103

Сата НАТО

преди 2 години

Като е свалила пагона какво ми навирате полковнишкия и чин? На мене не ми е никакъв полковник. Вкъщи с мъжа и ако искат да си играят на военно-полева болница.

102

Анонимен

преди 2 години

ние пък те възприемаме точно като такава, човек на крадците и мафията , добре започвате с лъжи

101

Анонимен

преди 2 години

Единственият изход горе долу да запази достойнство е кротко да отпаднат още на първи тур.Стигне ли балотаж,ще заплющят големите шамари.Съотборници ще признават как са зобили допинг в отбора, кариерният и път, сладките служби в ВВС командването за какви заслуги са получавани, влизането във военна академия, личен живот сега и преди.....мани,мани. Радев да им беше избирал такъв вице на ГЕРБ, нямаше да му е толкова удобен.

100

Гроби Таласомо

преди 2 години

Навремето жени в казармата не допускаха. Бехме само коч компания;))) мъжка дружба и солидарност;))) Разбира се, те имаха и своите окултни измерения след 17.00 часа, когато щабарите и службашите напускаха поделението и оставаше само дежурният офицер. Тогава идваше времето на "каките", на мъженствените войници. Ние, много отдавна бехме въвели евроатланичексите ценности, дето сега ни ги натрапват;))) Помня, първата жена, като я докараха, представиха я на плаца и веднага я прибраха в щаба;)))

99

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, че тая дивотия "Сдружение на жените военнослужещи ще иде в канала, след тая кандидатура".

98

Реалист

преди 2 години

Е, не е кандидат на ГЕРБ, а е лакей на ГЕРБ. С какво ли я държат мутрите, та се е съгласила да се излага?

97

Анонимен

преди 2 години

До вчера гробарите реваха против зеления чорап и сега издигат зелен чорап за вице. Шизофренията явно яко се шири в редовете на герб! Нали военните са лоши, защо издигате военна бе?

96

Анонимен

преди 2 години

Брутален морален дефицит има!Като за начало - що за морал трябва да имаш за да си приписваш майчинство?Тя няма три деца- има син, другите са от първия брак на мъжа и.Да си приписваш децата на друга майка- баси честта, баси достойнството.....

95

Анонимен

преди 2 години

Никой не се е изприщил:-)Проблема на хората на Радев с тая е, че ако започнат да разказват за битието и кариерният и път,ще изглеждат като репортери на "Уикенд".Реалността надхвърля турски сериал, а лошото е че хвърляш ли камък в локва те опръсква.А тая локва е много кална, вярвай:-)))

94

Анонимен

преди 2 години

Написаха и шестици.Ако е вземала изпит, е било някъде другаде.Не там и не тогава

93

Плоска манипулация!

преди 2 години

Заглавието е редно да бъде "Не се възприемам за кандидат на ГЕРБ, а надпартиен кандидат"! Заблуда за наивници! Какво разчитате, че хората ще прочетат само заглавието!?

92

Надпартийна?

преди 2 години

Мижи да те лажем.

91

Анонимен

преди 2 години

Зеленият чорапогащник на Боко пак пусна бримки в ефира и стана за смях..................

90

Анонимен

преди 2 години

Но си!

89

Анонимен

преди 2 години

Герберуги извадиха непартийни кандидати, да не си горят кадрите в партията, щото знаят че няма как да спечелят. Бочко пак се мисли за хитър и дремуца в Банкя до пачките.

88

Чуденка.

преди 2 години

Уж са надпартийни, пък ще говорят с партиите за подкрепа. Парадокс !

87

Анонимен

преди 2 години

шайкаджиите постоянно наричат Радев "зеления чорап". ИНтересно как да наричаме тази?! Зеления чорапогащник или зелените жартиери?!

86

смешни са

преди 2 години

Хайде и тая запя познат рефрен. Първо ГерБджиков, сега тя. Чакаме дует. А кърджалийката познава ли я и от кога?

85

Киро Жарта

преди 2 години

Разправят,че се задавила на устния изпит при ТИКВАТА...

84

Анонимен

преди 2 години

До до 89/ 89 "Казах". Типично качество на робите е да искат и те да "казват", щото през 99% от времето "слушат и изпълняват". Както и сега го правиш. Затова и с "казването" не ти се получава.