83

извод

преди 2 години

Не слушай какво говорят, гледай какво вършат. Народна мъдрост.

82

Анонимен

преди 2 години

До до 67/88 Ти от кои си? Гледам, че правиш коментари за други и то по въпроси, които дори не съм споменавал. Ясен си. Бягай в пясъчника, тук не вървиш.

81

до 89

преди 2 години

казах ти бягай към психото, че те гонят червени бабички с автомати....хаха

80

до 67

преди 2 години

ти явно си от всичко разбирачите напоследък, от МИГ 29, през корабни спадително операции до военното обучение на младши и старши офицери в БА. Аде мерси, нема нужда да ти четем глупистите.

79

Анонимен

преди 2 години

До до 79/84 От рубляци съвети не приемам. Не сте на ниво и в позиция да ви слушат.

78

Анонимен

преди 2 години

До До 67/85 Изпитите тя си ги е взела с отличие. Продължавай да дълбаеш. Сигурен съм , че още по-зле ще ставате.

77

Анонимен

преди 2 години

Полковник Митева, може ли, след като не сте кандидат на ГЕРБ да коментирате вчерашната ди изява с ББ в Пловдив по време на среща с жените активистки на ГЕРБ, на която той настоя Вие и прод. Герджиков да излизате с изявления, че ББ и ГЕРБ били най-уникалното и добро нещо, което се е случвало на България. Както и да слънцехвалите навсякъде ББ.

76

Анонимен

преди 2 години

Нито Герджиков и полковникът жИна ще спечелят, нито греб ще бъдат във властта повече. Лошо е да си гербер.

75

До 67

преди 2 години

Точно така - има изпити, за да се види кой къде са му знанията.Изпитите са на конкурсен принцип и за едно място обикновено се борят 2-3 офицери, защото академията е изискване ако искаш да станеш повече от капитан, макс майор.И за да няма шито покрито, по наредба устния се провежда пред свидетели - други кандидати.Тая я " изпитаха" първа и сама,след като измениха наредбата да я пуснат до изпит въобще.А защо е една друга тема.Много помия, много....

74

до 79

преди 2 години

хващай Иво Инджев под ръка и двамата към психото.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "има нещо извратено в теб" Извратеното е в хора, които са родени българи, но работят за съсипването на държавата България от държава, която от самото начало на отношенията ни, се опитва да ни затрие и даже й са благодарни, че ги унижава! ТОВА е извратено.

72

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Гнусен рубляк. И тук ли ще "си разсъждаваш на глас" докато работиш за ДС и руснаците. Не се свениш да паднеш до нивото да правиш гнусни намеци, за да компрометираш човек, когото до вчера не беше чувал.

71

Анонимен

преди 2 години

До 68 има нещо извратено в теб, безсилие, много злоба, завист насочена към по умните и можещи хора от теб и поддържаната партия герб от теб. Пак руснаците виновни, даваш мнение за неща които са толкова далече от теб.

70

Анонимен

преди 2 години

Мачкай комунистите.. Радев жив ли е още питам само.

69

Анонимен

преди 2 години

До до 67/73 "отивай се преглеждай, зле си с тая русофобия и руска параноя." За "руска параноя" може да говори човек, който не знае историята на българо-руските отношения. История на постоянни усилия на руснаците да смажат българската идентичност и държавност с всички средства. Силовите ведомства играещи инструментална роля в това.

68

Shark

преди 2 години

До 56. Ще намерят колкото и ГЕРБ намериха. Куци коне, пионки, които ги бият зад врата като ученици. Не ми се обяснявай и стига си и копирал постовете. Няма да гласувам за никакви кандидати, подкрепени от престъпната групировка ГЕРБ! Не се хаби и стига сте ревали за мижавите си хонорарчета!

67

до 71

преди 2 години

що бе тая кака без чорапи ли ходи

66

Анонимен

преди 2 години

Тая менте полковничка ще води армията при нужда.Боже опази!

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "Кой мутрата ли е по-почтен? Дето назначи любовницата си на няколко длъжности, излъга за Кирчо канадският лъжец, тъпче конституцията през ден...." Рубляците имат доста известни лицемерни стандарти.

64

до 67

преди 2 години

отивай се преглеждай, зле си с тая русофобия и руска параноя.