271

Анонимен

преди 2 години

314, с колкото и простички думи да им обясняваш, пак няма да разберат. Нямат капацитет, а и не желаят. Те си скандират заученото. Не се хаби

270

Анонимен

преди 2 години

До 314 "На бизнеселитите им трябват консуматори" Пак мислиш на парче. Трябват им консуматори, но при толкова консуматори като сега, планетата се задръсти се с oтпaдъци и въздухът се замърси. А това пречи и на тях. Решението е като спешна мярка да се намалят консуматорите. А елитите ще продължат да поддържат стандарта си на живот, ти не се притеснявай за тях. Дори може при новите условия да станат още по-богати, а бедните още по-бедни.

269

Анонимен

преди 2 години

Нали ваксините беха за да сме здрави, бе, а не за да ми върнеш свободата.Ти разбираш ли че току що си призна престъпление?Ало, прокуратурата?

268

Анонимен

преди 2 години

Пак нищо не си разбрал. Хората ти обясняват, че печатницата е тяхна...ти консуматори...потребители....промивка недоучила.

267

Анонимен

преди 2 години

До до 307 от славянин "на тях им трябва прочистена от милиардите консуматори планета!" Ето един , който няма елементарно икономическо образование. На бизнеселитите им трябват консуматори, за да продават повече и да печелят повече. Да избиват целенасочено собствените си клиенти е последното нещо,което такива елити биха направили.Даже и кризисните мерки включваха това на коннусматорите да се дадат пари, за да движат икономиката,но когато си неграмотен и най-неграмотната ти теория е "реална".

266

Анонимен

преди 2 години

Много се разпищаха, явно времето изтича, скоро нещо голямо ще се случи, а при нас стадото още не е прикачено към матрицата. Не искам да съм на мястото на тия придажници, господарите им ще са много ядосани:D

265

Анонимен

преди 2 години

Леле колко се трие... 307 вече е 301

264

Анонимен

преди 2 години

За оня, който пита за смисъла по ваксината, вземи за прочетеш книгата на Клаус Шваб COVID-19 Global Reset Не е конспирация, цифрово общество, тотален контрол.

263

Анонимен

преди 2 години

До 307 "Някой антиваксър ще ми обясни ли..." Почти си стигнал сам до обяснението. Изброил си дейности, за които на елита им трябва работна ръка. А сега се замисли всички онези високообразовани и високоплатени с кухи специалности, но не произвеждащи нищо, които само са им в разход, за какво да си ги пазят? За красота ли? Също и пенсионерите, които са си изработили пенсиите и сега трябва да им се плащат пенсии. Ще разбереш...

262

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, приятели сме с теб, чета какво става тук. Падаш ми в очите много, съвет от приятел, просто подай сам молба за напускане. Животът ти е в опасност, честно братле. Ще си докарате гнева на хората и ще стане мноо сложно, че и армия няма, ловджийте са повече сигурно

261

Анонимен

преди 2 години

Народ, който танцува в ледени води и ходи по огън не може да бъде унищожен!

260

Анонимен

преди 2 години

Залагам едно пр***се и две дамаджани първак, ме следваща МЯРКА за борба с вируса и фалшивите сертификати ще бъде имплантиране на чипове под кожата.

259

Анонимен

преди 2 години

Трибунал те чака - нали знаеш Кунчо? Много ли сухо взе от Давос? Мислиш ли че ще забравим?

258

Горда

преди 2 години

Горда съм, че съм част от мъдър народ, на който богаташа не мож да казва какво да прави, за 1ви път се чувствам горда българка. Това е друг вид робство, но ние оцеляхме 500 г, Европа не ни е сърбала попарата, 3 империи рухнаха с нас в тях. Сега е ред на ЕС, не желая да им ходя и слугувам в подредения свят, той не е и подреден вече само араби и мангоси. Не желая веригите им магазини Лидъл, Била и т. Н бяхме по здрави с нашата си храна

257

Анонимен

преди 2 години

Докторе ...ЕС вече намали вирус бря,защото си били от ваксините ментета ,или по скоро им писна от терора над народа си )

256

Анонимен

преди 2 години

То ако досега не ти е станало ясно....какво да ти обесняваме. Наивник!

255

Анонимен

преди 2 години

Някой антиваксър ще ми обясни ли какъв е смисъла да те убият с ваксината? Ти си нужен на богаташа жив. Трябва да береш и копаш на полето, трябва да плащаш данъци за да ги точат политиците, трябва да им миеш тоалетните, да им сервираш, да им гледаш болните родители, да им слугуваш. Ти си нужен жив, на тях не им се върши тази работа. :)

254

Хора обичам ви!

преди 2 години

Гордея се със сънародниците си! 30 години плюене и промивки на мозъци и пак се показа гена на мъдрия народ, който не можеш да излъжеш с празни приказки. Под 10% са - нашитите - под 10%! Не вярвайте на измислените им статистики!

253

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 303 Сън не ги лови :) Хеле пък Малкиятмек :)

252

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 Гербав ***, сключването на граждански брак е сключване на договор между двама души. И, като всеки договор, е в писмен вид и се подписва, за да е валиден. Ако е същото при ваксинирането, значи се сключва договор. Между кого и гражданинът? Между ковидът и гражданинът? Защото производителите на ваксини и правителствата отказаха да поемат отговорност. Ако ковидът е другата страна, той защо не се подписва и защо умират и ваксинирани?