Снимка: БГНЕС

„Не се възприемам като кандидат на ГЕРБ, и двамата с проф. Герджиков сме надпартийни. Готови сме да водим разговори с всички партии, които ни подкрепят. Ако ни подкрепят и други, това е добре дошло“, заяви в ефира на bTV полк. Невяна Митева.

Тя сваля пагона, за да стане кандидат за вицепрезидент до проф. Анастас Герджиков.

„Не се занимавам с политика, работя, активна съм, последователна съм и най-вече съм отговорна“, поясни тя.
Полк. Митева казва, че определяща в решението ѝ да се кандидатира за вицепрезидент е подкрепата на семейството ѝ. Има три деца – дъщеря и двама синове.

Още по темата
Едно от предизвикателствата в кариерата ѝ е било да влезе във Военната академия „Г. С. Раковски“, защото до нейното кандидатстване жени не са били приемани. „Не ми предоставяха възможност да стигна до изпитите. На третата година ме допуснаха да се явя, бях приета с отлични оценки“, обяви кандидатът за вицепрезидент.

Поканена е лично от кандидата за президент проф. Анастас Герджиков, с когото се познават от пет години.

С президента Румен Радев се познава, но не са работили пряко заедно. А с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов се запознала вчера, когато била гост на конференция на женската организация на партията.
 

Коментари Напиши коментар

125

Анонимен

преди 7 месеца

Критиките на Боко Тиквата за "зелен чорап" са заради завист към истинските генерали............Ментето, политически издигнат за генерал от Доган, Крадлив Дедо и Първанов - Боко , завижда за зелените чорапи на истинските военни.........Той е неуспял и комплексиран, че не е станал полицай или военен, а *** пожарникар. Най-голямото щастие за него било да марширува на плаца, а министър Румен Петков го бил уволнил.

124

Анонимен

преди 7 месеца

Зеленият чорапогащник на Боко първа ще отвори краката пред врага.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Я и тая взе да лъже,леле смятани за наивни ) а кой е кандидата на ГЕРБ тогава )