63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Аз се сещам за един чорап, който не само, че и с тези неща не е полезен, но е и доста вреден. Изборът е ясен.

62

ofe4

преди 2 години

Прекалила е с гледането на "Къща от карти". Поредното wannabe в политическия ни живот, куха история!

61

Анонимен

преди 2 години

тази мома освен визията и добрия английски придобит от военнен туризъм за друго не се сещам че е полезна

60

Анонимен

преди 2 години

До до 46/60 "Това е все едно в математическия факултет на университета да приемат някой за магистратура по математика а той да е с литература бакалавър." Затова има изпити, да се види какъв му е "бакалавъра". А истината е, че шапкарите в България са една смешна организацийка, която яко яде на държавната софра без никакви доказателства за полезността си: единствената им основна функция е да осигуряват комфорта на руснаците. Затова Фигуранта с идването напълни държавата с бивши военни.

59

Анонимен

преди 2 години

"Полк. Митева: Не се възприемам като кандидат на ГЕРБ"-------------------Още не са започнали изборите, а вече лъже както партията е заръчала.

58

вижда се

преди 2 години

Може да сте хубава , но от вътре сте 4ервива 1!

57

"Не се занимава

преди 2 години

политика." ... "Не се възприемам като кандидат..." В такъв случай - върви у дома да въртиш попска яхния и не ни занимавай с безидейната си персона. Аман от кукли на конци!

56

мак

преди 2 години

Ние овце ли пасем, неуважаема барабар с Герджиков? Да ви издигне еди каква си партия и да твърдите, че не сте нейни кандидати е или наглост или лъжа. Явно знаете, какво е мнението на много хора за т.лупа и герб, та се опитвате леееко да се разграничите от тях, за да е по-малък резила от приказките на двама ви. Хем се отричате от герб, хем приемате че ви издигат за кандидати. Е..ти кандидати.

55

до 46

преди 2 години

само че Военна академия освен специалности за цивилни основно е средище за обучение на военни които от тактическо ниво минават в оперативно ниво да командват и управляват във видовете Въоръжени сили. Тази кака няма образованието от тактическото ниво. Това е все едно в математическия факултет на университета да приемат някой за магистратура по математика а той да е с литература бакалавър.

54

Анонимен

преди 2 години

РАЗМИВАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ГРАНИЦИ С ЦЕЛ ДА СЕ СКРИЯТ МУТРИТЕ И КОМУНИСТИТЕ СРЕД НАРОДА НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ.

53

ИСТИНАТА

преди 2 години

Да бе не сте.И ПЛЕВНЕЛИЕВ ТАКА КАЗА И МУ ДЪРПАХА УШЕТО

52

Анонимен

преди 2 години

Защо има такива хора като тази кандидат-президент? Нима не виждат че нямат нито качества, нито някъкъв потенциал. Куцо, кюраво, сакато ламти за власт, за облаги. Много си повярва тази жена, в армията се занива с паяшки работи, нищо сериозно което да и даде основание и компетенцията че с притежаваните и продобити качества става за вице президент. Къв ще го дири като вице президент, бати майтапа :)

51

Анонимен

преди 2 години

До Shark "И затова БСП до последно се чудеха дали да го подкрепят! И го подкрепиха, защото знаят, че не могат да извадят по-добър кандидат!" Изобщо не са "се чудили". Не бъркай етюдчета разигравани за шоу с реални решения. Ако БСП имаха намерение сериозно да се състезават щяха да си намерят кандидат. БСП/БКП/ДС стоят ОТ ПЪРВИЯ ДЕН в който Решетников го посочи зад Радев. Това е ясно и на малките деца.

50

Shark

преди 2 години

До 53. И затова БСП до последно се чудеха дали да го подкрепят! И го подкрепиха, защото знаят, че не могат да извадят по-добър кандидат!

49

Анонимен

преди 2 години

Bikov ot bkp roda i jena mu toi v dps sega gerb samo de jderi po tv sneschnik *** aide na delo oti rodata te 4aka na jenata aide batka ne stavadch hvani se pod raka s don4ev i atanadova daschnata umniza

48

Анонимен

преди 2 години

До Shark "Ама за нас е важно неофициално чии кандидати сте." Радев е официално и неофициално кандидат на БКП/БСП/ДС. И?

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 Откога български военен е синоним със "скокове с парашут"? Откакто Парашутиста в Президентството го спуснаха със самальот по поръчение на Решетников ли?

46

Анонимен

преди 2 години

Новия зелен чорап ли ще е това?

45

Анонимен

преди 2 години

To4no si ot gerb kato profesora po vremeto na jivkov samo bkp 4lenove vlidaha i stavaha prof dozenti dr sega i stoi4kov e prof. I boku i vs s nula diplomi kobrata 6te go pravim profesor i va4kova, s maja s koito jivee mnogo sneychki s tesi titli sa pari ima v bg ili si jivkovist bkp ili si bivsch bsp nastojaj gerber boikovist gerb mn sme6ki

44

Shark

преди 2 години

Ми то остана и да кажете, че сте кандидати на ГЕРБ. Знаят, че президентът и вицето са надпартийни. Поне официално. Ама за нас е важно неофициално чии кандидати сте. И двамата ми изглеждат свестни хора, само че са пионки, Герджиков е следващият, когото Бойко ще потупва по врата като ***. Затова няма да гласувам за тях.