

40

до 60

преди 2 години

Как да няма право да се намесва във футбола бе, ти чуваш ли се? Има право да разчекне на кръст тоя и Лечков, няма ФИФА, няма УЕФА.

39

До 59

преди 2 години

Прокуратурата няма право да се намесва във футбола! Във Полша държавата се опита да се намеси, и от УЕФА ги заплаши, че ще ги изхвърлят от всички турнири! Затова Михайлов и Лечков се държаха като наглеци!

38

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави прокуратурата се намесва в такива случаи. У нас разбира се прокуратурата е само имитация.

37

Някой

преди 2 години

До 53 А бе ,на вас само за лъжи ли ви плащат? Кажете поне една истина! Когато Борисов се опита да се намеси и Лечков се изсмя, а коментарът му беше..."че Борисов май е слънчасал, щом мисли да се намесва в работата на БФС"! Те бяха наглеци, и си мислеха, че закони не ги ловят! Също като Радев, който в момента който се закле, и демонстрира , че Конституцията него не го касае/за аполитичност/!

36

зета живко

преди 2 години

Бобито мошенник , не може да бъде , та той едвам парното си плаща и живее в гарсионера

35

селяни

преди 2 години

Ай стига ве, невъзможно Боби да е мошеник, не го вярвам!

34

Истукан

преди 2 години

За какво се върна изобщо в БФС? Нали подаде оставка и се махна, а после се върна да довърши мандата. Веднъж подал оставка и махнал се, няма право да се връща повече където и да било. Правителството подаде ли оставка и бъде ли приета с гласуване, връщане назад няма. Същото трябва да важи и за БФС и Боби Михайлов. Да си наляга парцалите и да се маха окончалтелно от БФС.

33

Анонимен

преди 2 години

Лек по-лек розите разцефтяват )

32

Анонимен до 45

преди 2 години

Какво искаш да кажеш ве ? Михайлов си е точно поставен от главния шофьор на мутрите тиквата Борисов именно когато комунистите се докопат до власта става страшно 75% от некадърната банда ГЕРБ са бивши комунисти. Гешев в момента е притиснат от няколко места за бездействията си спрямо укриването та главния бандит Борисов. Гашник 12 години управлява този неандерталец Борисо и нямаме никакви футболни успехи и сме последни по всичко.