299

Анонимен

преди 2 години

В България няма хора.Аз все още не съм открил,а от доста време търся.Трябва да ги приканвате по друг начин.Но аз не знам как.

298

Анонимен

преди 2 години

Сега случайно пак го мернах по телевизията, притеснил се, че заседналия кораб може да засенчи ковида. О, не! Слушайте го още дрънка невероятни глупости по бтв. Плете език, нещастника. Кораби, вируси-коктейл от страшнотии.

297

Добре де

преди 2 години

Когато синът ми беше на възраст за ваксиниране със задължителните ваксини при посещение при педиатър , повтарям, педиатър защото тогава с децата се занимаваха само педиатри, и ОБСТОЕН преглед си заминавахме директно в къщи и при най-малкото съмнение за неразположение!!!Сега има ли такова нещо в парка, в мола, на пазара или къдетосесетите???Значи или това не е ваксина или на никой не му пука за вас, което е едно и също! Айде със здраве!

296

Анонимен

преди 2 години

Така защото у нас престахме да вярваме в правителствата т като през годините доказаха че не работят за хората а за себе си

295

Анонимен

преди 2 години

Тоя човек вече е медийно амортизиран. Трябва да се лансира ново лице, привличащо обществено и емоционално доверие, което да агитира за имунизиране, защото тоя човек постига обратен ефект със своите призиви.

294

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се, че на другаря Кантар за това плащат. Колкото повече овце вкара в кошарата, толкова по-дебел му става портфейла. Що *** молиш да се ваксинирам, бе ***? Не ща, бе. Добре си ми е и така.

293

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е вкарване на по някакъв начин обработени вируси в организма. А при настоящия глобален мащаб на пандемията, най-вероятно всеки вече се е сблъскал с вируса. Що тогава да се ваксинира? Ваксината НЕ е лекарство, а стимулиране на имунната с-***, която явно така или иначе е вече стимулирана от контакт с вируса.

292

Анонимен

преди 2 години

А ти сам се наритай отзаде. Много си ми противен.

291

Анонимен

преди 2 години

имунитета и дебилитета трее да се повишат!

290

Анонимен

преди 2 години

Скорошно проучване, току -що публикувано в European Journal of Epidemiology, показа, че степента на ваксинация няма ефект върху новите случаи на COVID през първата седмица на септември.Може и проучванията да ги правят шамани, врачки и екстрасенси. Ама надали.

289

Анонимен

преди 2 години

В Русия съм.

288

Анонимен

преди 2 години

тц

287

Анонимен

преди 2 години

Това, че не вярвам на точно тези ваксини не означава, че не вярвам в науката. С лъжите и манипулациите ме отблъскват още повече. С настояването преболедували да се ваксинират, защото изкуствения имунитет бил по - силен и траен

286

Анонимен

преди 2 години

Човек, той не е артист, за да го познава масовката. Този човек има дълъг списък от открития, едно от които, какви са микробите в болниците и на какви антибиотици са чувствителни, занимава се с антибиотичната резистентност, което е много сериозен проблем, член е на управителните съвети на Европейската конфедерация по медицинска микология и на други дружества в Германия, Франция, Швейцария, Люксембург. Помагал е на страшно много хора като лекар, а ти го наричаш ИЗКУФЯЛ. Срамно е.

285

Анонимен

преди 2 години

Няма да се жертвам заради целия свят и заради бройката! Защото точно така се гледа на всеки един човек, жертва на агресивната агитация за ваксиниране- като на БРОЙКА!! Или процент. Аз не съм процент! И имам един живот, който и без друго не се състоя заради прехода. Аз мога никога да не се разболея от този вирус, може и да съм го изкарала, без да разбера! Не кихам и не говоря в лицата на хората, даже много рядко излизам от къщи! Ако се ваксинирам и се случи нещо лошо с мен, някой ще го е грижа ли

284

Анонимен

преди 2 години

До До 417, 418 Тъй ли? Като е толкова известен, що няма информация за него и за научните му постижения на тоя чорлавия дядка дет взима едни пари да те прай на балама, м? Я напиши в гугъл и натисни на уикито. Виж ся ти, ама хубаво виж, как пише Професор Тодор Кантарджиев и ти излиза Краси Радков в образа на Бай Шиле. Пробвай да намериш информация за въпросния професор и научните му постижения. Ша намериш ама на марко в сряда.

283

Анонимен

преди 2 години

Старчок, що не кажеш че готвят и ковид 22, а? Ко са прайш на паткан?

282

До 417, 418

преди 2 години

Виж ся ти... ТОЯ е професор, който цял живот се занимава с вируси и от това разбира, за това говори. Има хора, от гета, възрастни, по- ниско образовани, които имат нужда от това напомняне и разясняване, що е ваксина и от какво ни спасява тя. Не е възпитано да използваш епитети срещу когото и да било. В цял свят се говори всеки ден за ваксините, защото трябва да разберете, че откак съществува човечеството, вируси има и ваксините ни спасяват. Това е истината. Повтарям, в цял свят е така

281

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен415 Виж ся, тоя дразни с това ваксиниране, разбираш ли? Не е нужно да излиза и да казва постоянно че трябва да се ваксинират хората. Аз кога искам хляб, не чакам някой да ми каже да си купя хляб. Отивам и си купувам. Същото е и с въпросните ваксини. Ако искам, няма да чакам да се появи тоя изкуфял дъртак и да ми казва да се ваксинирам. Отивам и се ваксинирам. Кое още не ти е ясно? Просто прекаляват вече.

280

Анонимен

преди 2 години

до 401/ Ако е вярно това, Кантара очевидно не се е ваксирал, а само ломоти врели-некипели заради някакви бонусчета върху пенцийката. И ще даде мило и драго, за да разбере къде тази гарова обществена тоалетна.