107

Анонимен

преди 2 години

Защо обявяват ваксинираните починали само от ковид?! А тези, на които препаратите докараха инфаркт и инсулт? Там е големия проблем. Аз ваксинирани, починали от ковид познати нямам, но знам за трима починали от инфаркт и един от инсулт.

106

Анонимен

преди 2 години

До: 122 За тебе не знам, но около мене всички го изкараха тоя "грип" още в началото миналата година. Не беше толкова безобидно, много хора влязоха в болница. Но две жени в моята фирма, пенсионерки на граждански договор при това, "с придружаващи заболявания" както вещаеше ген. Мутафчийски, само загубиха обоняние и си стояха в къщи за две седмици. И нищо друго им нямаше. Сега около мен повечето го изкараха вируса, има и ваксинирани но малко. Един колега само беше болен от Делтата но оздравя.

105

Радо

преди 2 години

На фона на това че има много неакредитирани то заразените за ден са много малко.

104

Анонимен

преди 2 години

Еми ей го те на - аз не съм ваксиниран, па съм още жив! А, и здрав, да добавя.

103

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите пак ръсят нучно не доказани глупости. Все едно някой се интересува от тяхното мнение.

102

До 113

преди 2 години

Много хора излиза че са имали късмет като него. Аз нямах обоняние една седмица и нищо повече. Имам положителен тест и карантина, ако това за теб има значение. Не става въпрос за късмет, а за имунна система. Ако пиеш всяка вечер по 1 л. ракия, пушиш на ден по една кутия цигари и си увисил бирено коремче много ясно че няма да имаш късмет, каквото и да те лепне.

101

Анонимен

преди 2 години

Ами след като на всеси 100 души да речем 20 са ваксинирани , а на 100 болни 10 са наксинирани тона не прани ли горе долу всеки втори ваксиниран - болен ?

100

Анонимен

преди 2 години

В Европа ваксинирани хоспитализирани са 1-2%, в България 10%. Фалшиви сертификатчета. Автогол.

99

Е, па...

преди 2 години

Напротив, напротив, Анонимен. Много удобно, всеки Божи ден, данните се поднасят на хората, такива, каквито е угодно да бъдат. Ден за ден, не на база 14 дни. И точно от данните за денонощието, ежедневно се правят страховити заключения. Така че, не давай акъл кое как и защо се изчислява, така, както на теб ти изнася,ако обичаш.

98

Анонимен

преди 2 години

Ваксините срещу ковид са ефективни в около 90-95% . Това е изключително висока ефективност. Няма други ваксини за други болести с по-висока ефективност. Колкото за продължителността на имунитета, и при преболедували, и при ваксинирани след 6-9 месеца защитата пада. Избирай си - да боледуваш отново и отново, докато умреш, защото след всяко боледуване остават последствия, или да си защитен с ваксинация, реваксинация.

97

Анонимен

преди 2 години

Ама най-накрая ще ида лично да ги пребрпоя и колко от тях са с "придружаващи" заболявания. Вече всички заболявания се водят придружаващи коронавируса. Бе, дружки един вид.

96

Анонимен

преди 2 години

В София има доста голям дял на ваксинираните, а от няколко дни и в София започна дифузно разпространение на заразата и съответно броя на ваксинираните сред новозаразените се увеличи.

95

Анонимен

преди 2 години

За последните 14 дни 9.08% от постъпилите в болница с Ковид-19 да били ваксинирани. Никой нормален човек не гледа данните само за един ден

94

Анонимен

преди 2 години

Все повече хора се ваксинират, все повече страхуващи се да се ваксинират умират. Накъде да върви процента ...

93

Е, па...

преди 2 години

От хоспитализираните за денонощието, 14% са ваксинирани! Ето тук трябва да бъде акцентът. Защо, бе, поддръжници на препаратите, наречени ваксини това е така???? Установените положителни случаи са по-малко, в сравнение с предишните дни. Бяха 13%,днес са 11%.Обаче при хоспитализираните, които са ваксинирани, процентът си расте. Някой? Нещо?

92

До 108

преди 2 години

Изборът не е труден - ваксина или Ковид-19.

91

Анонимен

преди 2 години

50 000 българи болни в момента, защото не са се ваксинирали. Абе какво още чакате?

90

До 110

преди 2 години

Имал си късмет, ако наистина е било Ковид-19, което е много съмнително, ако не си се тествал. В България от хората на твоята възраст умира един на всеки 25 заразени с вируса.

89

Видин

преди 2 години

Негодниците затвориха фитнесите. спират спорта в интерес на нашето здраве. абсурд на абсурдите. вървете на .... смешковци. никога няма да се ваксаме!!! това е личен избор!

88

Анонимен

преди 2 години

Имаме един милион и 360 хиляди напълно ваксинирани от около 4 милиона живеещи в България, вкл. и децата, които на практика не са ваксинирани - 22 хиляди са ваксинираните под 20 годишна възраст, най-вече тези на 18-19 години.