23

Анонимен

преди 2 години

До Живко от Варна Отивай в Гърция Живко. И ни пиши като Живко от Тесалоники.

22

Анонимен

преди 2 години

1 милион гърци ще се топлят на ток от АЕЦ Козлодуй.Така беше и при развития социализъм - токът се изнасяше.

21

SHEFA

преди 2 години

В ЕВРОПА Е ТАКА-И ПРИ КАРАНТИНИРАНЕТО ДАВАХА ПО 800?. А У БЪЛГАРИЯ ТИ ПРАЩАТ ГОРСКИ ДА ТИ ВЗЕМЕ ДЪРВАТА И АКО ИМАШ ПАРИ ДА СИ ПЛАТИШ ГЛОБАТА.-АКО НЕ ЩЕ ТИ ВИСИ.

20

напрай сметка

преди 2 години

Токът от единия блок на АЕЦ козлодуй го изнасяме за Гърция.

19

от село

преди 2 години

Днес с моята баба Флореана и 8 внука, 2 праправнука набрахме 8 големи чували с орехи. Дъжд вали, орехите падат, падат, направо се сипат и ние пълним чувалите! Поне ще има с какво да черпим хорицата които ни идват на гости. Колко малко му трябва на един истински християнин от село Остров, Оряховско. Църквата е в центъра на селото, но ние в имота си имаме Параклис и всеки един които преминава прага на моя дом е длъжен да запали поне една църковна свещ в името на нашият спасител Иисуса Христа.

18

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми не можете да си поискате, затова. Нали знаеш, няма жена която да не дава ама трябва да знаеш как да си поискаш. Айде успех в оплакването и подсмърчането.

17

от село

преди 2 години

Направих за Димитровден и 800 литра червено вино от Vitis vinifera sylvestris, демек от диви лози. Виното е плътно, ама такова, че даже и в нито едно бутиково заведение. Насъбрах и голямо количество от билки - мента, бабини зъби (помага за онази работа, дето е в гащите), мед от диви пчели (в дънери бол от пчели и мед), всякакви ядки (диви бадеми). Добре, че е района на Дунава, та да можем да оживеем в тези трудни времена. И така, село Остров, Оряховско; навремето имаше и кораби и метеори, но ..

16

Minuva42

преди 2 години

Това е разликата да си в еврозоната.Но дебелите глави на българите няма да уврат.

15

от село

преди 2 години

Добре, че имам 7 броя песа и 28 селски котки, да те спят заедно с мен на пода върху една 28 cm розогозка от папур; спим, топлим се, камината уж гори, с това което съм събрал през лятото по брега на Дунава в моето родно село Остров, Оряховско. Цяло лято ходим заедно с песовете и всичките ми котки по брега на реката и събирам дърва, а то дърва бол - носи ги течението реката. Насъбрах голямо количество и риба, ама аз суша за през зимата; правя саламура за мен и за котките; на котките им правя неве

14

Анонимен

преди 2 години

Как за гърците винаги се намират пари, а за българите не?

13

Анонимен

преди 2 години

Фуражката и кирчовците само взеват, те не дават

12

Кабрио с климатик

преди 2 години

А през лятото сигурно ще получават помощи за охлаждане.

11

Анонимен

преди 2 години

А плондера от Банкя плашеше, че ще станем като Гърция.

10

Анонимен

преди 2 години

А ние ще получим чимбер зад тила като Плевнелиев. Доходите ми паднаха наполовина, ама данъците са на макс. Яжте си го вируса и дъвчете.

9

Анонимен

преди 2 години

Къв в критерия за Гърция ?тук дават предимно на ромовете ,даваха по тв че и камини за хиляди левове от общини им дават ,а бря да ми му се полага и на мен камина)

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПО 4 ЧОВЕКА В СЕМЕЙСТВО ЗНАЧИ ПОЛОВИН ГЪРЦИЯ. А ТУКА 500 МИЛИОНА ЗА ИЗБОРИ ДЕМЕК ЗА НИЩО А БЪЛГАРИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ

7

Анонимен

преди 2 години

С тия тежки локдауни и фалити там покрай уханската настинка,трябва да им дадат да си пълнят хладилниците гратис от магазините даже!!

6

Нанр

преди 2 години

Те и тук са толкова, само, че ги получават предимно шФеди, избиратели на герверастията...))

5

Активист на БСП

преди 2 години

Тиквата унищожи България!!!

4

Анонимен

преди 2 години

С очите си видях по българслата телевизия, как Дянков, от партията ГЕРп, избирана и пеизбирана от нашия (мало)умен народ, заявяваше, че България щяла да бъде по-добре от Гърция през следващите десет години. Това не помня през коя година беше, но май минаха почти деет години и все още в Гърция взимат два пъти по-високи заплати от нас. Народе, продължавайте да си преизбирате ГЕРп!!!!