167

Cec

преди 2 години

Да се вземат в ръце тия *** министър и националния здравен инспектор и да въвеждат строги мерки докато е време иначе всичко е една пародия!

166

Анонимен

преди 2 години

Искам руска вакцина. Нали живеем в свободна страна, имамаме право на избор...

165

Анонимен

преди 2 години

Искам руссска вакцина. Нали живеем в свободна страна, имамаме право на избор...

164

До 187

преди 2 години

Около мен около 5% от хората се срещнаха с вируса

163

Анонимен

преди 2 години

До ха ха"Търся истината колко инфаркти и други екстри са предизвикали ваксините."Хората не умират ОТ ваксинирането, а СЪС ваксина - същото като с коронавирусът е.

162

Анонимен

преди 2 години

До Като ни преброятМи да. То не останАха непрекарали. Кво праят тия в интензивните отделения - не знам. Хипохондрици некви, измират.

161

Анонимен

преди 2 години

Като ни преброят ще се окаже, че сме 3-4 милиона в България и 2-3 милиона в чужбина. От тези в България до вчера напълно ваксинирани са 1,36 милиона.

160

Да те почна бе 182

преди 2 години

Съществуването на Бог конспиративна теория ли е щом не е доказано чрез научен опит ?

159

Като ни преброят

преди 2 години

И се окаже ,че сме 6 млн ! Боднати 2 600 000 --това са над 40 % 2 000 000 са го изкарали още 40 % 15--20 % са деца и излиза ,че сме готови .

158

Ваксиниран

преди 2 години

Въображението на нeг.рaмo.тнuя човек изключително силно се впечатлява от конспиративни теорийки и много лесно можеш да го манипулира и лъжеш!

157

ха ха

преди 2 години

Никого не манипулирам. Значи когато е да кажем измряха антиваксърите , забравяме че възрастните и болните по закон божи умират. Когато обаче се пита колко от починалите са ваксинирани, изведнъж се сещаме. Търся истината колко инфаркти и други екстри са предизвикали ваксините. Даже не твърдя нищо. Искам информация

156

Анонимен

преди 2 години

карах смяна на един вакси бил болен от ковид с температура и кашлица .Е добре де аджеба защо трябваше му карам смяна аз неваксинирания а той ваксинирания болен значи той може да заразява можеше спокойно си дойде на работа и да каже ааами настинка няква и ни изпонатръшка.на това отгоре зомбито миналатани противогрипна си наби хахах баси.е отидох кой бяга от един двоен надник

155

Влачим се по корем

преди 2 години

Другите си отвориха вече икономиката, минаха над 80% и празнуват, но ние щот сме тарикати бай-*** ще се влачим по корем поне още месец два. Жалко за многото заблудени жертви които ще дадем.

154

до 175 ???

преди 2 години

*** ли си или така ти изнася да се държиш като заблуден. Въпроса е за починали от всички причини, не само от вездесъщия тест за нещо си.

153

Анонимен

преди 2 години

Навремето Европа изпрати евреите си в концлагери. България ги запази. Времето показа кой е бил прав. Същото ще стане и с фашистките сертификати. Ние българите в никакъв случай не трябва се огъваме под външен натиск щом сме убедени за нещо в правотата си.

152

До 169

преди 2 години

Питаш колко са ваксинираните сред починалите в България, но явно ни манипулираш. Броят им зависи от това, колко хора са ваксинирани по възраст. Ваксинираните на възраст над 90 години са около половината. Колко починали искаш да има от тях? Ваксинираните да не умират ли? При хората на възраст 80-89 години ваксинираните са около 60%. И те ли да не умират, за да си доволен?

151

???

преди 2 години

81 починали, от тях 77 са неваксинирани. Защо не разследват защо тези хора не са се ваксинирали и в резултат на това са починали от Ковид-19? Ако има виновни за неваксинираните им, то те трябва да бъдат съдени за убийство.

150

ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!

преди 2 години

Ей, антиваксърчета, бетер *** сте! Кажа нещу полезно и вий веднага такър - такър - такър минусите!

149

Анонимен

преди 2 години

Та от какво казвате пазят ваксините? От заразяване-не , от предаване на заразата не ,от разболяване не, от влизане в болница не, от умиране не....

148

Анонимен

преди 2 години

Най ме интересува колко вакси са заминали от инсулт и инфаркт. Колко са умрели от грипа не ме интересува.