26

Анонимен

преди 2 години

За мащаба на България това си е било постижение независимо какво пишат разните нихилисти и copocoиди. А аз го пиша от позицията на човек, който работи като софтуерен инженер в компания от Силициевата Долина. За тези, които мислят обратното, нека да покажат с действия - след като копирането е толкова лесно; направете фирма, изтеглете заем от банката и "копирайте" последния MacBook Pro na Apple. Гарантирам ви огромна печалба. Ако не можете, айде по-тихичко и къш - никой не иска мнение на некадърни

25

Анонимен

преди 2 години

Имаше един виц ама то стана истина когато бай Тошо го питали как искал да го погребат той казал с гъ... з.. а нагоре да ми го целуват щото който е живял по негово време още си спомня за плюсовете имаше и минуси но живота беше песен сега живота е бреме хората са се намразили че са се родили да, се мъчат

24

.

преди 2 години

Не е добре една статия да започне с правописна грешка още в заглавието.

23

Анонимен

преди 2 години

Правец запозна не само Българина, но и целия социялистически лагер с компютъра. Правец на времето си е бил изключително, повтарям изключително добра машина. Правец 8 е точно копие на Apple II дори с някой подобрения.

22

СМЯХ

преди 2 години

Прочетох началото , останах учуден от написаното че България не е произвеждала нищо по време на Соца . Когато стигнах до Плевнелиев , о боже - тоя и тук ли се появи .Няма ли кой да му дръпне ушите на този , преди Борисов му ги дърпаше . Плевнелиев и Дани Кирилов са като старците в Мъпет Шоуто - умирам от смях като ги видя .

21

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

"Защо техноутопията на Тодор Живков не се превърна в реалност?" Защото първо си беше реалност и второ не беше на Тодор Живков, а на IBM.

20

Анонимен

преди 2 години

Днес Русия произвежда собствени процесори, не по-лоши от американските. Китай пък произвежда направо американските процесори... времената се менят.

19

Асан

преди 2 години

Тиквата купи суперкомпютър колкото 1 изтребител Фъ-16 :)))

18

До 18

преди 2 години

Абе ур.у--нгел преди 4 месеца олиото беше 2,20лева

17

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПРАВЕЦ Е КОМПЮТЪР ПРОИЗВЕЖДАН В БЪЛГАРИЯ ПО ЛИЦЕНЗ КУПЕН ОТ АЙБИЕМ. ТАКА ЧЕ ГЛУПАВОТО ЗАГЛАВИЕ СИ ГО ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЗА ЗАДНИ ЦЕЛИ.

16

MaйMyнaтa

преди 2 години

Роско иска да ви каже, че следващия революционен модел, ще си остане български.

15

Анонимен

преди 2 години

На Правец съм гледал секс 1986.В два цвята.На дискета. Даскалйата ни по Информатика ни го пусна .На дискета.Сериозно.

14

Анонимен

преди 2 години

Дойде демокрацията и утрепа този бизнес.....Иначе има банани...

13

До 13

преди 2 години

Ама олиото бокл.. ук такъв не беше 5 лв

12

Inco

преди 2 години

Pleвенлиев беше комсомолски секретар тогава, смятай партиен *** и кариерист. Нищо общо с компютърите, както и компотите.

11

Асан

преди 2 години

И сега има лаптоп Правец и айфон Правец :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Соцаджиите ще се подмокрят сега по милия концлагер с корекома, Москвичите и щайгите от село.

9

Анонимен

преди 2 години

Иска ви се да премахнат правилото за определителния член за да не ви личи, че сте били слаби ученици.

8

До 1

преди 2 години

То и Лади има още дето работят и Москвичи ама докато има такива като тебе дето червените им мозъци са спрели и не работят, нищо няма да работи както теябва.

7

Анонимен

преди 2 години

Недейте лъга хората ***... ***..... ви мр... сна който е над 45 помни много добре бай Тошо как докара японците направиха и ЗЗУ в Стара Загора работиха там хиляди България беше на ниво не само в соц. лагера ами и в Европа електрокари на второ място в Света хора на второ място сега сме разграден двор на дъното не само в Европа но и сме по зле от някои африканските държави