44

връхлитащ

преди 2 години

другари и другарки , е тая ше ви опраи , и то само за 100 дни , може и за по малко :) абе , а мая общата къде е ?!

43

Анонимен

преди 2 години

Моме проста, кой ти даде поста!...

42

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте училищата, докато не е станало съвсем късно! Заради това присъствено подлагате децата , родителите и учителите на руска рулетка, СРАМОТА, никъде го няма това по света, в училищата никой не спазва мерки, нито контролира, а народа мре като мухи, пълна безотговорност, хората няма да го простят това! Сега не е време за присъствено, да преминат на ДО задължително. Стоп на разпространението на вируса по училищата!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява България , защото са единствените, които реално мислят и работят за населението и страната!

40

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява България , стига фашизъм!

39

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява, да спечелят ПЕС, както спечелиха в Германия и Румъния, искаме БСП да управляват България, защото защитават българските интереси!

38

Анонимен

преди 2 години

Искме БСП да управлява, да спечелят ПЕС, както спечелиха в Германия и Румъния, иускаме БСП да управляват,защото защитават българските интереси!

37

Гражданин

преди 2 години

Тая пък за какви кризи говори с Импексовете зад гърба й и хотела в Гърция / а кой знае още какви " губещи " фирми работещи за нея .. / ?! Нахалница ! И да има кризи ти ще си далеч от тях на светлинни години ...така,че ,айде да те няма !!!

36

Анонимен

преди 2 години

До 39 Ти си лъжец и то глупав. Ако беше п умен щеше да провериш. Достатъчно е и в google.

35

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЛъжец! В никаква зона не попада Белене, мошенико!

34

Анонимен

преди 2 години

До БЕЛЕНЕ - НЕ !Написал(а) си абсолютни глупости ,а реакторите отдавна са платени и са БЪЛГАРСКИ , а ти работиш срещу българските интереси, страната ще изпадне в колапс, свръхвисоки цени на всичко и зависимост, без собствена енергия, Белене трябва задължително да се построи, на всяка цена! Да не би хората на Байдън да не печелят от руски газ? Печелят и не се отказват от интересите и печалбите си, същото е и с нас!

33

Анонимен

преди 2 години

Каква криза те връхлита бе Како - кладенеца не пресъхна ли отдавна.

32

баба мара

преди 2 години

оставка преди изборите иначе бсп няма да влезе в нс

31

Анонимен

преди 2 години

Ами махайте се от политическия живот. Ще имаме една криза по-малко.

30

Анонимен

преди 2 години

До 32 Площадката на АЕЦ "Белене" попада в зона с висок сеизмичен риск. Това са констатирали през годините последователно БАН, Русия, Европейската комисия. Не трябва да се строи атомна централа там.

29

БЕЛЕНЕ - НЕ !

преди 2 години

В доклада на БАН за атомната централа Белене бе посочено, че българската енергетика няма нужда от никакво ново Белене до 2035 г. Не трябва да забравяме, че АЕЦ Белене със закупеното руско оборудване ни бе натрапено и платено с парите на народа от проруската партия БСП. Така в атомната централа Белене бяха погребани и откраднати над 4 милиарда лева досега. Руските под.логи обаче искат нова АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

28

Анонимен

преди 2 години

Много чужи ***, някои от които не само не са българи, но и не са европейци, пишат тук, не ги слушайте какво пишат, България без Белене , ще изпадне в криза и колапс, а цените на всичко , включително и на транспорта ще скочат!

27

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

26

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми да и гледам физиономията на г-жа ЛЪЖА ИМПЕКСОВА. Колко години още ще е в НС тази алчна и злобна крушовишка магарица?

25

Анонимен

преди 2 години

До Не на БЕЛЕНЕБългария без енергия , ще се превърне в гето, племена със знамена, когато закрият Мариците, когато всичко се оскъпи, поради качването на цените на енергията, какво ще правим? В другите държави бързат да строят, а тук имаме готови платени реактори и площадка, а бездействаме! За какво се хвърлиха тези пари? Що не забраниш на европейските държави и американските фирми да търгуват с Русия, а на малка България се репчиш и даваш наклон?