Снимка: БГНЕС

Движението „Ние идва“ подкрепя настоящия президент Румен Радев за втори мандат.

Това става след направено допитване до членовете на формацията. 81% от тях са заявили, че подкрепят държавния глава. А останалите 19 на сто  са гласували за Лозан Панов.

Още по темата
Управителният съвет на движението взе решение в настоящата президентска надпревара да подкрепи кандидатурата на президента Румен Радев, се посочва в съобщението. Като основен мотив за подкрепата от движението посочват поведението на държавния глава Румен Радев в противопоставянето срещу диктатурата на Борисов, Пеевски, Гешев.

“Намираме кандидатурата на г-н Лозан Панов за достойна в битката за правосъдната реформа и я считаме необходима да се използва за реализацията на промяната. За да искаме демокрация, трябваше да започнем от себе си. Затова се допитахме до членовете на сдружението и декларираме резултата. "Ние идваме" не е вождистка организация", е заявил Николай Хаджигенов, съпредседател на коалиция "Изправи се, БГ! Ние идваме!", цитиран от пресцентъра на "Ние идваме".

Коментари Напиши коментар

101

Анонимен

преди 1 месец

Вотче за ние идваме и гн - радев

100

Анонимен

преди 1 месец

радев на бегом да направиш едно кафе на президента Герджиков

99

Анонимен

преди 1 месец

При тези кандидати, направо лично аз още сега поздравявам г-н Радев за победата. Главните претенденти са смехотворни и изобщо не се концентират да ни разкажат как се виждат като президенти, а само Радев плюят. Един лъже, а другият пък с двете родини, не е ясно как ще се качи на Шипка с тези две родини?!?! Такава жалка картинка са, че и тези, които са принудени дадат за тях гласа си, съм убеден, че се срамуват...