31

До 43

преди 2 години

На бил Гейтс и останалите видни капитаУисти които дърпат конците на целия свят също мястото им е в затвора,че даже и по лошо като публичен линч с няколко куршума в главата докато всички световни телевизии предават пряко събитието,но демократите ваксърчета не се ядосват на тези "невинни ангелчета" нали?

30

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да си държи заведението отворено ако си изисква персонала и клиентите да са ваксинирани за да работи.

29

защо

преди 2 години

Г-н Кунчев, след като ваксинацията е по желание /доброволна/, задължително трябва маркетинг проучване. И последпият търговец купува от Илиенци пет чифта *** и ако ги продаде купува пак. Та след като направихте цял щаб /национален!!!/ къде ви е проучването? Или като плаща друг ...

28

Анонимен

преди 2 години

някой нещо да каже за конспирациите от миналата година ,че само със белега на звяра /сертификата/ ще може да работиш,купуваш ,да ходиш на работа и т.н. Нещо по въпроса ваксъри? Нали ги изкарвахте луди конспираторите ,че само пишат лъжлива информация.Не виждате ли накъде тикат народа........................към кладницата.

27

Анонимен

преди 2 години

Да Кунчев и ти и всички като теб ще имате проблеми, големи проблеми.Теб те искам в затвора.

26

Анонимен

преди 2 години

Локдаун ли, да мързелувате, я в редица всички за бодене. А учениците присъствено, нали така искахте, сега и да блеете в стадото сте.

25

Анонимен

преди 2 години

всичките софийски дискотеки си бачкат, пълни са до козирката след 12. ченгенцата не ги барат!

24

Анонимен

преди 2 години

До 27: То пък полицаите ще хукнат да следят сертификати.. Да не са самоубийци. 90% сме.

23

Българинът

преди 2 години

Е по-умен дори от себе си.

22

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Преболедувал съм, и антитела имам, но пак искат да ме ваксинират гадовете. Явно не е от грижа за здравето ми. Защо тогава?

21

Асан

преди 2 години

Що е туй Локдаун на френски ли говори тоя Кунчо :)))

20

Анонимен

преди 2 години

Е направете го това с кодовете и гледайте тотален срив в икономиката. То и без това икономика няма, та това дето има направо го унищожете. А относно липсата на персонал в болниците, ние какво общо имаме с това? Кой обиждаше лекари и сестри, направихте ги хахо, а оня Кацаров направо се оля. Сега да ходи да работи като лекар с тия дето обиждаше.

19

Анонимен

преди 2 години

Това с qr кода го бройте за фиктивна мярка със саоамената българска полиция. Аз живея в един квартал на края на софия и под блока имаме едно кафе, в което никога не е спиряло да се пуши. Това същото кафе в момента си работи със 120 процента капацитет, тоест има маси за 4 на които сядат 7 човека. Това представлява държавата в момента. Все и е на акъла че такива "заведения" ще бъдат контролирани и вътре всички ще са с qr код. При все че от квартала на пръсти се броят ваксинираните.

18

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, според закона за достъп до обществена информация наши сънародници са получили отговор от МинЗдрав, че:1.В България няма данни вирусът да е изолиран официално.2. Статистката за починалите на денонощие е на обща база и не може да се диференцират само починалите от Ковид.Ползвате медиите само за да лъжете.Ваксуната е доброволна, който не се ваксинирал, не е нарушил нито един закон, за разлика от такива като теб, които оказвате административна принуда, за това присъдата е 6 години затв

17

Шопо

преди 2 години

Кръчмите си бачкат, никой не ги закача.

16

Анонимен

преди 2 години

Мен кво ме интересуват вашите проблеми? Имате си проблеми, решавайте си ги и не ме занимавайте. Ако ме интересувате ще ви пусна на една плоча и ще ви въртя по цял ден. Все едно и също каканижете.

15

Анонимен

преди 2 години

Г-н доцент, а дъщеричката и синчето Ви дали са ваксинирани?

14

Анонимен

преди 2 години

Венци Боксьора - президент!

13

Майна

преди 2 години

Защо един ЗДРАВНО НЕОСИГУРЕН човек може да се ВАКСА БЕЗ ПАРИ а не може да се лекува от РАК или друга смъртна болест без пари?? КЪДЕ Е ЛОГИКАТА ? Или ВАКСИНАТА Е ЗА ДРУГО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ А НЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ МММ ?!?!?!?!

12

оФчар

преди 2 години

Ела на мегдана на наше село да ни го обясниш това на живо, щото ние не разбираме кво говориш точно. Ще те чакаме с нетърпение и с гегите, дето ръчкаме стадото.