92

Анонимен

преди 7 месеца

Вотче за ние идваме и гн - радев

91

Анонимен

преди 7 месеца

радев на бегом да направиш едно кафе на президента Герджиков

90

Анонимен

преди 7 месеца

При тези кандидати, направо лично аз още сега поздравявам г-н Радев за победата. Главните претенденти са смехотворни и изобщо не се концентират да ни разкажат как се виждат като президенти, а само Радев плюят. Един лъже, а другият пък с двете родини, не е ясно как ще се качи на Шипка с тези две родини?!?! Такава жалка картинка са, че и тези, които са принудени дадат за тях гласа си, съм убеден, че се срамуват...

89

123

преди 7 месеца

А кой бяха тия. Що ми се струва, че са подминали спирката и се движат по инерция.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Гледам герберлундия дращи здраво. Много ме забавляват с празните си излияния във форумите срещу Радев.

87

Диана

преди 7 месеца

До ББКолко е това 70% от братята ти - 1 брат или половин брат, значи?..Подкрепяй ти лошите, пък да видим докъде ще стигнеш...Не лъжи, истината работи, не лъжата! БСП работи под свирката на САЩ, унищожавайки всичко годно за живот у нас..БСП трябва да си ходи от политиката! - хора, за които доброто и лошото са едно и също, каквито са БСП, напрвили прехода по проект на американците Ран и Ъп и имащи представа, че това е гениален техен акт, въплъщаващ в себе си гениалният американски опит в пазара

86

ББ

преди 7 месеца

Подкрепа г-н Президент...едни 70% от братята ми Ви подкрепят...тя и цецка щеше да ви язди...ама нямаше късмет...бедната,дпс-гроб...ви сънуват...24 часа ви плюят и правят опити да манипулират хората...пътници са,САЩ им дишат във вратовете и офшорните!...ще "погледнат" и през турция и русия...да бягат ако им е останал инстинкт за самосъхранение!Бог да пази САЩ!

85

Анонимен

преди 7 месеца

с тези пасажери няма да вдигне самолета

84

Анонимен

преди 7 месеца

Ние си отиваме!

83

Тц,тц

преди 7 месеца

"Ние идваме",след месец си отиваме..

82

Анонимен

преди 7 месеца

Ние пръъднахме и се .......омазахме!:))))))))))

81

Анонимен

преди 7 месеца

Акта за назначаване на Кирил Петков е нищожен, лицето К.П. има по чл.313 от НК наказателна отговорност, издадените му актове са нищожни, президента автоматично попада в процедура за импийчмънт и е аут от президентската напревара. Действащ президент става в момента Г-жа Йотова. Тя е и балансираща фигура.

80

Грипен Гаменов Ветов

преди 7 месеца

Здраствуйте Паляци от И *** Т акива Н ещастници!Бегайте здраво,щот НИй ИДВАМЕ и дет стъпим трева не никне!!РЕЦИТИРАМ БАВНО,ЩОТ РАЗБИРАТИ ТРУДНО!НИЩУ НИ КАЗВАМ И ПАК ПУВТАРЯМ!НИ ЗНАМ КА А,АМА НЕА ТАКА!!5 ГУДИНИ ВЕТУ И ЕТУ ПРУМЯНАТА НАСТЪПИ!Сига с Кирчу и Кукорчу шъ прудължим прумяната дъ пудубрим свитовнити рикорди на Виденув!Ха сти мъ избрали за ощи 5,тъй шъ въ пруминйъ,чи управленийту на Боку шъ ви съ стори кът златния век на Симеон 1ви!!Сига сбиръм пари зъ боя за Хемус ,чи дъ дигъм рейтингъ!

79

Жалък факт

преди 7 месеца

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.

78

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 7 месеца

До без РадевБРАВО ПИЧ МНОГО ТОЧНО РАДЕВ Е РАЗЕДИНИТЕЛ ДОВЕДЕ НИ ДО МНОГОКРАТНИ ИЗБОРИ И ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ А ЦЕНИТЕ ТОКА В НЕБЕСАТА

77

Анонимен

преди 7 месеца

Мутрите винаги са били с комунистите! ДПС също!

76

без Радев

преди 7 месеца

Радев няма да бъде президент втори мандат. Той показа, че не може. Човекът не става за тая работа. Може да кара добре самолет, но не може да решава държавни дела. Човекът си е пр. ост. Днес по радиото имаше разговор с проф. Герджиков, Лозан Панов, но не се яви Радев, ами мис Пиги. Той не може да отговаря на въпроси, той само може да рецитира.

75

Реалист

преди 7 месеца

Израви се-ние идваме си отиват!

74

Анонимен

преди 7 месеца

Жалко, че такава марионетка на чужди интереси като уж генерала радев е президент. Не трябва да допускаме този кариерист, готов да продаде България и я превърна във военна зона да има втори мандат.

73

Анонимен

преди 7 месеца

Мутрите подкрепят Радев...Нормално е, нарушителите на реда да подкрепят нарушителя на основния закон Конституцията.