24

Тъжен факт

преди 2 години

Много русофили уредиха децата си да учат в Америка с путиновите комисионни.Справка синът на *** Нинова и доведения от дългата Деса син на така наречения прецедент Радев.

23

Нова АЕЦ не е нужна

преди 2 години

По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

22

Не на БЕЛЕНЕ

преди 2 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 8 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тези теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

21

Анонимен

преди 2 години

Постройте Белене, не го ли построите, страната ще изпадне в колапс!

20

Анонимен

преди 2 години

Истинските (масови) комунисти бяха предадени от шепа хора от Политбюро, които решиха да кешират власт и информация и да станат новите капиталисти. Сега гледаме техните деца и внуци - част от тях в БСП, част от тях в ГРЕБ и т.н. А за храна на кучетата (журналята) хвърлиха Т. Хр. Живков. Така гущера си откъсна опашката и продължи напред. И друго - какво е това БСП пълно с милионери? Капиталисти и милионери защитатват пролетарията / работниците? Бси изврщенята и абсурдите.

19

Анонимен

преди 2 години

До Някой 07България порасна с над 5 милиона през комунизма и стигна до 10 милиона жители и не е убивала никой, убиха само българските фашисти, които бяха осъдени от западните държави и престани да лъжеш, а чужди армии не са стояли през социализма в България, нито пък СССР са се месили в управлението на България, както днес се меси непрекъснто Брюксел и други държави извън ЕС!

18

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата криза е,че ни е налазила червената чума и не ни пуска вече 80г.

17

Анонимен

преди 2 години

Успех, Нинова ,успех и на БСП и всички добри хора, мислещи за страната и хората!

16

Анонимен

преди 2 години

Много й отива очна линия на тази госпожа.

15

Анонимен

преди 2 години

Всички комунисти лъжат и крадат, тази на снимката не прави изключение.

14

Анонимен

преди 2 години

Тия верно ни доунищожиха. След това руснаци били виновни, извънземните виновни...А *** само чака някой да го оправи, затова вечно е на тоя хал, откакто съществува. Няма такъв екземпляр другаде, затова и макетата го отсвириха. Знаят много добре какво е на тая територия.

13

Анонимен

преди 2 години

И като дойдоха комунистите, за 4 месеца какво да се очаква. Същото е като при лукановци, станишевци, орешковци сега и радевци. Глад, мизерия, бандитизъм. Само гербавите могат да променят нещо. Друга алтернатива няма.

12

Анонимен

преди 2 години

Всички сте отломки на БКП.

11

USA

преди 2 години

ТВА НА СНИМКАТА Е КУРНЕЛИОС ШПАИДЕЛБАУМ ! ОБЛИЧА ЖЕНСКИ ДРЕХИ И ТУРА ОЧИЛА ЗА *** МИСЛАТ УУМЕН ! ИЗВЕДНАЖ СТАНА ШЕФ НА ПАРТИЯ БЕЗ ДОКУМЕНТИ ! А ПАРТИЯТА СЕ КАЗВА БСП !......ТЯ НЕ РЕГИСТРИРАНА ! МОЕ А ПРУВЕРИТЕ !.....БИЛИ НАСЛЕДНИЦИ НА БКП !.....ХА !......И СА КВО ?.......

10

Амии

преди 2 години

А, глупости. Под мъдрото ръководство на другаря радьов нацията цъфти и връзва.

9

Дедо

преди 2 години

Госпожата май не си е научила урока за изминалите 30 години . С никви кризи не мое да шашкаш българина !

8

Някой 07

преди 2 години

България беше под руско робство от 1944 до 1989 година. За това време бяха убити над 3 милиона българи. НЕ НА РУСИЯ. НЕ НА КОМУНИЗМА.

7

Анонимен

преди 2 години

Комунистите като управляват винаги има кризи- луканова зима, виденова зима и сега радева зима

6

Анонимен

преди 2 години

Първото нещо-незабавно преминаване на ДО, поне на по-големите ученици, за да се спре масовото заразяване и разпространение на вируса. Така няма да се стига и до локдаун за бизнеса!!! Това ако направите, ще ви призная.

5

Анонимен

преди 2 години

Тия верно "счупиха държавата"!