18

Анонимен

преди 2 години

Около мен почти всички го прекараха КОВИД-19 миналата година още! И досега никого не го е повторило, който е бил болен вече не е! Значи сме стигнали колективния имунитет и няма нужда повече от никакви глyпaви мерки! На моя колежка майка и се разболя миналата година и беше с висока температура, но оздравя. Нито баща и се разболя, нито тя, и тестовете им за вируса бяха отрицателни и на двамата, въпреки че и тримата живеят заедно! Колежката и баща и се ваксинираха и сега всичко е окей!

17

Анонимен

преди 2 години

Цялото ни 4 членно семейство преболедува Ковид това лято. Не беше приятно, но го преживяхме. Отдавна сме на работа а децата на училище. Няма да се ваксинираме при никакви обстоятелства.

16

Анонимен

преди 2 години

Абе хора! Вие познавате ли някои които да са болни от новия Делта вариант на коронавируса??? От всички хора които познавам имам само един колега който го прекара и сега е оздравял и на работа. Всички други масово се бяха разболели още миналата година, повечето от тях през зимата и са вече на крак отдавна! Никой не го е повторило! Откъде се намират толкова хиляди нови болни всеки ден не ми е ясно? Според мен сме вече стигнали колективния имунитет.

15

Кацар

преди 2 години

Нека залите за спорт да затворят, могат със същото приложение да се ползват игралните зали и казина!

14

malart

преди 2 години

Преди 3 дни и повод за настоящето глупаво решение е, че ... в болницата има 63 - ***. Отделно от това не е ясно колко са с апарат, т.е. болницата няма капцитет. Много хора ще останат без работа и доходи. Голодомор

13

Е, сега!

преди 2 години

"Там няма възражения срещу новите, по-строги правила." :-) Възраженията ще проличат на изборите след месец.

12

До 11 Хайде, хаде,

преди 2 години

то пък тук едни грамотници в коментарите! Вижте първо себе си, тогава говорете за другите...!

11

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези зали за спор? Научете се да пишете и тогава пускайте новината. Неграмотници.

10

Анонимен

преди 2 години

На " математиците" тука пиша слаб (2) по петобалната система на оценяване, а въпросът е по шестобалната, колко ще получите? Хайде сметнете го бе " гении"! За останалите ще поясня, че няма никакво значение дали област Видин е под 100 хил. души, или област Варна е над тази цифра!Областният г- н Асенов е взел правилното решение, малко закъсняло, но определено правилно!

9

бааа го

преди 2 години

''От няколко дни област Видин е в тъмночервената зона. Заболеваемостта там е над 500 на 100 000 души население.''----Как така е толкова ''заболеваемостта'', като област Видин е около 84-85000 души?!

8

Ха ха ха

преди 2 години

Видин и Монтана - градове призраци, но с мерки срещу COVID-19!?!?!?!

7

Анонимен

преди 2 години

Те магазини дали имат още там,ама бил Гейтс отпуснал няколко сребърника и за Видин и казал,толкова болни ще ги пишете там ;)

6

Ха ха ха

преди 2 години

Там нямат 5 човека на кръст, ама били заразени. Болниците цоцат, защото са бедни.

5

Щата Монтана

преди 2 години

Много се тествате бре видинчани. Нямате ли си друга работа? Човек ще помисли че имате лаборатории на всеки ъгъл.

4

Анонимен

преди 2 години

"От няколко дни област Видин е в тъмночервената зона. Заболеваемостта там е над 500 на 100 000 души население."::::::::::::::::::::::: Ха-ха-ха! Видинска област няма 100 000 души население! Цирк!

3

Анонимен

преди 2 години

Трибунал чака всички участници в цирка. От бибитко до последния директор на училище и рзи.

2

Анонимен

преди 2 години

Всичко върви по сценарий, писан още през лятото.

1

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм в действие.